Black and White

Nebo _ch na koga se odnosi naivnost .....

Thebeautifulchildren-1-1.jpg

Ovo nije crno bela fotografija, nego crno belo plava :D

Ova poslednja je lepa, nekako smirujuca.

pa vidish da sam rijesio da dodam josh koju boju....glupo mi je onako samo crna i
bijela!:mrgreen:..........ovo je samo shala!;)
uj, pa nisam ni ja majstor:mrgreen:..........shalim se naravno.......pa ne znam kako da
nebo bude sivo!:lol:.........vi ste mandjioničari!:mrgreen:

... ma,.. moze to i bolje,... naravno, od originala u punoj ,,snazi,, da se pocne,... pa k'o direktor kad stavi sekretaricu na kolena, i krene ,,da davi,,... odozdo na gore, odozgo na dole,... u jednom programu, pa u drugom,... dok joj nadjes ,,cose,,.... pa, sta ,,ispadne,,,... vazno da prodje radno vreme,... kreativno,.. naravno...

Poslednja izmena od moderatora:
@ winter svidja mi se kontrast :) bele majice maice ili kako vec i ton koze... ima smisla da bude crno bela... kadar je skroz ok i izraz ove devojcice pristaje:) nice work ..

@ plaavooki fotka ima puno nepotrebnih detalja u pozadini kombi i sve to ovlaci paznju sa psa... i reci mi zasto si je promenio u crno belo ? zasto mislis da treba da bude crno bela ?

@ winter svidja mi se kontrast :) bele majice maice ili kako vec i ton koze... ima smisla da bude crno bela... kadar je skroz ok i izraz ove devojcice pristaje:) nice work ..

@ plaavooki fotka ima puno nepotrebnih detalja u pozadini kombi i sve to ovlaci paznju sa psa... i reci mi zasto si je promenio u crno belo ? zasto mislis da treba da bude crno bela ?

Pa zbog toga sto su labovi takve boje, a kuca je isto odgovara, tako da sam je zbog toga
stavio.............A sto se tice kombija, znam da odvlaci patnju, ali ga maknuti ne mogu!..........
A sto se tiče ograde, ona ima slicnu boju, kao i kad je zatamljena.........
Eto zbog cega!

Pa zbog toga sto su labovi takve boje, a kuca je isto odgovara, tako da sam je zbog toga
stavio.............A sto se tice kombija, znam da odvlaci patnju, ali ga maknuti ne mogu!..........
A sto se tiče ograde, ona ima slicnu boju, kao i kad je zatamljena.........
Eto zbog cega!

labovi sigurno nisu te boje ali ajde... da je u pozadini neka kisha ili neshto tako .. ili da je krupan plan psa da mu se vide tuzne oci ... onda bi bila bolja crno bela.. eto probaj da ga slikas u krupnom planu, kao portret da radis ... a trudi se da pozadina bude jednolicna da ne bude puno detalja da odvlaci paznju... i onda je preabaci u bw. ja samo zelim da te posavetujem da pravis bolje fotke, nemoj moje komentare da shvatas pogresno.

Back