Bivši ministar Svetozar Čiplić čekićem razbijao prostorije SNS-a u Novom Sadu (video)

Kako sad “nemaš pojma” kad je to žuti, pardon reformistički ministar, tj bivši. Žut da ne može biti žući, vidiš kako je pun sebe:

Drago mi je, samo opet, ne vidim kakve on veze ima sa nezadovoljnim građanima? Njegova dela reprezentuju samo njega samog, ne vidim po kojoj logici bi mogla da se učitaju drugima 🤔

Čiplić mi je bio simpa otkako je kao ministar pokušao da otkrije gde se nalaze ostaci đenerala Mihailovića. Ovim potezom, nastavio je da bude simpatičan.
Ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić pohvalio je reakciju policije. "Beograd, glavni grad, opet je razaran radi imaginarne 'patriotske' Srbije. Sve je, na sreću, završeno mirno. Večeras se pokazalo da je Srbija spremna da se izbori sa onima koji bi da je vrate u prošlost, i da krene napred“, izjavio je Čiplić za B92.

33090A91-6C32-4A2D-80A3-5E0EE0A5997F.jpeg

Mnogi iz dosa su i danas na vlasti sa tvojm preCednikom, svi koji su hteli da se prodaju i kojima je to najvaznije u zivotu... Kao sto rekoh svuda ima gomana, bilo ih je i u dosu, a ponajvise ih ima kod naprednjaka i spsa...Tamo je sve gomno do gomneta....
Kojim mojim preCednikom? Šta lupetaš? Još se nisi sabrao od Kamale? :think:

Čiplić je napadao prostorije SNS-a, a nije sknavio državne i nacionalne simbole.
To je bitna razlika. Avovci su skravili nacionalne simbole infiltrirani medju demonstrante.

SNS-u će ionako suditi ulica. To nije pretnja, nego tako prositiče analizom stvari "logikom gvozdenih determinanti".
OK, samo nekako mi ne deluje da žuti imaju snage da se vrate na vlast revolucionarnim metodama, na izborima već ni sa ovim sadašnjom lopovima nikako da izađu na kraj. Vreme je za neke nove. Kamalin slom je uostalom pokazao granice moći onoga iz dvehiljaditih.

Insistiranje na mantrama tipa opozicija vs SNS je inače insistiranje na ili Vučić ili (naš) Đilas. Ne pali ta logika, ni jedan ni drugi.

AV = Đilas = AV = Marinika = SNS.
Moje mišljenje je da Đilas radi na tome da Vučić bude na vlasti, zato jer zajednički im gazda još nije odlučio da ih rotira. Ako promena vlasti u Srbiji zavisi od nekog velikog Avovog i Đilasovog gazde, ja ne bih imao ništa protiv da takav Đilas, dakle preispoljni gad, zameni Ava. Jer od Ava većeg zla nema.

Moje mišljenje je da Đilas radi na tome da Vučić bude na vlasti, zato jer zajednički im gazda još nije odlučio da ih rotira. Ako promena vlasti u Srbiji zavisi od nekog velikog Avovog i Đilasovog gazde, ja ne bih imao ništa protiv da takav Đilas, dakle preispoljni gad, zameni Ava. Jer od Ava većeg zla nema.
Možda ne zajednički gazda, ali se nada (možda mu je AV i obećao) presedničkom mandatu 2027., posle isteka drugog Vučkovog - jasno je da je kadrirao svog Ponoša od 17% da mu neko ko bi eventualno bolje prošao na izborima ne bi preoteo vođstvo nad opozicijom.

8AC35259-9261-4010-A06E-F54E5E68C1F8.jpeg

Ne taj peCednik u drzavi u koju si dosao zbog posla(trbuhom za kruhom)....Vec u ovoj drzavi iz koje si otisao zbog posla(trbuhom za kruhom)....Ovog drugog logicno, vise volis....
Ne lupaj, nisam ‘došao’ nego su me otuda proterali tvoji žuti reformisti, zahvaljujući njihovoj mudrosti i njihovim tajkunima je firma u kojoj sam radio bankrotirala, kao i sve ostalo, i nije se imalo kud. Misliš da smo vam zaboravili?

