Bivša finansijska direktorka Aerodroma i „Skijališta" ojadila budžet

zuti eksperti i njihovi lopovluci - dosad sto se zna:

image.jpg

Mogu da razumem visoke plate funkcionera,pa i premije ako kompanija i preduzeće posluje uspešno,a i ako se sa tim slažu upravni odbor,mada i oni imaju visoke nadoknade,ali pre svih radnici i sindikati.Ko njih pita i da li oni imaju oči gde im odlazi prihod firme.Ako to njima ne smeta,pa neka imaju tolika primanja.
E već je druga stvar ako dotična Bulajić-Jokić uzme otpremninu i odmah pređe u drugo državno preduzeće pa o odatle ode i pokupi novac,to je već zloupotreba.
I opet kadrovi bliski G17.
O svim ovim stvarima neka razmišlja sadašnji nosilac vlasti DS,kako će da reši alavost koalicionih stranaka G17 i SPS-a,pošto se oni najčešće pojavljuju.
Ima u upravnim odborima funkcionera ostalih stranaka,i opozicionih, ali se o njima slabo govori kolike su njihove nagrade i plate.

Daj bre,molim te.dokle cete vi ici sa vasom naivnoscu?
DS je 9 godina na vlasti,i svi njihovi koalicioni partneri,i opozicija kradu,
samo ne DS.Normalno da se oni najcesce pojavljuju oficijelno,i to samo kad DS-u tako odgovara,ali kajmak kupe upravo oni.S vremena na vreme iznece u javnost ovakve slucajeve,da bi ocrnjivanjem drugih,prikrili sebe,nekad napraviti neku cistku,
da bi ljudima zamazali oci,
a oni i dalje operisu

[/B]Daj bre,molim te.dokle cete vi ici sa vasom naivnoscu?
DS je 9 godina na vlasti,i svi njihovi koalicioni partneri,i opozicija kradu,
samo ne DS.Normalno da se oni najcesce pojavljuju oficijelno,i to samo kad DS-u tako odgovara,ali kajmak kupe upravo oni.S vremena na vreme iznece u javnost ovakve slucajeve,da bi ocrnjivanjem drugih,prikrili sebe,nekad napraviti neku cistku,
da bi ljudima zamazali oci,
a oni i dalje operisu

Ko to "vi".
DS nije bio na vlasti od 2004-2008-e.
S obzirom da čine vlast normalno je da i DS-ovih kadrova ima u zloupotrebama,samo nema toliko dokaza.Ono što se pojavljuje u javnosti,medijima,komentarima najgrđi ispada G17 jer njihove kadrove non-stop "drukaju"a o drugim stranačkim funkcionerima sa slabo piše.I taj G17 je bio u vlasti 2003-e,pa je činio vlast 2004-2008-e,pa neka iznose ko je šta radio.

BEOGRAD, 10.03.2009

PRESS
OTKRIVAMO: Bivši direktor pravne službe Aerodroma i „Skijališta" ojadio budžet
UZEO 5,3 MILIONA OTPREMNINA!

Radivoj Rajaković u javnim preduzećima naplatio više od 66.000 evra samo na ime otpremnina! Na Aerodromu naplatio 3,5, a u „Skijalištima Srbije" još 1,8 miliona dinara!

[Trio fantastiko...Nebojša Nedeljković,Slađana Jokić-Bulajić i Rajaković ( u krugu) u dva javna preduzeća naplatili 12,2 miliona dinara otpremnina]
Trio fantastiko...Nebojša Nedeljković,Slađana Jokić-Bulajić i Rajaković ( u krugu) u dva javna preduzeća naplatili 12,2 miliona dinara otpremnina

Trio fantastiko...Nebojša Nedeljković,Slađana Jokić-Bulajić i Rajaković ( u krugu) u dva javna preduzeća naplatili 12,2 miliona dinara otpremnina

Radivoj Rajaković, bivši direktor pravne službe na Aerodromu „Nikola Tesla" i „Skijalištima Srbije", naplatio je za pola godine čak 5,315 miliona dinara samo na ime otpremnina! Rajaković je otpremnine naplatio po istom sistemu kao i bivši generalni i finansijski direktori Nebojša Nedeljković i Slađana Bulajić-Jokić, o kojima je Press već ranije pisao.

