Блажи шлог

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Тек у понедељак да ми лекар препише лекове.
можда ти предложи снимање вратних жила да види колико су зачепљене, и немам појма шта све још.
ценим да је упућен кроз чега си све прошао.
од ХТ - Лимфом, операције желуца, дебелог црева, и више не памтим чега је све било.
не би ти шкодила генерална провера, али види са доцом. ;)

све си овде писао, није тајна и нећеш замерити што споменух.
држ' се, и слушај доцу.:aha:

п.с. већ сам и заборавила на тебе. сад се сетих да је и мама имала неких тегоба.
надам се да је ОК.

Viri ti da ti provere vratne karotide,kakva je prokrvljenost i prolaz vazduha u mozak.
Радио сам доплер крвних судова. Имам неко зачепљење од 20 %. Имам јак шум на срцу и рекли су да ћу морати једном ићи на операцију срчаних залистака. Рек'о....."најбоље да ме оставите поред контејнера кад нисам ни за к......" !

Дао ми да увече пијем мидол и роксеру, а ујутро неки берлитион. Рекао ми да то пијем три месеца а да бих берлитион требао да пијем цео живот превентивно.
Sa 80% prokrvljenosti krvnih sudova možeš da živiš do 90-te.
Meni se čini da si se ti uplašio mnogo. Samo trebaš redovno da mjeriš pritisak, tj.da ga držiš pod kontrolom i opušteno i lagano.
Koliko godina imaš?

Sa 80% prokrvljenosti krvnih sudova možeš da živiš do 90-te.
Meni se čini da si se ti uplašio mnogo. Samo trebaš redovno da mjeriš pritisak, tj.da ga držiš pod kontrolom i opušteno i lagano.
Koliko godina imaš?
24.12.1974 год. :) Ма нисам се уплашио нимало. Него ми више непријатно што не могу нормално да причам. Не могу да се у моменту сваке речи или је изговорим погрешно. Рекли да ће то проћи. Иначе никад у животу нисам имао притисак. Имам дијабетес због штитне жлезде а не због гојазности. Имам 105 кг. Није то нека велика тежина.

24.12.1974 год. :) Ма нисам се уплашио нимало. Него ми више непријатно што не могу нормално да причам. Не могу да се у моменту сваке речи или је изговорим погрешно. Рекли да ће то проћи. Иначе никад у животу нисам имао притисак. Имам дијабетес због штитне жлезде а не због гојазности. Имам 105 кг. Није то нека велика тежина.
105? Pa nije ako si visok 1.90.
Imaš i dijabetes?!
50-te su kritične za muškarca. Posveti se sebi, u vidu ishrane, kretanja i malo optimizma.

Радио сам доплер крвних судова. Имам неко зачепљење од 20 %. Имам јак шум на срцу и рекли су да ћу морати једном ићи на операцију срчаних залистака. Рек'о....."најбоље да ме оставите поред контејнера кад нисам ни за к......" !
Nemoj tako,nisu vise tako opasne te operacije na srcu.To sto se tice procenta zacepljenja,moguce je i da ruzno spavas i da jos vise zatvoris protok kroz karotide,pa ti se to desava.Nezgodno je kada mozak nema dovoljno vazduha.Da ti nisu dali nesto da pijes za razredjivanje krvi.Mozda je i to potrebno neko vreme.

нема шта да ти буде непријатно.
покривен си терапијом, стрипи се...

Back