Bivši i bivše...

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Pa ovako, sjedim ja juče sa ljepšom polovinom, frendom i njegovom đevojkom u jedan lokal, atmosfera banja- neka opuštena zajebancija, nevjerovatna kafa, taman malo prebačilo sunce, svježe, ma extra-onaj osjećaj da bi tako moga dovijeka, ništa da ne mijenjaš.

No što ćeš, preko puta viđeh jednu đevojku, nešto mi se učinje poznata- stavila legendica šešir prečnika metar ipo, naočare one kockaste, ogromne, odvratne, kratka, lagana haljinica- a kako pada svjetlost sve joj se vidi što nosi ispod. Uglavom, ne znam kako sam je opisao, ali na prvi pogled malo smiješna pojava, a na drugi ***** strašna. Ili obrnuto… Kad odjednom se đevojka okreće, i maše… ja gledam iza sebe, ispadam glup, a ona prelazi ulicu i meni onda sinu...
Kad smo izlazili prije par godina bila je jednostavno drugačija- kraća kosa, mršavija, bledunjava, farmerice , košulje, starke, taj fazon- tada mi se to sviđalo, bio sam mlad i neiskusan.
Stade đevojka ispred mene, puštila kosu, ofarbala se, dobila jedno deset kila koje koje ka da su joj pošle u sise i guzice, a preplanulaaaaaa, ne znam je li provela godinu na plažu ili u solarijum…
-Đe si tiiiiiiii- viče histerično, da su se svi okrenuli, ufati me ona oko pojasa, cmok, cmok, -100 godina, što mi radiš ?- ja se smijem kretenasto, nešto me blam kako je zagrajala, a opet mi nekako banja, neka vide sa kakvom sam * izlazio.
Upoznah ja nju sa đevojkama, drug je ne može poznati, a ona odma udarila priču- kako radi u neku jaku firmu, zarađuje fino, kako NEMA MOMKA… I samo u mene gleda, ove ostale ne ferma… Počeh ja neku priču, a ona me ufatila za ruku…!!!!
… i tako…- završavam ja, kad ona meni daje broj novi, da je trenutno ovđe, da joj se javim…
Toliko, u nekim kratkim crtama, mada vam ne mogu opisati trasnformaciju te đevojke- sreo sam je neđe prije godinu dana, i tada mi je djelovala nekako normalnije, u neku kežual odjeću, i definitivno nije bila tako razdragana kao danas. Ovo me iznenadilo, fino je viđela da sjedim sa nekim, kao da je sve namjerno izvela. A opet, sva je bila nekako mila i slatka, neiskvarena… Sprdnja…
Eto tako, možda će neko provalit ko sam, ali sam mora da se pofalim kako izvodim strašne ribe- bila je i ona ranije zgodna, samo što je sad avion…pravi…
Pa, zanima me jel vam se desilo nekad nešto slično…?
kako vi reagujete kad sretnete bivšu/eg, u kakvim ste odnosima uopšte...?
Kako reagujete kad ih vidite sa nekim...?

Ima toga. Primetio sam ih dosta ono, bike si ribe, al sad su ono prada ribe. Biznis, samopuzdanje, ludilo. I drago mi bude. Nije zbog mene, sad sam ja kao faca, pa sam im stavio nesto zivotno u njih od cega su zablistale i procvetale, nego zbog njih samih. Uvek je lepo videti coveka koji napreduje. Koji se izgradi. Lepote mile moje.

Ima toga. Primetio sam ih dosta ono, bike si ribe, al sad su ono prada ribe. Biznis, samopuzdanje, ludilo. I drago mi bude. Nije zbog mene, sad sam ja kao faca, pa sam im stavio nesto zivotno u njih od cega su zablistale i procvetale, nego zbog njih samih. Uvek je lepo videti coveka koji napreduje. Koji se izgradi. Lepote mile moje.
Neka me sičija poslije bila ufatila... pogotovo sad kad vidim od ove male ((17god)) u srednju školu kako su joj drugarice zgodne i poželjne a ja kad sam učio u srednju nešto su sve imale krivu kičmu i bubuljice... sprdnja... Čudan je to fenomen neki... čak sretoh jednu što sam s njom izlazio u srednju školu, štreberka je bila, niko je nije htio... sad ona ima troje đece i muža fudbalera a ja i dalje samac-lutam ne znam što ću od svoga života...

Mislim da nije. To je samo sindrom zavisnosti od lepog. To mora da se kontrolise i to je to.
To ti je kao kad si sa njom i kazes joj: ima nesto lepo u tebi, sad cu da ga izvadim.
Uvek se malo ljutne jbga. Al zato joj ostavis i za sutradan. Ipak navuce se...

misliš da su zbog tebe procvjetale.. nije brate te zbog toga.. ali neki čudan fenomen... da nije to možda kemtrejls što prskaju iz aviona.. ne znam...