Ne lupaj, nisam ‘došao’ nego su me otuda proterali tvoji žuti reformisti, zahvaljujući njihovoj mudrosti i njihovim tajkunima je firma u kojoj sam radio bankrotirala, kao i sve ostalo, i nije se imalo kud. Misliš da smo vam zaboravili?
Najbolje nesto sto se moglo dogoditi je 5. oktobar, ali vec 6.oktobra sluzba se konsolidovala, a krvnici, lopovi i tvoj sps za cijim vremenima zalis ostao je na vlasti... Onda ubiste onog namucenog coveka na stakama, i opet dodje nekoliko dana SABLJE, jedinog perioda kada je pravosudni sistem radio u sluzbi naroda, hapsio Cece, kriminalce, lopove itd...To verovatno nisi mogao da podneses pa si pobegao... Ne znam zasto se sada ne vratis, to je bio samo taj kratak period, sve vreme su tvoji na vlasti...

Najbolje nesto sto se moglo dogoditi je 5. oktobar, ali vec 6.oktobra sluzba se konsolidovala, a krvnici, lopovi i tvoj sps za cijim vremenima zalis ostao je na vlasti... Onda ubiste onog namucenog coveka na stakama, i opet dodje nekoliko dana SABLJE, jedinog perioda kada je pravosudni sistem radio u sluzbi naroda, hapsio Cece, kriminalce, lopove itd...To verovatno nisi mogao da podneses pa si pobegao... Ne znam zasto se sada ne vratis, to je bio samo taj kratak period, sve vreme su tvoji na vlasti...
Ostavi se toga, počeo je efekat domina, izgleda da s Bajdenom ode i Berbokovka.

Kad smo kod procena, ko je beše ono trebao da padne tri meseca posle izvesnog ‘zavođenja sankcija’? Lupio im Bajden sankcije i gotovo, kad ja ramo a ono međutim.

BD1D3C4C-95DB-4235-9EB4-C7BD446BE1D8.jpeg

216C90D6-E4CB-44C3-AFD2-63A0092FB8E2.jpeg

Ostavi se toga, počeo je efekat domina, izgleda da s Bajdenom ode i Berbokovka.

Kad smo kod procena, ko je beše ono trebao da padne tri meseca posle izvesnog ‘zavođenja sankcija’? Lupio im Bajden sankcije i gotovo, kad ja ramo a ono međutim.

Pogledajte prilog 1638387
Pogledajte prilog 1638386
U svim tim drzavama, je promena vlasti sasvim normalna stvar, desavace se i u buducnosti, ako nisi upucen. To sto je tebe RTS naucio da je promena vlasti propast drustva, to te je slagao... A da si potpuno upravu, to ne mozemo saznati od tvog lupetanja, to cemo saznati kada iz USA, zbog posla predjes u S. Koreju, eventualno u Dagestan...Tad cemo t reci, bravo, bio si upravu, pametni covece....A mi slepci nismo videlu tu ociglednu premenu svetskog poretka....

U svim tim drzavama, je promena vlasti sasvim normalna stvar, desavace se i u buducnosti, ako nisi upucen. To sto je tebe RTS naucio da je promena vlasti propast drustva, to te je slagao... A da si potpuno upravu, to ne mozemo saznati od tvog lupetanja, to cemo saznati kada iz USA, zbog posla predjes u S. Koreju, eventualno u Dagestan...Tad cemo t reci, bravo, bio si upravu, pametni covece....A mi slepci nismo videlu tu ociglednu premenu svetskog poretka....
Kakve projekcije, zar ne vidiš da je Kamala povukla Berbokovku? Nije smak sveta, al za njih dve i woke jeste.