Rajaković, koji je na funkciju na Aerodromu došao nešto pre imenovanja Nedeljkovića za generalnog direktora, raskinuo je radni odnos 12. januara 2008. godine i naplatio 3.515.656,77 dinara otpremnine iako se odmah potom zaposlio u „Skijalištima Srbije"!

Tužio Svilanovića što mu je dao otkaz

Pored Ministarstva pravde SRJ i javnih preduzeća u kojima je dobio otpremnine, Rajaković je radio i u Saveznom ministarstvu spoljnih poslova:

- Dobio sam otkaz od Svilanovića i tužio sam ministarstvo, odnosno državu zbog toga. Dobio sam spor. Nisam dobio novac, ali su morali da mi povežu stan. Nisam više ni u jednoj državnoj firmi, sada radim kao advokat - naveo je Rajaković.

Nedugo pošto je G17 Plus juna 2008. smenio Nedeljkovića s mesta direktora „Skijališta", otkaz je dobio i Rajaković i odmah naplatio otpremninu od 1,8 miliona dinara! Tako je ovaj, inače vrsni pravnik sa više od tri decenije radnog staža, u istoj godini za manje od 10 meseci od dva državna, javna preduzeća naplatio 5,315 miliona dinara otpremnine! Pri tom, Rajaković je i u „Skijalištima" i na Aerodromu primao astronomske plate od nekoliko stotina hiljada dinara!

Ogromne plate

Radivoj Rajaković potvrdio je za Press da je dobio otpremnine u oba javna preduzeća, i to, kako kaže, ne zato što je on hteo, već zato što je dobio otkaze u oba preduzeća.

- Nije bila moja volja da odem sa Aerodroma, već sam se posle odlaska Nedeljkovića sukobio s novim direktorom Bojanom Krištom, koji mi je dao otkaz i isplatio otpremninu. Meni je bilo dobro na Aerodromu i ne bih odlazio da nije bilo tog spora. Nisam odgovarao Krištu i on mi je dao otkaz. On je predlagao da mi da neku vrstu nagrade da bih ja otišao mirnim putem, ali ja nisam hteo i onda sam dobio 12. januara 2008. otpremninu u iznosu od tri i po miliona dinara - navodi Rajaković, i objašnjava da se posle toga zaposlio u JP „Skijališta Srbije", gde je Nebojša Nedeljković takođe bio direktor.

- I u „Skijalištima" sam dobio otkaz od novog direktora, a zatim dobio otpremninu, koliko se sećam, od 1,5 miliona dinara, iako mi je sledovalo više novca... Pazite, apsolutno nigde nisam prekršio zakon. Nije moja volja bila da odlazim iz tih preduzeća! - kaže Rajaković.

Na naše pitanje da li je logično i moralno da uzme toliki novac za manje od godinu dana od dva državna preduzeća, on je rekao:

- Ne znam šta je tu nemoralno?! Pa i vi da dobijate otkaz u Pressu sleduje vam valjda šest plata po zakonu...

Dobio stan u Molerovoj

Radivoj Rajaković je jedan od retkih direktora na Aerodromu koji nije uzeo milionski kredit za kupovinu stana. On se, kako saznajemo, stambeno obezbedio još 90-ih godina kada je bio pomoćnik saveznog ministra pravde, pa je tada od vlade dobio četvorosobni stan od 117 kvadratnih metara u Molerovoj ulici u Beogradu, čija se vrednost danas procenjuje na više od 200.000 evra.

- Tačno je, evo me u tom stanu u Molerovoj ulici. Međutim, ja sam taj stan polovično otplatio. Moja supruga je dobila takođe stan, negde na Novom Beogradu, i taj stan smo vratili državi, a uzeli ovaj, tako da se može reći da sam pola stana platio, a pola dobio - naveo je Rajaković.

