Da li je  verovanje u transcedentne bajke u vezi sa vukovarskom bitkom pokazatelj ili bolje rečeno ukazuje kolika je inteligencija (IQ) onoga koji veruje u ove mitomanske priče?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je mitomanija u vezi tog krljanja?Da li je verovanje u transcedentne bajke u vezi sa vukovarskom bitkom pokazatelj ili bolje rečeno ukazuje kolika je inteligencija (IQ) onoga koji veruje u ove mitomanske priče?
Da su slabo naoružani Hrvati unišili 800 tenkova, srušili brojne avione i ubili ili ranili 25K vojnika JNA.Kakva tu prica postoji?

:-))))) Tvrde da se na svim svetskim vojnim školama i akademijama izučava njihova odbrana Vukovara :-))))Uništeno 50 000 jugo tenkova, 10000 aviona i 30 000 000 jugo veliko srbo četnika
Ako je vjerovati HTV u.

Neću ti ništa drugo reći osim da pogledaš serijal (ima i na youtubeu) Heroji Vukovara. Iz njega ćeš najbolje saznati je li to mitomanija u kompletu, nešto ili ništa mitomanije. Ja smatram da je u tim pričama jako malo mitomanije i veličanja. Osobno poznajem neke od njih, i to su ljudi bez trunke zla, zloće i laži u sebi. Sigurno neke mitomanije ima, ali minimalno. Oružja stvarno nije bilo, i moralo se dvaput razmisliti prije nego se pucalo, a pomoć je dolazila na kapaljku. Ti stvarno misliš da su one radio poruke Siniše Glavaševića bile neutemeljene?Da su slabo naoružani Hrvati unišili 800 tenkova, srušili brojne avione i ubili ili ranili 25K vojnika JNA.
=>Da su slabo naoružani Hrvati unišili 800 tenkova, srušili brojne avione i ubili ili ranili 25K vojnika JNA.
Evo ga kapitalac.Ja smatram da je u tim pričama jako malo mitomanije i veličanja.
Neću ti ništa drugo reći osim da pogledaš serijal (ima i na youtubeu) Heroji Vukovara. Iz njega ćeš najbolje saznati je li to mitomanija u kompletu, nešto ili ništa mitomanije.

Ja smatram da je u tim pričama jako malo mitomanije i veličanja. Osobno poznajem neke od njih, i to su ljudi bez trunke zla, zloće i laži u sebi.
Sigurno neke mitomanije ima, ali minimalno. Oružja stvarno nije bilo, i moralo se dvaput razmisliti prije nego se pucalo, a pomoć je dolazila na kapaljku. Ti stvarno misliš da su one radio poruke Siniše Glavaševića bile neutemeljene?
Nazovi me kako želiš, ali ako ti misliš da su branitelji Vukovara imali recimo 30 tenkova, neograničeno municije, opskrbu na dnevnoj ili tjednoj bazi, rezervu na linijama i da ih je bilo na bacanje onda nisam ja kapitalac nego ti. Upravo zato što vjeruješ u pizdarije koje vam serviraju godinama. B92 je godinama unazad napravila odličan dokumentarac o obrani Vukovara. Ako ne vjeruješ Hrvatskim izvorima, pogledaj vaše.=>
Evo ga kapitalac.
I šta s tim? Ja ne govorim o broju četnika, srba ili jugo rezervista, govorim o broju ljudi koliko je branilo grad. Evo ovaj kaže da je 7000k ljudi napadalo Vukovar. Možda i je, ali koliko je tih 7000k ljudi imalo tehnike, tenkova, municije, haubica, rpg-ova, bombi, mina i ostalog naoružanja, a koliko su imali branitelji Vukvoara?
Nazovi me kako želiš, ali ako ti misliš da su branitelji Vukovara imali recimo 30 tenkova, neograničeno municije, opskrbu na dnevnoj ili tjednoj bazi, rezervu na linijama i da ih je bilo na bacanje onda nisam ja kapitalac nego ti. Upravo zato što vjeruješ u pizdarije koje vam serviraju godinama. B92 je godinama unazad napravila odličan dokumentarac o obrani Vukovara. Ako ne vjeruješ Hrvatskim izvorima, pogledaj vaše.
Uostalom, što je Milošević rekao prije i za vrijeme Oluje? Podsjeti me koja je njegova izjava bila o oslobađanju Knina od strane naših snaga? Što je poručio i rekao čelnicima Krajine? Ako ti se da, istraži, ako ne, vjeruj i dalje u bajke koje vam prodaju.
Jel tebi cilj trolati ili normalno raspravljati? Čovječe nije bezveze nastao naziv groblje tenkova.
Ja poznajem jednog hrvatskog mitomana koji se zove i preziva Miro Vuk koji istinski veruje i širi priče i narativ a to je - ako su Hrvati izdržali 3 meseca bez oružja u Vukovaru, onda će se Ukrajina sasvim sigurno odbraniti. To je govorio i tvrdio početkom marta 2022. godine u vreme kada su Rusi napredovali.Recimo, prilikom oslobađanja Bosanskog Broda, Krajišnici im povaljali dve HV brigade i resto HVO u Savu, uz ogromne gubitke na hrvatskoj strani, sutradan HTV izveštava:
- Pirova pobeda srbočetničkog agresora, Srbije, Jugoslavije, Rusije, Angole i vanzemaljaca;
- ubijeno je 8.000 četnika;
- uništeno 160 tenkova;
- 30 oklopnnih transportera;
- preko 3.000 topova i hauibica;
- oboren 21 avion.
Ovakve bezumne laži, koje prosto ostavljaju bez teksta, u stanju je još samo da izgovori Vučić i ukrajinski mediji u toku SVO. Jasno je da srbočetnički agresor kod Vukovara nije imao nikakvih šansi. Hrvati su to kasnije samo pokupili i usvojili kao istine. Zato su danas skloni da veruju u ove gluposti koje Ukrajinci ispaljuju. Vrlo često imaju i simpatije za Vučića. Iste su to frekvencije laži.

Dakle ovaj mitoman zaključio je na osnovu jedne bitke pre skoro 40 godina kako će se završiti rat u Ukrajini
  Dakle ovaj mitoman zaključio je na osnovu jedne bitke pre skoro 40 godina kako će se završiti rat u Ukrajini 

Veoma ograničen lik sa izuzetno niskim IQ.
 Veoma ograničen lik sa izuzetno niskim IQ.Kakve veze ima Ukrajina sa ovom temom?Ja poznajem jednog hrvatskog mitomana koji se zove i preziva Miro Vuk koji istinski veruje i širi priče i narativ a to je - ako su Hrvati izdržali 3 meseca bez oružja u Vukovaru, onda će se Ukrajina sasvim sigurno odbraniti. To je govorio i tvrdio početkom marta 2022. godine u vreme kada su Rusi napredovali.

Veoma ograničen lik sa izuzetno niskim IQ.
.Da li je verovanje u transcedentne bajke u vezi sa vukovarskom bitkom pokazatelj ili bolje rečeno ukazuje kolika je inteligencija (IQ) onoga koji veruje u ove mitomanske priče?