Bivši ministar Svetozar Čiplić čekićem razbijao prostorije SNS-a u Novom Sadu (video)

imas par stotinak poruka. i nisi imao ranije nalog na krsti. jer to? to je to sto tvrdis?
da ne bude zabune|

bilo bi smesno sa tvoje strane da si prvi nalog otvorio 2023-24 te godine
Smesno ili ne.
Nije bitno.
Prvi nalog je otvoren pre manje (ne drzi me za rec) od 2 meseca.

I POZIVAM MODERACIJU DA TO JAVNO OBJAVI.

Nego.... spreman si za javno izvinjenje ako je onako kako ja tvrdim?

Druže, ja o ploču, ti o klin. Drži se zadate teme. Praviš spam. Tema su protesti u Novom Sadu, protiv Vučića i korupcije, ne Amerika, ne Kamala. Promašio si temu skroz...
Polako, prvo da se dogovore ko je Nr One.

72839D7D-25BF-49C4-AA8F-9EAE0111FF62.jpeg

2A9DDE42-65A1-4DB2-96DB-67269E12D7BB.jpeg

Ima ludaka svuda...Medjutim provereno znajuci da u sve proteste salju svoje ljude, mislim da su ovaj put te ljude organizovali da prave nerede..Narod je pokusao da ih spreci, ali nije uspeo, tu su bili po zadatku..... Kakvi su to zli djavoli kada su se oni dosetili da brze bolje stave i svuda nase zastave kako bi ispalo da narod ne voli svoju zastavu...Jos malo ce se setiti da u trobojku ofarbaju ulice i onad ako narod bude setao, recice kako eto narod gazi svoju zastavu...Niko se ne moze dosetiti takvih pokvarenosti koje njima padaju na pamet....Narod mora da pokusa(ali ce tesko uspeti) da se izbori i sa tim ubacenim elementima, da ih nekako spreci u rusenju....Medjutim tesko je da goloruki posteni narod moze da spreci naoruzane sluge rezima...
Nešto slično rade otkako postoje, a to je zaklanjanje iza patriotizma. Tu imaju širok asortiman akcija koje izvode ne bi li ubedili narod da su oni patriote, i samim time da je izdajnik svako ko je protiv njih. Puštanje himne na početku svakog mitinga, farbanje fasada u boje zastave, uzvikivanje ''Živela Srbija'' na kraju govora, zaklinjanje u srpstvo uvek i svuda itd. Što reče Vesna Pešić, radikali nisu obični lažovi, to je škola laganja.

Back