...Bivse ljubavi...

I danas kada ga vidim zbunim se,klecaju mi kolena.On je neko ko zivi veoma raskalasno,nikad se nece promeniti i nikad ne bi bila sa njim vise(imam nekog koga volim)ali osecaj kada ga vidim je poseban.Izuzev nekih stvari,ostavio je na mene neizbrisiv trag,obozavala sam ga,a mozda ga jos uvek obozavam,ne znam ali ga nekako posebno dozivljavam!:think:

Izvini, ali mislim da ti jos uvek nisi raskrstila sa njim.Onog trenutka, kada budes bila ravnodusna prema njemu, onda je to pravi raskid. Veruj mi! Ja sam raskinula sa jednim deckom kog sam jako, jako volela. Napravila sam glupost i smuvala se sa jednim drugim cisto iz zezanja. Medjutim,meni su trebale tri godine da ga prebolim. Kada se probudis i ne pomislis na njega ujutru, kada ne pomislis na njega svakoga dana, kada ne pomislis na vase lepe trenutke sa njim kada prolazis pored vasih mesta, kada pesmu, koju si mu pevala, ne pevas njemu, nego bez veze. Onda si ga prebolela.

Oprostite...ako je tema vec bila...zakljucajte...proterajte...lincujte...:mrgreen:

Hmm...bivse velike ljubavi...nisam takve imala...mozda jedna...ali za mene je bivsi zaista neko ko pripada nekom proslom vremenu...
E sad...da li ste imali situaciju da posle par godina sretnete bivsu/bivseg koji/a vise ne zivi u vasem gradu..popijete kafu..ispricate se...
..a bila je vasa velikaaaa ljubav...
...kako ste se u tom momentu osecali ili posle toga?
Da li su na povrsinu isplivale stare emocije...ostavile vas zbunjenog/u...
...jednostavno sta ste osecali i da li ste imali zelju da mozda ponovo pokusate iako ste sada u nekoj novoj prici sa nekim...:???:

pa ne. moje veze su zavrsene onda kad su bile zrele za to..iscilelo to nesto..

Oprostite...ako je tema vec bila...zakljucajte...proterajte...lincujte...:mrgreen:

Hmm...bivse velike ljubavi...nisam takve imala...mozda jedna...ali za mene je bivsi zaista neko ko pripada nekom proslom vremenu...
E sad...da li ste imali situaciju da posle par godina sretnete bivsu/bivseg koji/a vise ne zivi u vasem gradu..popijete kafu..ispricate se...
...jednostavno sta ste osecali i da li ste imali zelju da mozda ponovo pokusate iako ste sada u nekoj novoj prici sa nekim...:???:

nisam htela nista s njim..neka fala...ne bih da cheprkam po starim ranama

Juče mi se desio susret....Još uvijek sam pod utiskom,možda baš zbog toga što trenutno nisam ni u kakvoj priči sa nekim...

Ma cim tebi tarllahaju kolenca posle 3 godine nisi ti raskrstila sa tim. Batali tu sigurnu luku, dizi sidro i pali za njim.
nIJE DA NISAM RAZMISLJALA O TOME ALI TA VEZA NEMA BUDUCNOST,ON SE NECE PROMENITI,A JA CU IZGUBITI ZIVCE I VREME,A I IZGUBICU OSOBU KOJA JE SADA KRAJ MENE ZBOG NECEGA STO NEMA BUDUCNOST.NEKE STVARI SU JACE OD MENE SAME...:sad2:

Zavolis nekog, lepo vam je..onda dodje prekid, bol i tuga....zal za proslim vremenom danima u meni..I onda opet ista prica...opet zavolim, pa nesto krene po zlu, prekid, bol i tuga....
E, dosta mi je vise ziveti u proslom vremenu...pa da ponovim recenicu :

" Odlazite duhovi, **** vas les ! "

Izvini, ali mislim da ti jos uvek nisi raskrstila sa njim.Onog trenutka, kada budes bila ravnodusna prema njemu, onda je to pravi raskid. Veruj mi! Ja sam raskinula sa jednim deckom kog sam jako, jako volela. Napravila sam glupost i smuvala se sa jednim drugim cisto iz zezanja. Medjutim,meni su trebale tri godine da ga prebolim. Kada se probudis i ne pomislis na njega ujutru, kada ne pomislis na njega svakoga dana, kada ne pomislis na vase lepe trenutke sa njim kada prolazis pored vasih mesta, kada pesmu, koju si mu pevala, ne pevas njemu, nego bez veze. Onda si ga prebolela.

Apsolutna istina.
Posle raskida trebalo mi je punih 2 godine da se izborim sa secanjima i osecanjima prema njemu.. bilo je uzasno, uzasno.
I jednog jutra, bas tako, probudila sam se ne misleci na njega i provela sam svoj prvi dan ne misleci ni na tren na njega.. i to je bilo to. Kraj.

Ali me je obelezilo zauvek.

Back