Biti ili ne biti ....

Julijana2010

Početnik
Poruka
16
Posto vidim da ovde ima mnogo iskusnih forumasa i forumasica,..

ja imam jedan problemcic sa (ex) deckom :mrgreen:

Imam (imala sam) decka sa kojim sam vec mesec dana i lepo nam je i sve divno i krasno
i mazimo se i pricamo, setamo i slicno,...

I onda jednoga dana je prestao da se javlja, da zove, da salje sms
da se vidjamo....on je prekinuo nasu vezu bez ikakvog objasnjenja i razloga:dash:

Da li mozete da verujete?

Ja kada ga pitam kada cemo da se vidimo on stalno nalazi izgovore da se ne vidimo..ali on i dalje nece da kaze da smo mi raskinuli..kada ga pitam u vezi toga on se pravi bledav. :eek::think:

Da li ste ikada imali problem ovakve vrste u vezi i sta moze da bude razlog da Vam se neko prestane javljat iz cista mira :think:

možda mu je neko napunio glavu nekim pričama...žalosno ako je tako...
...u stvari žalosno kako god...sve što imam da zamerim nekome, u oči mu kažem i predočim da ne želim više komunikaciju s njim...
...da zna na čemu je...a ne tako ko neka pichka...

i meni je palo na pamet da je nešto "čuo"...ali šta god da je, treba da kaže...nego ti njemu fino ultimatum il govori ili vozi...

Imam (imala sam) decka sa kojim sam vec mesec dana i lepo nam je i sve divno i krasno

da se vidjamo....on je prekinuo nasu vezu bez ikakvog objasnjenja i razloga:dash:

Ja kada ga pitam kada cemo da se vidimo on stalno nalazi izgovore da se ne vidimo..ali on i dalje nece da kaze da smo mi raskinuli..kada ga pitam u vezi toga on se pravi bledav. :eek::think:

Da li ste ikada imali problem ovakve vrste u vezi i sta moze da bude razlog da Vam se neko prestane javljat iz cista mira :think:

Jesam ja.Otišao bez pozdrava,promenio broj,nije rekao ni "Dovidjenja"...Ti bar imaš sreće,toliko da si ga mogla pitati,ja nisam ni mogla...:mrgreen:
Strašno..znaci,ja mislila da su takvi stvorovi muški vec davno nestali kao dinosaurusi,ali vidim da ima još takvih...:(
Jednostavno,ja milsim da prestanu da te vole,ali da nemaju hrabrosti,da ti to kazu u lice,pa se tako prave blago bleskasti u nadi da ces sama shvatiti ,da te on ignoriše i stavlja u neki drugi plan-zaborav vec davnii...meni je bilo uzasno.Zaista.Jedva sam se iskobeljala iz te situacije.Tek nakon 4.godine,sam saznala da i dan danas,ponekad razmišlja o tome,više puta kako on kaže..da je milsio i razmišljao kako se poneo i na kakav je način otišao..Znači,ipak i takve neke duše,muče nekad nemiri,a milsiš da ih nikada ništa više ne muči...
Veruj mi,bolje sada,nego da ste u braku bili,pa deca..pa onda da tako ode..Nikada nije lepo,ni tada niti bi bilo sada..ali bolje da sada uvidiš sa kakvim imaš posla,nego kasnije...:)

Desilo mi se.:(

Zašto, mogu samo da nagađam. Da je bezveze, jeste. Da me je mnogo povredilo, jeste.

Najgore je što u takvoj situaciji kreneš da lupaš glavom i vrtiš film, razmišljaš da li si rekla ili uradila nešto pogrešno, našalila si se a on nije ukapirao, seciraš i analiziraš svaki razgovor i tražiš najmanji trag koji bi objasnio njegovo ponašanje. (Bar sam ja tako radila.)

Možda je u pitanju kukavičluk, samo ne znam čega se plaše, da ću ja da ih bijem:lol:, napravim scenu na ulici, počnem da plačem?:think: Svako ko me bar malo poznaje zna da nisam sklona takvim ispadima, pa računam da je i on znao.:confused:

A ima fora - neću da je povredim- e izem ti foru, ko da neće više da me povredi kad neko nestane bez reči?:roll:

Jesmo u osnovnoj skoli! :lol:

Salu na stranu, jesam ja jednom, al kao sto rekoh u osnovnoj skoli, bila sam mozda 8. razred!