Mislim da je u pitanju zamena teza, pa nisam ja kriv što su mi poslodavci davali otkaze i što sam po tom osnovu dobijao otpremnine... Pitajte Krišta što mi je dao otkaz. Ja sam bio zadovoljan na Aerodromu, imali smo odličnu pravnu službu, koja je imala na stotine uspešno rešenih sporova. A sada pravna služba ima isti broj ljudi, ali angažuje i još tri agencije za iste poslove, od kojih je jedna inostrana... - naveo je Rajaković.

Koštali nas 12,2 miliona!

Podsetimo, po istom principu na Aerodromu i u „Skijalištima" milionske otpremnine su naplatili i Nebojša Nedeljković i Slađana Bulajić-Jokić. Nedeljković je u ova dva javna preduzeća uzeo otpremnine od 3.766.155 dinara, a Jokićeva je „naplatila" 3.168.540 dinara.

Dakle, samo ovo troje „eksperata" - Nedeljković, Jokićeva i Rajaković - državu su samo na ime otpremnina koštali čak 12,2 miliona dinara, što je po prošlogodišnjem prosečnom kursu više od 153.000 evra! A sve smo to platili mi, poreski obveznici.

D. ISAILOVIĆ

KOLIKO "KRISTA" ima u ovoj nasoj SRBIJI. Ljudi moji hoce li iko stati ovim lopovima na put?

BEOGRAD, 10.03.2009

PRESS
OTKRIVAMO: Bivši direktor pravne službe Aerodroma i „Skijališta" ojadio budžet
UZEO 5,3 MILIONA OTPREMNINA!

Radivoj Rajaković u javnim preduzećima naplatio više od 66.000 evra samo na ime otpremnina! Na Aerodromu naplatio 3,5, a u „Skijalištima Srbije" još 1,8 miliona dinara!

[Trio fantastiko...Nebojša Nedeljković,Slađana Jokić-Bulajić i Rajaković ( u krugu) u dva javna preduzeća naplatili 12,2 miliona dinara otpremnina]

Radivoj Rajaković, bivši direktor pravne službe na Aerodromu „Nikola Tesla" i „Skijalištima Srbije", naplatio je za pola godine čak 5,315 miliona dinara samo na ime otpremnina! Rajaković je otpremnine naplatio po istom sistemu kao i bivši generalni i finansijski direktori Nebojša Nedeljković i Slađana Bulajić-Jokić, o kojima je Press već ranije pisao.

Rajaković, koji je na funkciju na Aerodromu došao nešto pre imenovanja Nedeljkovića za generalnog direktora, raskinuo je radni odnos 12. januara 2008. godine i naplatio 3.515.656,77 dinara otpremnine iako se odmah potom zaposlio u „Skijalištima Srbije"!

Tužio Svilanovića što mu je dao otkaz

Pored Ministarstva pravde SRJ i javnih preduzeća u kojima je dobio otpremnine, Rajaković je radio i u Saveznom ministarstvu spoljnih poslova:

- Dobio sam otkaz od Svilanovića i tužio sam ministarstvo, odnosno državu zbog toga. Dobio sam spor. Nisam dobio novac, ali su morali da mi povežu stan. Nisam više ni u jednoj državnoj firmi, sada radim kao advokat - naveo je Rajaković.

Nedugo pošto je G17 Plus juna 2008. smenio Nedeljkovića s mesta direktora „Skijališta", otkaz je dobio i Rajaković i odmah naplatio otpremninu od 1,8 miliona dinara! Tako je ovaj, inače vrsni pravnik sa više od tri decenije radnog staža, u istoj godini za manje od 10 meseci od dva državna, javna preduzeća naplatio 5,315 miliona dinara otpremnine! Pri tom, Rajaković je i u „Skijalištima" i na Aerodromu primao astronomske plate od nekoliko stotina hiljada dinara!

Ogromne plate

Radivoj Rajaković potvrdio je za Press da je dobio otpremnine u oba javna preduzeća, i to, kako kaže, ne zato što je on hteo, već zato što je dobio otkaze u oba preduzeća.

