Black or Pantera All Stars

Metallica vs. Pantera

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

T@R@NTUL@

Ističe se
Poruka
2.439
Podrazumevano Re: MUZIKA 90-ih?
Citat:
Original postavio T@R@NTUL@ Pogledaj poruku
Nisu imali konkurenciju,da li to znaci da su load reload,garage bolji recimo od Panterinih kauboja,vulgara,far beyond driven!Mojne da seres!
Hetfield girl:
Jedna pesma s Black albuma bi oduvala sve panterine albume iz devedesetih

Evo ova tema se zasniva na ovom postu clana ovog foruma Hetfild Girl!U njenom postu se kaze da je bilo koja pesma sa pomenutog albuma bolja od svih pesama Pantere kreiranih devedesetih!!

Sad vi meni recite da li se vi slazete sa ovim!?

Poslednja izmena:
Definitivno NE. Metallica jeste lengedaran bend al kako pomenu reload i load smuci mi se jer su to po meni uz st.anger najgori albumi Metallice. Mozda bi oduvale stvari sa And justice for all :P koji je jedan od najboljih albuma u istoriji po meni. Al' glupo je praviti takva poredjenja znaci NE!

Znas na sta je mislio. . . Naravno da su to sve komercijalni bendovi, i da svi oni rade i stvaraju za novac. . .
Ali, Metallica se ipak kasnije bukvalno prodala, i promenila svoj stil zbog vise novca. . . Uglavnom, Pantera, Vulgar je nepogresiv. . .

Ne verujem bas da su se prodali. Ali meni se od Black albuma pa nadalje retko sta svidja. Ali ko zna zbog cega je doslo do te promene!

nash narod ima izreku PARA VRTI GDE BURGIJA NECE.... jednostavno, pare ih naterale a oni nek svojoj dechici prichaju priche kako se sa godinama gubi i taj zar i zestina, eno pogledaj momke iz Slayer-a chak i sad agresivnije i besnije zvuche

naravno da je bilo koja pesma sa blacka jaca od cele panterine karijere! A o justice-u da ne pricamo. pantera je band bez ikakvog smisla, i onaj celavi majmun se samo dere.

He, ovim si se dokazao. . . Na stranu odabir izmedju Pantere i Metalike, jer tu ipak ulogu igra neka subjektivnost, i licni ukus za muziku. . . Ali, reci nesto ovako plitko i nezrelo, za jedan od najvecih bendova 90-ih godina je cisto bogohuljenje. . .

He, ovim si se dokazao. . . Na stranu odabir izmedju Pantere i Metalike, jer tu ipak ulogu igra neka subjektivnost, i licni ukus za muziku. . . Ali, reci nesto ovako plitko i nezrelo, za jedan od najvecih bendova 90-ih godina je cisto bogohuljenje. . .

cudno je da osoba koja slusa floyde voli panteru koju uglavnom slusaju neki klinci jer misle da su opaki i strasni metalci

Мислим да клинци пре слушају Металику него Пантеру, јер је Металика ипак познатији бенд и за њу су чули и ови што лудују по сплавовима... А наравно да је бесмислица рећи да свака песма са јебеног Црног албума вреди више од целе Пантере... Не вреди више ни од Игумана, а камоли од Пантере.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back