Бламови са партнерима...

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
Дакле ево отварам тему о бламовима које сте доживели са дечком/девојком да се сви мало насмејемо у нади да ће људи бити искрени, мада ништа није сигурно јер реално ко воли да прича о својим бламовима сем лудака као што сам ја. Но нема везе, мени су увек лично били симпатичнији људи који су искрени тј. непосреднији, него они који се држе као к...ц у ладној води, а већина момака/девојака врло добро зна како алатка изгледа на хладном, скврчи се, смежура, док се мошнице смање до максимума. Е тако и ти људи који држе до себе, никада се њима нису десили бламови, кад их човек провали буду у овом издању који сам описао. И уместо да искрено проговоре о томе, окрену на заје.банцију, тај њихов блам изгледа сасвим другачије кад их видите у правом светлу.

Елем да почнемо са нечим што је за мене био hard-core...

У то време имао сам неких 19/20 год и на пропутовању по Источној Србији, тачније нашли смо се у Књажевцу, налетимо ја и другар на неке две Нишлијке које су камповале са ортацима на Бованском Језеру, па као решиле да сврате мало до града у ноћни провод и после назад у шаторе. Ови њихови ортаци заблејали у кафићу, ми налетели на цуре, ајде као да се прошетамо итд и неко од нас предложи да би било добро да свратимо до парка, мало да се изолујемо од гужве, а уз пут да купимо оне дволитерке тзв бомбе пива. Причамо ми тако, пијемо, смејемо се и ајд ја наговорим ову једну да пође самном до продавнице (то је био изговор да је одвојим и доватим) по нову туру. Све ок, узимамо још пива и ајд сад , кажем ја њој да заузмемо позицију у другом делу парка, шта ћемо да се враћамо код њене другарице и мог ортака. Она пристане, нађемо ти ми неку клупицу и у тренутку, да ја опкорачим оне даске ТАКО ПРДНЕМ да сам у једном тренутку у пијаном стању истриповао да сам чуо ехо. :rumenko:
А искрено тог дана не да сам јео пасуљчину , него сам покидао, није да се вадим сад на пасуљ, ја брате мили о пивчуге добијем такве гасове, да би ми можда требало законом забранити да пијем алкохол, а пиво нарочито.
И ништа, после тога мук једно 10 сек. ја не знам оно шта ме је снашло, и у том тренутку ова риба да извади ситуацију каже ''' МА ШТА ИМА ВЕЗЕ И ЈА ПОДРИГУЈЕМ ОД ПИВА''... :rotf:
После тога смо се пољубили и све то, мада контам да многе девојке не би, али ова је испала сасвим cooool...

Толико од мене за сад...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Не бих да испадне "види га цепидлака", али кад видим да ми неко напише самном, па мииииииисим дал сте похађали ви те школе и то?

Немам тих бламова, мсм ја сам таква будала да нема блама, шта год да се догоди није нешто што се никад пре није догодило никоме, тако да оно, опуштен сам максимално по том питању шта год да буде..

Не бих да испадне "види га цепидлака", али кад видим да ми неко напише самном, па мииииииисим дал сте похађали ви те школе и то?

Немам тих бламова, мсм ја сам таква будала да нема блама, шта год да се догоди није нешто што се никад пре није догодило никоме, тако да оно, опуштен сам максимално по том питању шта год да буде..

Слушај не пишем ја овде саставе у школи. Већ сам једном исправљао уводни пост, а нико ме није опомињао због гомиле правописних грешака и грешака у куцању. Дакле самоинцијативно. Него дедер ако имаш нешто да препричаш да се сви смејемо, изволи...ако не, онда пали и не смарај.

blamovi pred partenira ili sa partnerima
pred nemam a sa imam

Одлично...онда да почнемо... :klap:

Nesto se ne secam tolikog blama pred samim partnerom, ali secam se dogadjaja posle ispita koji je trajao dva sata u nekom junskom roku, a napolju 35C minimum bila u haljini boje bez dugackoj i ne bas nesto tankoj. Muvao me je tada neki kolega inace maneken tadasnji i tako pricamo mi nesto, hoce da nam kupi sladoled i dok je on otisao da ga plati u samoposlugu ja sednem na zardinjeru, kada sam ustala on je rekao, e, "aj, idemo do mene?" Ja kao sto, kako, zasto,? Vidi ga ovaj s neba pa u rebra, kad ono,:eek: meni krvava haljina naskroz, auuu, ma nije me bilo blam od njega, vise od prolaznika, ali snasla sam se vec nekako...eto jedino to.
Inace, nemam ja nikad neke blamove pred sopstvenim partnerom niti njega bilo sta treba da bude blam.

Najveci blam? Bila sam potpuno gola, samo u stiklicama nasred ulice, pred njim i... pandurom.
Ja u haljini golih ledja koja se vezuje iza vrata. Posto materijal nije providan, ali se sve ispod ocrtava, resila da ne obucem donji ves. Pre odlaska u lokal smo bili na, tada praznom, setalistu. Dignem ruku da nemestim kosu, slucajno prstom zakacim masnu i odvezem haljinu. Sklizne. Ciknem, on se okrece i oboje umiremo od smeha. Sagnem se da je podignem, cujem da neko nailazi, okrenem se, kad ono- policajac. Blenemo mi u njega, gleda on u nas. Doticni kaze: "Mogao bi bar da se okrenes, da se obuce!:evil:", a ovaj odgovara: "Sta vredi kada sam vec sve video...":dash:

Back