- Nije bila moja volja da odem sa Aerodroma, već sam se posle odlaska Nedeljkovića sukobio s novim direktorom Bojanom Krištom, koji mi je dao otkaz i isplatio otpremninu. Meni je bilo dobro na Aerodromu i ne bih odlazio da nije bilo tog spora. Nisam odgovarao Krištu i on mi je dao otkaz. On je predlagao da mi da neku vrstu nagrade da bih ja otišao mirnim putem, ali ja nisam hteo i onda sam dobio 12. januara 2008. otpremninu u iznosu od tri i po miliona dinara - navodi Rajaković, i objašnjava da se posle toga zaposlio u JP „Skijališta Srbije", gde je Nebojša Nedeljković takođe bio direktor.

- I u „Skijalištima" sam dobio otkaz od novog direktora, a zatim dobio otpremninu, koliko se sećam, od 1,5 miliona dinara, iako mi je sledovalo više novca... Pazite, apsolutno nigde nisam prekršio zakon. Nije moja volja bila da odlazim iz tih preduzeća! - kaže Rajaković.

Na naše pitanje da li je logično i moralno da uzme toliki novac za manje od godinu dana od dva državna preduzeća, on je rekao:

- Ne znam šta je tu nemoralno?! Pa i vi da dobijate otkaz u Pressu sleduje vam valjda šest plata po zakonu...

Dobio stan u Molerovoj

Radivoj Rajaković je jedan od retkih direktora na Aerodromu koji nije uzeo milionski kredit za kupovinu stana. On se, kako saznajemo, stambeno obezbedio još 90-ih godina kada je bio pomoćnik saveznog ministra pravde, pa je tada od vlade dobio četvorosobni stan od 117 kvadratnih metara u Molerovoj ulici u Beogradu, čija se vrednost danas procenjuje na više od 200.000 evra.

- Tačno je, evo me u tom stanu u Molerovoj ulici. Međutim, ja sam taj stan polovično otplatio. Moja supruga je dobila takođe stan, negde na Novom Beogradu, i taj stan smo vratili državi, a uzeli ovaj, tako da se može reći da sam pola stana platio, a pola dobio - naveo je Rajaković.

Mislim da je u pitanju zamena teza, pa nisam ja kriv što su mi poslodavci davali otkaze i što sam po tom osnovu dobijao otpremnine... Pitajte Krišta što mi je dao otkaz. Ja sam bio zadovoljan na Aerodromu, imali smo odličnu pravnu službu, koja je imala na stotine uspešno rešenih sporova. A sada pravna služba ima isti broj ljudi, ali angažuje i još tri agencije za iste poslove, od kojih je jedna inostrana... - naveo je Rajaković.

Koštali nas 12,2 miliona!

Podsetimo, po istom principu na Aerodromu i u „Skijalištima" milionske otpremnine su naplatili i Nebojša Nedeljković i Slađana Bulajić-Jokić. Nedeljković je u ova dva javna preduzeća uzeo otpremnine od 3.766.155 dinara, a Jokićeva je „naplatila" 3.168.540 dinara.

Dakle, samo ovo troje „eksperata" - Nedeljković, Jokićeva i Rajaković - državu su samo na ime otpremnina koštali čak 12,2 miliona dinara, što je po prošlogodišnjem prosečnom kursu više od 153.000 evra! A sve smo to platili mi, poreski obveznici.

D. ISAILOVIĆ

KOLIKO "KRISTA" ima u ovoj nasoj SRBIJI. Ljudi moji hoce li iko stati ovim lopovima na put?

Pobiti gomna, bez sudjenja..............na trgu republike, javno..........porodicna feshta, kokice, sladoled , koka kola......................:evil:

Dok tako ne bude, krace se ovde uvek...........iako, ne verujem ni to da ce pomoci.....u srbiji je kradja i otimacina deo folklora, kulturnog nasledja, zivotne filozofije........:think:

Pobiti gomna, bez sudjenja..............na trgu republike, javno..........porodicna feshta, kokice, sladoled , koka kola......................:evil:

Dok tako ne bude, krace se ovde uvek...........iako, ne verujem ni to da ce pomoci.....u srbiji je kradja i otimacina deo folklora, kulturnog nasledja, zivotne filozofije........:think:

Ti si neki kineski đak?