18B7f07.gif

Neka me sičija poslije bila ufatila... pogotovo sad kad vidim od ove male ((17god)) u srednju školu kako su joj drugarice zgodne i poželjne a ja kad sam učio u srednju nešto su sve imale krivu kičmu i bubuljice... sprdnja... Čudan je to fenomen neki... čak sretoh jednu što sam s njom izlazio u srednju školu, štreberka je bila, niko je nije htio... sad ona ima troje đece i muža fudbalera a ja i dalje samac-lutam ne znam što ću od svoga života...
Pa seks prolepsava. Tinejdzi su ti entropija. Pun potencijal ali jos nije zreo za ispoljavanje. Pa kad ode na studije pa zezanje, odose i bubuljice i kicma prava hoda kao spartanac i to na stiklama. Klip klop.

misliš da su zbog tebe procvjetale.. nije brate te zbog toga.. ali neki čudan fenomen... da nije to možda kemtrejls što prskaju iz aviona.. ne znam...
Nikad ne bih rekao da je zbog mene. Nepristojno je, egoisticki i sujetno. Samo kazem da se radi o cudnoj hronologiji. Kresnem i ona procveta. Kao da otvorim nekakav pun potencijal u njoj. Ne samo fizicki nego i karakterno. Odmah ode po kafanama i cascava okolo i placa muziku.

Pa seks prolepsava. Tinejdzi su ti entropija. Pun potencijal ali jos nije zreo za ispoljavanje. Pa kad ode na studije pa zezanje, odose i bubuljice i kicma prava hoda kao spartanac i to na stiklama. Klip klop.
Znam brate sve to. Ali to je nepravedno prema nama muškarcima. Brzo će mi deset godina mature, sve drugarice se proljepšale i udale a ove drugove što ih sretnem svi smo stomake nabačili, a nekad smo igrali po dva časa na fizičko fudbala na male goliće. Dvojica su i posijeđeli, dati od muke. ALO sa 27 godina sijedi momci... o čemu pričamo mi... a ova jedna što nije znala tablicu množenja udala se, druga jedna vozi range rovera od muža, ide na nekakve hidžame priča mi - kad smo se sreli u poštu da platim neke račune, ona školska drugarica ne bi je poznao.. napumpala usta i priča mi o hidžami... brukica što se radi...

Znam brate sve to. Ali to je nepravedno prema nama muškarcima. Brzo će mi deset godina mature, sve drugarice se proljepšale i udale a ove drugove što ih sretnem svi smo stomake nabačili, a nekad smo igrali po dva časa na fizičko fudbala na male goliće. Dvojica su i posijeđeli, dati od muke. ALO sa 27 godina sijedi momci... o čemu pričamo mi... a ova jedna što nije znala tablicu množenja udala se, druga jedna vozi range rovera od muža, ide na nekakve hidžame priča mi - kad smo se sreli u poštu da platim neke račune, ona školska drugarica ne bi je poznao.. napumpala usta i priča mi o hidžami... brukica što se radi...
To je ako mislis da zena gleda tebe kao sto ti nju gledas. Kao sto vidis skocila ti je u zagrljaj. A to stomak? To je se lako skida brate. Ne zderinjaj pechenja po kafanama, redukuj malo, nema veze s godinama nego s navikama.

To je ako mislis da zena gleda tebe kao sto ti nju gledas. Kao sto vidis skocila ti je u zagrljaj. A to stomak? To je se lako skida brate. Ne zderinjaj pechenja po kafanama, redukuj malo, nema veze s godinama nego s navikama.
a ne pričam za mene konkretno, ja imam mali - seksi stomačić, ova mala ga voli .. kaže lijep je.. nego ovako u globalu pričam ti za neke drugove moje i drugarice iz srednje... one se udale za pomorce i mafijaše... a ovi drugovi svi u neke dugove, kamate, kladionice.. pa stanem i razmislim što ti je život...

Zar ne? Como no?
Pa ja sam u jednom periodu imao oko 120 kg, 190 cm.. Ipak je i za tu visinu puno. Ok ima me i misica, ali bilo je i stomaka. Kako su me tek tada gledale brate? Kao nekakav mekan jastuk da oslone glvu i opute se sigurne i zagrljene. Al ok, makao sam to, nije mi do zezanja.
A znas kako maknes? Lakk. Za dva meseca 90 i neko kilo. Samo promenis ishranu. Kao mladic.

a ne pričam za mene konkretno, ja imam mali - seksi stomačić, ova mala ga voli .. kaže lijep je.. nego ovako u globalu pričam ti za neke drugove moje i drugarice iz srednje... one se udale za pomorce i mafijaše... a ovi drugovi svi u neke dugove, kamate, kladionice.. pa stanem i razmislim što ti je život...
Sad kad pricas pomorci i sl, znam neke mangupe relacija zaliv, al nema veze. Imaju slican smisao za humor.

Back