Biti vakcinisan je najvrelija stvar trenutno

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
... kaže Biznis Insajder.

Izgleda da dejting i seksualno tržište može da odigra važnu ulogu u pritisku na ljude da se vakcinišu i da tako udruženim naporima ostavimo ovu pandemiju u prošlosti.

Da li biste odbili potencijalni match na Tinderu i sličnim aplikacijama ukoliko nije vakcinisan/a ili ne planira da se vakciniše?

Izgleda da značajan procenat korisnika ovih aplikacija bi, pri čemu žene odbijaju nevakcinisane/nezainteresovane za vakcinu u nešto većem procentu.

Ja sigurno bih, i, iako ne postoji način da se preko dejting aplikacije utvrdi da li je neko zaista imunizovan, niti bi takva praksa bila etička, mislim ovo odlična strategija i odličan oblik socijalnog pritiska, jer bez letovanja se može, ali bez seksualnog minglovanja teško.

Takođe, vakcinacija nije samo stvar stavljanja pandemije pod kontrolu, nego i odličan uvid u nečiji karakter, jer je stvar empatije, odgovornosti prema drugima, i osećaju za zajednicu.

Mišljenja?

Љубав треба да буде узбудљива.

Љубав у доба короне је узбудљива, као...рецимо...руски рулет.

Никад не знаш са којом ћеш да добијеш корону.

Нешто слично као секс без кондома са непознатом девојком или женом или женом у годинама.

Зато се никада нећу вакцинисати, јер ја нисам смор.

Љубав треба да буде узбудљива.

Љубав у доба короне је узбудљива, као...рецимо...руски рулет.

Никад не знаш са којом ћеш да добијеш корону.

Нешто слично као секс без кондома са непознатом девојком или женом или женом у годинама.

Зато се никада нећу вакцинисати, јер ја нисам смор.
Blago li se onoj koja nabasa na tebe.

Blago li se onoj koja nabasa na tebe.

Да.

Ја то себи стално понављам.

"Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. "

Osecam intezivno pucketanje u predelu prepona, kada god se spomene korona ili vakcinisanje.

I nije tacna info da zemske u vecini odbijaju na tim dejting mrezama zbog vakcine, odbijaju kasi ruzan ili glup, ili i ruzan i glup.

Bre ljudi stize leto daj da se ne smaramo vakcinama, ali ako tako gledamo na stvari onda i ja od sad trazim samo nevakcinisane zemske na krsti radi ozbiljnog braka ili neceg vise.

Да.

Ја то себи стално понављам.

"Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. Благо оној која набаса на мене. "
Hahahahahahahaha koliko je ovo smesno.

NOOOT.

Ko zeli da se vakcinise i misli da treba neka se vakcinise.ko misli da ne treba ne mora, sve je stvar licnog izbora.Da li ce neko biti sa nekim u intimnom odnosu to zavisi samo od obostrane privlacnosti.Ako se misli na druge stvari da bi se bilo sa nekim,onda je nastao ozbiljan problem u glavi.
вакцинисани са вакцинисанима, нецакцинисани са невакцинисанима
молим лепо

Ja sam citao da je devojka ostavila decka zato sto je glasao za Trampa, a ona za Bajdena. Tako da ovo nije cudno da neko to zeli. 😆

Licno msm da je previse glupo deliti ljude samo po vakcinama. Ranije je bilo po boji koze, veri, skupoj odeci, skupom mobu sad po tome da li si pelcovan. Ova viruscina ce proci do kraja godine i sta onda? Ko ce se secati svega ubrzo kad sve prodje? Niko. Svi ce gledati da sto pre potisnu, zaborave ovaj korona life style.

Back