BEOGRAD, 07.03.2009

PRESS
VLADU NE ZANIMA LOPOVLUK

Vlast i Tužilaštvo još nisu učinili ništa da sistematski ispitaju isplaćivanje milionskih otpremnina u javnim preduzećima, stručnjaci pozivaju na hitnu reakciju

Vlada Srbije i Republičko javno tužilaštvo još nisu preduzeli ništa da ispitaju isplate milionskih otpremnina u javnim preduzećima, iako je od prvih slučajeva koje je otkrio Press prošlo nekoliko meseci.

Inspektorat rada počeo kontrolu ugovora Slađane Jokić

Radovan Ristanović, direktor Inspektorata za rad pri Ministarstvu rada, kaže da njihovi inspektori već rade na slučaju Slađane Bulajić-Jokić, koja je posle pisanja Pressa podnela ostavku na mesto finansijske direktorke Sava centra.

- Mi smo počeli da radimo na ugovorima Slađane Bulajić-Jokić na Aerodromu i u „Skijalištima", ali rezultati još nisu stigli, jer je ovaj slučaj svež. Inspektorat inače obavlja nadzor nad svim javnim preduzećima, po službenoj dužnosti ili na osnovu nečije prijave. U našoj nadležnosti su i otpremnine. Naši inspektori su dugo bili na Aerodromu „Nikola Tesla" i ubrzo bi trebalo da dobijem izveštaj o tom javnom preduzeću. Posle toga ćemo obavestiti javnost da je u tom preduzeću bilo isplaćivanja još nekih otpremnina. Naši inspektori rade još neka javna preduzeća, ali ni izveštaji o njima još nisu završeni - kazao je Ristanović za Press.

Čak ni poslednji slučaj finansijske direktorke Sava centra Slađane Bulajić-Jokić, koja je od Aerodroma i „Skijališta" uzela ukupno 3.168.540 dinara otpremnine, ni Vladu ni tužioca nije naterao da reaguju.

Nemanja Nenadić, direktor Transparentnosti Srbija, ističe da bi Vlada morala da prikupi podatke o svim isplaćenim otpremninama u javnim preduzećima i o tome obavesti javnost.

- Da li će i kolike otpremnine davati privatna preduzeća to je njihova stvar, ali u javnim preduzećima, čije otpremnine plaćaju poreski obveznici, građani Srbije, mora da se zna ko dobija koliko para.

Vlada bi trebalo da inicira prikupljanje svih podataka o isplaćenim otpremninama u javnim preduzećima kako bi se konačno sagledale razmere tog problema.

Na osnovu toga kasnije bi mogle i da se zakrpe rupe u zakonima - rekao je Nenadić, i dodao da Vlada mora da istraži da li je isplaćivanjem milionskih otpremnina prekršen makar i neki interni akt preduzeća, jer bi u tom slučaju postojao jasan osnov za reakciju Tužilaštva.

Pare građana Srbije

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja, kaže da je svaka isplata javnog novca informacija od javnog značaja koju bi morali da znaju građani Srbije.

- Možda isplaćivanje po nekoliko otpremnina u milionskim iznosima i nije zabranjeno zakonom, ali je zabranjeno zdravom pameću! Zamislite kako bi bilo da ja sad idem s funkcije na funkciju i da svuda uzimam tolike otpremnine!

To uopšte nije normalno! I svi podaci o takvim funkcionerima i zaposlenima u javnim preduzećima apsolutno moraju da budu javni! Vlada Srbije bi morala da dostavi javnosti sve podatke o otpremninama jer su to pare poreskih obveznika - rekao je Šabić za Press.

