...Bivse ljubavi...

nezna_i_neizbezna

Primećen član
Poruka
543
Oprostite...ako je tema vec bila...zakljucajte...proterajte...lincujte...:mrgreen:

Hmm...bivse velike ljubavi...nisam takve imala...mozda jedna...ali za mene je bivsi zaista neko ko pripada nekom proslom vremenu...
E sad...da li ste imali situaciju da posle par godina sretnete bivsu/bivseg koji/a vise ne zivi u vasem gradu..popijete kafu..ispricate se...
..a bila je vasa velikaaaa ljubav...
...kako ste se u tom momentu osecali ili posle toga?
Da li su na povrsinu isplivale stare emocije...ostavile vas zbunjenog/u...
...jednostavno sta ste osecali i da li ste imali zelju da mozda ponovo pokusate iako ste sada u nekoj novoj prici sa nekim...:???:

Polako dolaze, odlaze jeseni i leta
venes ko pupoljak od najlepseg cveta
nekada si bila lepotica grada
sredovecna zena ti si, ti si sada

Suze su mi posle, kad te juce videh
gde je ona mladost i ona lepota
bilo mi je zao, sto je zivot zao
lepotice grada iz nasih vremena
sredovecna zeno, sliko uramljena

Secas se, voleh te beskrajno
a uzalud bese
ruke nekog drugog meni te uzese

Sretosmo se sada, sa kosama sedim
ova nova ljubav da li vise vredi

:smajlikojisecevenemotornomtesterom:

Dogodilo mi se par puta. Uglavnom sam sa svim svojim bivsima ostalu dobrim odnosima,cak se s nekima povremeno i vidjam. Ipak, ima jedan decko koji mi je jako znacio. Bas je bio sladak. Bio je ozenjen. Tad je imao jedno dete sada ima cetvoro. Srela sam se s njim i najmladjim detetom, cerkom. Otisli smo na piche. Sve vreme sam ga posmatrala. Njegove ruke, kozu, usne, kosu, nokte. Malena devojcica je sedela u kolicima i kada je ona pocela da place on se sagnuo i tada sam mu videla guzu, koja mi se tako svidjala. Primetila sam i da mu je malo prljav okovratnik na kosulji (to je mogla zena da mu skine sa Venisom). Kada smo se rastajali nesto mi se zgrcilo u grudima. Vise ga nisam videla, ali ponekad mi padne na pamet. Tako bih volela da ga vidim. Sada sam se setila i malo mi je tesko, posebno sto sam u nekoj ljubavnoj dilemi.

Polako dolaze, odlaze jeseni i leta
venes ko pupoljak od najlepseg cveta
nekada si bila lepotica grada
sredovecna zena ti si, ti si sada

Secas se, voleh te beskrajno
a uzalud bese
ruke nekog drugog meni te uzese

Sretosmo se sada, sa kosama sedim
ova nova ljubav da li vise vredi

:smajlikojisecevenemotornomtesterom:

Respekt...:eek:

Dogodilo mi se par puta. Uglavnom sam sa svim svojim bivsima ostalu dobrim odnosima,cak se s nekima povremeno i vidjam. Ipak, ima jedan decko koji mi je jako znacio. Bas je bio sladak. Bio je ozenjen. Tad je imao jedno dete sada ima cetvoro. Srela sam se s njim i najmladjim detetom, cerkom. Otisli smo na piche. Sve vreme sam ga posmatrala. Njegove ruke, kozu, usne, kosu, nokte. Malena devojcica je sedela u kolicima i kada je ona pocela da place on se sagnuo i tada sam mu videla guzu, koja mi se tako svidjala. Primetila sam i da mu je malo prljav okovratnik na kosulji (to je mogla zena da mu skine sa Venisom). Kada smo se rastajali nesto mi se zgrcilo u grudima. Vise ga nisam videla, ali ponekad mi padne na pamet. Tako bih volela da ga vidim. Sada sam se setila i malo mi je tesko, posebno sto sam u nekoj ljubavnoj dilemi.

Sinnke :super::super::super::super:

sta je ovo danas....pun mesec?...samo nicu teme....i sta ti je gravitacija - cudo!!!!
:rotf:

...........j.b..g chaprkali ovi nauchnici sa crnom rupom ,pa shatro nema posledice ,a krsta poludela ,rekoh ja jednom mi smo poslednja odbrana zemlje ,zato ustaj krsto ,sinnke da se pretvori u supermena i vrati zemlju 5 dana unazad i govnjivom motkom izudara one blejache pa da sve bidne po starom ......................:rotf::rotf::super::klap::worth:

Ако је неко бивши, онда је заиста то.
Са сваким од ,,бивших'' се повремено сретнем, причамо, попијемо кафу понекад, и буде сасвим пријатно.
Ако си се са неким волео, увек можете наћи тему. Не смета ми да причамо о ,,заједничким временима'', ни о садашњости.
Волим кад сретнем неког бившег, све је то део мог живота, све ме је то начинило оваквом каква сам.

desilo se....na kraju te kafice spomenuli smo u stilu - eee kako nam je bilo....sa osmehom...ali smo mi tada bili sasvim drugi ljudi, vise nismo isti i nikad nam ne bi bilo kao nekad...
Mada posle izvesnog vremena kad je on "svodio racune" nagovestio mi je ponesto....ali...sad je kasno:cool:

Back