Biti vakcinisan je najvrelija stvar trenutno

Ja sam citao da je devojka ostavila decka zato sto je glasao za Trampa, a ona za Bajdena. Tako da ovo nije cudno da neko to zeli. 😆

Licno msm da je previse glupo deliti ljude samo po vakcinama. Ranije je bilo po boji koze, veri, skupoj odeci, skupom mobu sad po tome da li si pelcovan. Ova viruscina ce proci do kraja godine i sta onda? Ko ce se secati svega ubrzo kad sve prodje? Niko. Svi ce gledati da sto pre potisnu, zaborave ovaj korona life style.
Mislim da je stvarno glupo porediti urođene karakteristike poput boje kože, sa izborom osobe (koji dosta govori o njenom karakteru) poput vakcinacije

... kaže Biznis Insajder.

Izgleda da dejting i seksualno tržište može da odigra važnu ulogu u pritisku na ljude da se vakcinišu i da tako udruženim naporima ostavimo ovu pandemiju u prošlosti.

Da li biste odbili potencijalni match na Tinderu i sličnim aplikacijama ukoliko nije vakcinisan/a ili ne planira da se vakciniše?

Izgleda da značajan procenat korisnika ovih aplikacija bi, pri čemu žene odbijaju nevakcinisane/nezainteresovane za vakcinu u nešto većem procentu.

Ja sigurno bih, i, iako ne postoji način da se preko dejting aplikacije utvrdi da li je neko zaista imunizovan, niti bi takva praksa bila etička, mislim ovo odlična strategija i odličan oblik socijalnog pritiska, jer bez letovanja se može, ali bez seksualnog minglovanja teško.

Takođe, vakcinacija nije samo stvar stavljanja pandemije pod kontrolu, nego i odličan uvid u nečiji karakter, jer je stvar empatije, odgovornosti prema drugima, i osećaju za zajednicu.

Mišljenja?
Pa isto, ali ne bi se zavrsavalo samo na vakcinama. Morala bi da mi dostavi potvrdu da je std free. Takodje i potvrdu od psihologa da ne boluje ni od kakvih navedenih poremecaja: Narcisoidni, depresija, poremecaj paznje, poremecaj ega, frigiditet, sociopatija, psihopatija i td..
Takodje da mi da potpis i reference od bivsih momaka da je ostala sa njima u dobrim odnosima, kao i njihove brojeve telefona.
Takodje, nalaze od ginekologa da je flora i fauna dole u redu. Dakle, nikakvi miomi, bakterije i sl.
Ima tu jos, da sad ne pisem mnogo.

Back