Prave se ludi

Press je juče pokušao da sazna da li je Vlada Srbije krenula u opštu kontrolu isplata otpremnina u javnim preduzećima, ali odgovor nismo dobili. U Vladinoj kancelariji za saradnju s medijima nisu imali odgovor, pa su nas prebacili na Ministarstvo finansija, gde nam je rečeno da je za to nadležno Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu?!

U tom ministarstvu za Press su demantovali da imaju ikakve veze sa javnim preduzećima. Na kraju su nam u Vladi nezvanično rekli da budžetska inspekcija trenutno kontroliše trošenje novca u ministarstvima i da će posle njih na red doći i javna preduzeća.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić kratko je rekao da će javnost biti obaveštena bude li Tužilaštvo preduzelo bilo šta u vezi sa otpremninama.

- O našim budućim aktivnostima ne obaveštavamo javnost, a ako nešto budemo preduzeli, svakako ćemo vas obavestiti - rekao je Zorić.

J. JEVREMOVIĆ

Ajd da ne otvaram posebnu temu....

Bivši direktor ŽS uživa sve privilegije
Šarančiću plata direktora, smanjenje za železničare
Autor: T. N. Đ. | Foto:Beta | 08.03.2009. - 00:01
Iako su prošla četiri meseca od njegove smene, Milanko Šara-nčić, bivši direktor „Železnica Srbije”, i dalje prima platu generalnog direktora - oko 150.000 dinara. Šara-nčić ima i vozača, službeni automobil, a još uvek raspolaže i službenim stanom u elitnom naselju Vračar od 108 kvadratnih metara, saznaje „Blic”.

Njegovi bivši zamenici Peđa Vukadinović i Miroljub Jeftić takođe koriste službena vozila, kao i usluge vozača. Oni, prema navodima izvora „Blica”, primaju plate kao da nisu smenjeni.
Uprkos ovako raskalašnom troškarenju u ponedeljak na sednici Upravnog odbra doneta je odluka da se zaposlenima u „Železnicama” smanje zarade, iako su za 22 odsto niže od proseka privrede i najmanje u odnosu na sva druga javna preduzeća.
Novi generalni direktor Milovan Marković i dalje ne rešava ova pitanja, niti podiže krivičnu prijavu protiv Šarančića, iako je Komisija za ispitivanje nepravilnosti Šarančićevog poslovanja prikupila sve dokaze o zloupotrebama - od nabavke polovnih lokomotiva iz Švedske bez tendera do utvrđivanja da mu je isplaćivana apanaža kao člana UO. Odluka da prima apanažu bio je čist falsifikat, a potpisao ga je Branislav Ristivojević jer takva odluka nikada nije doneta na sednicama UO.
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=82448

Čovek-bubašvaba....prosto neuništiv ;)

Ajd da ne otvaram posebnu temu....

Bivši direktor ŽS uživa sve privilegije
Šarančiću plata direktora, smanjenje za železničare
Autor: T. N. Đ. | Foto:Beta | 08.03.2009. - 00:01
Iako su prošla četiri meseca od njegove smene, Milanko Šara-nčić, bivši direktor „Železnica Srbije”, i dalje prima platu generalnog direktora - oko 150.000 dinara. Šara-nčić ima i vozača, službeni automobil, a još uvek raspolaže i službenim stanom u elitnom naselju Vračar od 108 kvadratnih metara, saznaje „Blic”.

Njegovi bivši zamenici Peđa Vukadinović i Miroljub Jeftić takođe koriste službena vozila, kao i usluge vozača. Oni, prema navodima izvora „Blica”, primaju plate kao da nisu smenjeni.
Uprkos ovako raskalašnom troškarenju u ponedeljak na sednici Upravnog odbra doneta je odluka da se zaposlenima u „Železnicama” smanje zarade, iako su za 22 odsto niže od proseka privrede i najmanje u odnosu na sva druga javna preduzeća.
Novi generalni direktor Milovan Marković i dalje ne rešava ova pitanja, niti podiže krivičnu prijavu protiv Šarančića, iako je Komisija za ispitivanje nepravilnosti Šarančićevog poslovanja prikupila sve dokaze o zloupotrebama - od nabavke polovnih lokomotiva iz Švedske bez tendera do utvrđivanja da mu je isplaćivana apanaža kao člana UO. Odluka da prima apanažu bio je čist falsifikat, a potpisao ga je Branislav Ristivojević jer takva odluka nikada nije doneta na sednicama UO.
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=82448

