Black or Pantera All Stars

Metallica vs. Pantera

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao sto neko vec rece pantera mi ne lezi nikako, mzoda par pesama i to je to..metallicu sam poceo da slusam pre dosta godina i dan danas je slusam, jednostavno jedini bend ciju pesmu mogu da cujem 1000 puta i da me ne smori...
najbolji album black:
enter sandman , sad but true , holier than you , the unforgiven , Wherever I may roam , nothing else , Of wolf and man
master of puppets, baterry, And Justice For All, The Four Horsemen , Whiskey In The Jar, astronomy i tako dalje..
mnooogo legendarnih pesama...
ono sto se slazem da je shit jeste st anger i load..svega par dobrih pesama..

sad kad vidim ove postove opet mislim da me je neko pogresno protumacio :mrgreen:
al aj dakle mojne se hvatate za metalikin det magnetik i st anger eventualno load...ako vec volite da diskutujete o kvalitetu i o kvalitetnoj muzici mozete onda komentarisite metalikine starije albume...

@powerslave

NE ja nemam nista protiv mejdena,cak stavise gotivni su mi nego se pojavilo previse fanova koji su ih od juce poceli slusati i jedino sto znaju od njih je fir of d mrak i ran tu d hils, pa mi se mozda stvorila odbojnost prema njima malo iako nisu oni krivi sto su im takvi retardi fanovi :P

@ tema

i dalje mi je metalika bolja sto ne znaci da ne volim panteru...svojevremeno sam sam se bas przio na njih ali nisu me preterano dugo drzali ;)

@powerslave

NE ja nemam nista protiv mejdena,cak stavise gotivni su mi nego se pojavilo previse fanova koji su ih od juce poceli slusati i jedino sto znaju od njih je fir of d mrak i ran tu d hils, pa mi se mozda stvorila odbojnost prema njima malo iako nisu oni krivi sto su im takvi retardi fanovi :P

Pa znam, ima puno njih koji znaju samo fear of the dark, i onda nesto *****ju.. ali gledaj, geynach, hetfield girl, i jos neki ovde su culi samo fear of the dark, a onda krenu da mi seru kako oni imaju sve iste pesme bla bla bla...nervira me kad neko ne zna a sere mnogo... Fear Of The Dark nije ni u 60 najboljih Maiden pesama..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back