BC62F589-69E3-4DD9-8DF0-E6D54BCBD167.jpeg

3D3DE6F1-AC4D-4338-B62D-31761E2B9017.jpeg

"Neka ti je večna slava, Pašiću..." = good luck with populism. ;) :cool:
Kakve ovo ima veze s tim da je nastupila prva posledica Kamalinog sloma? Zeleni su morali u nemačku vladu samo zato što je Bajden tako hteo, a toga više nema. Kako li će sad ići finansiranje Ukrajine, tzv. “Kosova” i onih multi-kulti iz “BiH” što im je jedini posao do sada bili kmečanje o srpskoj opasnosti? Moraće i da se radi?

Kakve ovo ima veze s tim da je nastupila prva posledica Kamalinog sloma? Zeleni su morali u nemačku vladu samo zato što je Bajden tako hteo, a toga više nema. Kako li će sad ići finansiranje Ukrajine, tzv. “Kosova” i onih multi-kulti iz “BiH” što im je jedini posao do sada bili kmečanje o srpskoj opasnosti? Moraće i da se radi?
Kakve veze ima bivši ministar sa čekićem u džepu na protestu u Srbiji sa američkim izborima, Trampom i Kamalom??
Na tu temu odgovorio sam kako mislim, ti me citiraš i skrećeš temu u trol-pravcu sa stvarima koje veze nemaju s ovim.
Možeš li jednom u životu da se držiš zadate teme ili moraš svaku da divergiraš u irelevantnim pravcima, što je svojstvo jahača žabokrečine?
Šta bi ti stvarno želeo da ti odgovorim na tvoj manir gašinga, njegoševski? "Ko na brdo, ak' i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom."
Iz moje prizme onoga "pod brdom", stojiš na hrpi g*vana realno, oslikavaš navodne odrone (ili tripuješ njihovu simulaciju) i očekuješ od onih
u podnožju da igraju nekakav Super Mario Bros sa tobom? E, pa, brate, ne gutam pečurke, ne yebe mi se za kornjače, ne skakućem nad odronima.
Držim se teme u kojoj sam ukucao post i to je to. Za ostale smicalice, imaš odgovarajuće teme na krsti, pa kucaj tamo ovakve stvari.

Kakve veze ima bivši ministar sa čekićem u džepu na protestu u Srbiji sa američkim izborima, Trampom i Kamalom??
Na tu temu odgovorio sam kako mislim, ti me citiraš i skrećeš temu u trol-pravcu sa stvarima koje veze nemaju s ovim.
Možeš li jednom u životu da se držiš zadate teme ili moraš svaku da divergiraš u irelevantnim pravcima, što je svojstvo jahača žabokrečine?
Šta bi ti stvarno želeo da ti odgovorim na tvoj manir gašinga, njegoševski? "Ko na brdo, ak' i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom."
Iz moje prizme onoga "pod brdom", stojiš na hrpi g*vana realno, oslikavaš navodne odrone (ili tripuješ njihovu simulaciju) i očekuješ od onih
u podnožju da igraju nekakav Super Mario Bros sa tobom? E, pa, brate, ne gutam pečurke, ne yebe mi se za kornjače, ne skakućem nad odronima.
Držim se teme u kojoj sam ukucao post i to je to. Za ostale smicalice, imaš odgovarajuće teme na krsti, pa kucaj tamo ovakve stvari.
Razumem da je Kamalin slom izazvao velike šokove, i da se sad ovako reaguje, pad nemačke vlade nije sve, i Finska se već koleba. Koliko li je jak onaj monolitni blok? :think:

P.S. Nije skretanje sa teme, u pitanju je ono (ne)prihvatanje nove realnosti™️.
ABF24254-FCE6-4635-AFEF-F3F0D6A74676.jpeg

2B1A9A1A-2DFC-4E98-B7B6-34305A5D6337.jpeg

Back