Black and White

Ma eno na BPC-u niko nista ne provaljuje, sto se tice ove fotke konkretno. Smeta im osvetljeni desni gornji ugao i tu je kraj. Meni uopste ne smeta i ne samo sto mi ne smeta nego mi je taj deo kao delic mozaika. Al' su na flickr-u reagovali u roku od minut. :lol:

Goscice, stvarno ko strip! :-P

Ma eno na BPC-u niko nista ne provaljuje, sto se tice ove fotke konkretno. Smeta im osvetljeni desni gornji ugao i tu je kraj. Meni uopste ne smeta i ne samo sto mi ne smeta nego mi je taj deo kao delic mozaika. Al' su na flickr-u reagovali u roku od minut. :lol:

Goscice, stvarno ko strip! :-P

ma sa tako jakim senkama i svetlom uvek nesto mora da bude malo jace osvetljeno ili pemalo, ali ne smeta to na svakoj fotki, negde bas legne. meni to cose uopste nije zasmetalo, narocito sto je jelte cosak i sto ipak pripada pozadini, kad je centralni deo kompozicije preosvetljen onda naravno smeta, ali ovde ne (sem meni malo devojcicina garderoba, u stvari samo da je saka odvojena od garderobe, ne bi ni to smetalo, ali to je vec trazenje dlake u jajetu, fotka je stvarno bas dobra takva kakva je).

Fotka je kompleksna na vise nivoa (kad se gleda u boji). Podeljena je na tri pravougaonika- crni (gde je drvece), beli i donji pravougaonik. Onda dijagonalno- senka, deo obasjan svetloscu, pa opet senka. Pa onda ovaj "romboid". O atmosferi da ne pricam....nego, sta ja kome ima da objasnjavam...:lol:
Evo mace u cb!

mac_bw10.jpg

eee o tome pricham...!Sad Vam najiskrenije skidam kapu-to je konstruktivan komentar-tu Ti ne valja to i to!
...ovo vec lichi na atmosferu kakva prilichi jednom ovakvom mestu-bar po meni...
Bdw,u pravu si Djole za nebo,stvarno ga ima mnooogo...a i chini mi se da komantar (jel Goscica reche chini mi se?)da je bolej u boji,stoji...evo spremam josh pa shaljem...(to su male zalihe od proteklih mesec dva pa se sad obradjuje...);-)

bird moraš da se odlučiš šta ti je priororitet na ovoj ili bilo kojoj drugoj fotografiji...ovde imaš svega tako da sve odlači pažnju...ako si htela da ti bude ovo žbunje onda je ono previše crno, ako si htela da to bude kuća zajedno sa cvećem trebala si naći neki drugi ugao...drugo fotografija je sa jedne strane preeksponirana, a sa druge podeksponirana...što se vidi na histogramu...eto malo dobronamerne kritike, pozdrav
bird2.jpg

Back