Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Ne guraju ameri ništa, ameri uništavaju lagano celo crno tržište na kojem se 90% vrednosti bitkoina i zasniva.
Skoro su ugasili Silk Road recimo.
Skoro su ugasili Silk Road recimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sad recimo "iskopam" taj bitkoin i kako ja da ga zamenim za evrice???

Jednostavno, imaš mjenjačnice: daš bitcoin, dobiš XYZ evra.
Trenutno za 1 bitcoin dobivaš preko 200 evra.
Inače, maksimalna količina iskopanih bitcoina je 21 milion, očekuje se da će se to dostići oko 2040.
Do sada ih je iskopano oko 10 miliona, ali će se taj rast (očito) eksponencijalno usporavati, pa će isto tako za očekivati da će vrijednost Bitcoina u budućnosti rasti - do sada je varirala, poput prave valute.
A najljepše u cijeloj priči je što ne postoji osoba na svijetu koja to sada može kontrolirati, usmjeravati ili ograničavati.

200e sada dok je pre dve godine bilo 1000+ ,kupis sad za 200e i za dve godine prodas za 20e![]()
Pogledaćemo grafikon bitkoina
![]()
Izgleda da ova valuta umire sporom smrću, otkad ju je Rusija podržala.
Rusi podrzali bitkoin? Odakle ti to?
Zato što je na njihovoj propagandnoj televiziji RT stalno išla promocija bitkojna.
Oni su se nadali da će tako podriti dolar, koji ih iritira jer je simbol ruskog poraza u životu.
Најбоља "валута" је кућа на селу где имаш властиту земљу.Najbolja valuta su zlatne plocice.
Zato kvadrat na selu košta €0.Најбоља "валута" је кућа на селу где имаш властиту земљу.
"Da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj njenoga imena. Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri; jer je čovekov broj. A njen je broj šesto šezdeset i šest." (Otk. 13:17-18)

..........................Jaguarka, jel si ti?
Ne znam nikog na ovom forumu ko je toliko opsednut Rusima i Putinom.

Zato kvadrat na selu košta €0.
Tržište nekretnina je reklo svoje.