Bivši šefovi srpske tajne policije osuđeni u Hagu na po 12 godina zatvora

1625259472602.png

Joш једна победа за Белог Човека

Па зар то није фантастично?!

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=02&nav_category=167&nav_id=1885129

Usvojena Rezolucija o stradanju srpskog naroda u Srebrenici - Bošnjaci napustili sednicu​

Skupština opštine Srebrenica usvojila je Rezoluciju o stradanju i zločinima nad srpskim narodom Srebrenice u 20. veku.
Briga skupštinu Srebrenice za ta stradanja Srba kad rezoluciju donose samo iz inata tek sada jer su sami već proglašeni za genocidaše i zločince od svijeta.

Pogledajte prilog 957441

VULIN NIJE MOGAO SUZDRŽATI PROVALU BIJESA: "To je zajednički stav i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić i mene lično"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je povodom presude Haškog tribunala bivšim čelnicima Službe državne bezbednosti Srbije Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću da je to sud koji je napravljen da bi "sudio Srbima i Srbiji".

Pogledajte prilog 957443

Prije 22 min

„Zanimljiv je mehanizam kako to rade, kada su (bivšeg hrvatskog generala Antu) Gotovinu osudili za zločine u Oluji, sledeća presuda je bila da je nevin, a kada Srbe označe nevinim, sledeća presuda je da su krivi. Haški tribunal je napravljen da bi sudio Srbima, odnosno da bi sudio Srbiji“, rekao je on za TV Pink i dodao da je to „zajednički stav“ i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić i njega lično.
Ministar je ocenio da je Haški sud svojim presudama dodatno posvađao balkanske narode.
„Koji su motivi suda ne znam, ali pravnički nisu. Oni koji su napravili Oluju su na slobodi, iako su prvostepeno bili osuđeni na višedecenijski zatvor“, rekao je Vulin.

Kada je reč o Rezoluciji o Srebrenici, koju je usvojila Skupština Crne Gore, ministar je kazao da to nije očekivao.

„Mislim da nije slučajno što je ona doneta u Crnoj Gori, jer ona je ‘najbliža’ Srbiji. To nisam očekivao, nadao sam se da će biti bar toliko razuma da se od srpskog naroda ne pravi genocidan narod“, rekao je on.

Haški sud osudio je danas, posle ponovljenog suđenja, bivše čelnike Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije Jovicu Stanišića i Franka Simatovića na po 12 godina zatvora zbog zločina Crvenih beretki nad nesrpskim stanovništvom u Bosanskom Šamcu, s proleća 1992.
Sud je utvrdio da su Stanišić i Simatović krivi za pomaganje i podržavanje progona, ubistva, deportaciju i prisilno premeštanje Muslimana i Hrvata iz Bosanskog Šamca.
(N1)

o ne pa ova dvojica mrguda se kisele vec 12 godina u Hagu to znaci da su slobodni. Eto Vuline mozes ih odmah postaviti nazad nek okuvaju jos jedne 90te.

Briga skupštinu Srebrenice za ta stradanja Srba kad rezoluciju donose samo iz inata tek sada jer su sami već proglašeni za genocidaše i zločince od svijeta.

Ви, Усташе , сматрате да Срби раде ишта из ината, пркоса , безобразлука.

Срби јесу доста такви .. али 99% разлога због кога ишт арада је да опстану својим радом и трудом

Ви, Усташе Сте изабрали Србе , као што су Германи ... Руси .. и многи , изабрали Хебреје за персонификацију Свих сопствених зала.

Пројектујете све свој ефрусттрације, недостатке, мане .... негативну енергију на Србе....

Зато су и Срби испољили потребу да се заувек 'разведу'од вас... Межутим ви , Усташе, без пљачке не можете.

Ваше трговине су у Србији ... Помажу Вам .. као вековим ашто си помагали Срби са Запада Дрине .. зато што у се са вама

помешали и развили тај пљачкашки Усташки дух .. тако познат средњевековној Европи ...

И сада .. Ви не можете бити 'своји на своме'.. ВИ , Усташе . долазите на Српски форум ... Ми код Вас не идемо .

Овде нећеш ништ анаћи сем мржње према вама ..... Лажна је она слика двој емладих покривених заставама

Мржња у Срба према усташама и Моџахединима је продубљена и укорењена...

Межу Србима и Моџахединима и Усташама нема и неће икад бити више помирења ни мешања .....

KGBUDB se opet koprca i kmeci. Neprocenjivo

Џег .. у форми глумца .. глуматање у форми Џега .. Па зар то није очајно да људско биће у животу нема ништа

већ мора на форме долазити да иритира .. и да се истреса

Ви, Усташе , сматрате да Срби раде ишта из ината, пркоса , безобразлука.

Срби јесу доста такви .. али 99% разлога због кога ишт арада је да опстану својим радом и трудом

Ви, Усташе Сте изабрали Србе , као што су Германи ... Руси .. и многи , изабрали Хебреје за персонификацију Свих сопствених зала.

Пројектујете све свој ефрусттрације, недостатке, мане .... негативну енергију на Србе....

Зато су и Срби испољили потребу да се заувек 'разведу'од вас... Межутим ви , Усташе, без пљачке не можете.

Ваше трговине су у Србији ... Помажу Вам .. као вековим ашто си помагали Срби са Запада Дрине .. зато што у се са вама

помешали и развили тај пљачкашки Усташки дух .. тако познат средњевековној Европи ...

И сада .. Ви не можете бити 'своји на своме'.. ВИ , Усташе . долазите на Српски форум ... Ми код Вас не идемо .

Овде нећеш ништ анаћи сем мржње према вама ..... Лажна је она слика двој емладих покривених заставама

Мржња у Срба према усташама и Моџахединима је продубљена и укорењена...

Межу Србима и Моџахединима и Усташама нема и неће икад бити више помирења ни мешања .....
Uvijek možeš otvoriti prozor i slobodan si pogledati svijet oko sebe. Možda sam uvidiš koliko ti je ovo što si napisao van vremena i prostora u kojem živiš.

Uvijek možeš otvoriti prozor i slobodan si pogledati svijet oko sebe. Možda sam uvidiš koliko ti je ovo što si napisao van vremena i prostora u kojem živiš.

Најбоље је послушати савете којима другима дајеш.

Значи отвори прозор и изађи напоље... и Вичи '' ЦРНЦЕ ТРЕБА УБИЈАТИ ' .. у ХАРЛЕМУ

Чрнци ће ти врло брзо објаснити како слобода говора има свјоју цену ..

Срећно

Ево дилеме 'цивилзацијске' ....

Јестели или нисте Усташе .. Па ЈЕСТЕ .. чим баштините тековине усташа ... ма и 1 ( словима један ) да је побио и протерао све србе

и да је тај ЈЕДАН неосуђен

сви сте Хрвати вас колико год има Хрвата до последњега детета Усташе

као што су за Хебреје баш сви Германи били и остали Нацисти

Back