Čovek-bubašvaba....prosto neuništiv ;)
Pa meco,pa to je neunistivo,lopovluk je zavladao kao zaraza-epidemija,tu ni lizol ne bi pomogao.

pa ova zena je primer da za DS i G17+ je savrseno normalno da kradu otimaju i izdaju

Lepo kaze ova zena "sta je ovde nemoralno"? Nema za njih nista nemoralnog u pljacki kradji i izdaji.....

cudo jedno da ovu temu bojkotuju rezimski forumasi Toki-voki, dellboy, munjoliki, psihologique - verovatno ne vide problem u ovome i nadaju se da ce i oni jednog lepog dana dobiti svoju sansu za pljacku Srbije :think:

Ne bojkotuje se tema,već o ovom slučaju ponovo objavljuješ pod drugim nazivom temu a još neko se bavi istim slučajem
Baš me briga,neka idu u zatvor ako su zloupotrebili položaj i bespravno uzeli kintu.

nego munjoliki zasto ignorises temu o predstojecem bankrotu srbije?

ima li vaznije ekonomske i dnevnopolitcike teme trenutno od te teme?

prvo,čitaš li ti komentare po temama i da li zaključuješ ko je otprilike koja politička opcija.
Imaš temu,imaju li tadić i ds odlučnost,pa kritikuj što neće da rešavaju ovakve slučajeve.
naravno da je ekonomska kriza i da se svako pita kako će vladajuća ekipa da sa što manje posledica po zemlju i narod prevaziđe problem.
Sa ovakvim slučajevima zloupotrebe položaja i sličnih enormnih nagrađivanja,makar i nasleđenih od prošle vlasti se ne rešava kriza i ekonomija.

Јел ово неко такмичење међу демократама..ко ће више да ојади државу?

Ovo su ekipne "OLIMPIJSKE PLJACKE" i Ubedljivo smo prvi sa svim "zlatnim" odlicjima u svim kategorijama lopovluka.Ajd sad neka nam kazu da negde nismo na prvom mestu u svetu.Kod nas se lopovi ne hapsenego sami daju ostavke i posle nadju jos bolju zrtvu i tako u nedogled.:roll:

Ovo su ekipne "OLIMPIJSKE PLJACKE" i Ubedljivo smo prvi sa svim "zlatnim" odlicjima u svim kategorijama lopovluka.Ajd sad neka nam kazu da negde nismo na prvom mestu u svetu.Kod nas se lopovi ne hapsenego sami daju ostavke i posle nadju jos bolju zrtvu i tako u nedogled.:roll:

Стани само док нам уведу ове законе...о дискриминацији, тада га нећеш ни лоповом моћи назвати, јер ће се теби судити!

...ekipne "OLIMPIJSKE PLJACKE" ...

Kod nas se lopovi ne hapse nego sami daju ostavke

i posle nadju jos bolju zrtvu i tako u nedogled.:roll:

Разрадили су још бољи модел,
Партија их запосли, па их после пар месеци отпусти (уз отпремнину наравно - ПО ЗАКОНУ) ...
Па опет запосли ...
Па опет отпусти ...УЗ ОТПРЕМНИНУ ...
Па опет запосли ...
Па опет запосли ...
Па опет запосли ...

И тако у круг ...

Разрадили су још бољи модел,
Партија их запосли, па их после пар месеци отпусти (уз отпремнину наравно - ПО ЗАКОНУ) ...
Па опет запосли ...
Па опет запосли ...
Па опет запосли ...
Па опет запосли ...

И тако у круг ...

Хехех, ово је добар модел...за економски опоравак!

Back