I meni se desilo...ne bash tako....ali slicno....

nije mi bio momak...

ali eto...prestao je da komunicira sa mnom...

vjerovatno mu neshto odgovara...nije dobio neshto shto je htio...nisi ispunila njegova ocekivanja...

moj savjet..nemoj ni traziti objashnjenje odhebi ga....ja sam pokushala...i na mene je pokushao da svali krivicu....

Mozda je izgubljen u prostoru i vremenu :)
Loodjak neki ili ima nesto u tome,putovanje kroz vrijeme pa uvijek misli da ste se vidjeli Juče :)
Neam pojma,čudno.....

Ma najgore je to sto on nece ni da se vidimo:eek:

al kad ga pitam sta je problem...e onda kao Ma nista sve ok...

Zao mi je i tesko mi je sto se tako ponasa,..sve je bilo OK ...

moguce je da je i cuo nesto ali dzabe sve kad on nece NIKAKVU KOMUNIKACIJU samnom :rida:

Prekini da ga zoveš, šalješ poruke i sl. Ako te bude pozvao, pravi se da te nije pogodilo to što se nije javio. To će u njemu izazvati sumnju i pitaće se šta li si tako interesantno radila da nisi primetila da se nije javljao. Neće mu biti svejedno ;) :mrgreen:

Ako ne pozove, odtuguj i u nove pobede. Ok?

Prekini da ga zoveš, šalješ poruke i sl. Ako te bude pozvao, pravi se da te nije pogodilo to što se nije javio. To će u njemu izazvati sumnju i pitaće se šta li si tako interesantno radila da nisi primetila da se nije javljao. Neće mu biti svejedno ;) :mrgreen:

Ako ne pozove, odtuguj i u nove pobede. Ok?

I ja mislim da ce biti tako kako ti kazes,..ali sumnjam da ce se javiti... :confused:
nema veze,.... samo jadno je to kad neko tako postupa...

Ja uvek kazem sta hocu i sta necu... :(:(:(:(:(

Ma najgore je to sto on nece ni da se vidimo:eek:

al kad ga pitam sta je problem...e onda kao Ma nista sve ok...

Zao mi je i tesko mi je sto se tako ponasa,..sve je bilo OK ...

moguce je da je i cuo nesto ali dzabe sve kad on nece NIKAKVU KOMUNIKACIJU samnom :rida:

Ebiga,sta si se zaljepila vidi se da je neka mraka od čoeka,zaboravi ga i kreni dalje....
Moj iskreni savjet,vec on hoce tebe da ima za torbanje za kasnije,pa tako kao nesto kulira ovo ono.......seronja. :mrgreen:

Ti "bledavi" su nezgodni, što dalje od takvih. :!:

Ja sam bila u takvoj situaciji ....

Bila sam sa njim mesec dana, i svaki dan smo imali fenomenalan sex
koji je trajao po nekoliko sati i stvarno nisam toliki idiot da primetim
kad nekome prijam a kada nekome ne....tako da to da je los sex bio njemu a meni nije - pada u vodu!!!

Da bi se on (PAZI SAD OVO PRICAM O COEVKU OD 37 GODINA) navodno razboleo kao ima gripu
pa zbog toga ne moze da se vidimo i tako vec nedeljama...Ja sam mislila da je na samrti :zcepanje:

ja mu saljem poruke a on i dalje odgovara ili nekad
ni ne odgovara i sve u
fazonu " e cucemo se
ma vidimo se sigurno, ma evo sledece nedelje kad budem imao vremena" :eek:

DA BI se posle ISPOSTAVILO da je mene video neki njegov komsija koji je takodje i kolega u firmi
koji je posle razglasio celoj firmi kako se on vidja samnom.....

I da je ovom jako smetalo jer je komsija rekao kako sam mu ja pricala :udriglavu:

Zamisli kretena!!!! I to sam saznala godinu dana posle,...

I onda razmisljas i ukapiras da su muskarci debili!!!

:confused: :roll:

Danas sam mu poslala poruku gde sam ga pitala da li
ce biti makar toliko fer da kaze sta je razlog?

Nesto sumnjam da ce da napise odgovor :roll:

surovo je, ali je ovako:
da je zainteresovan da budete u vezi, javljao bi se svaki dan.
nada se da ce ovakvim kuliranjem da te ohladi i da neces da ga smaras.
to sto je za tebe bio dobar sex, za njega je bilo samo praznjenje.
ne ispunjavas ga kao osoba, a nisi mu ni bitna toliko u zivotu da bi trosio vreme na tebe objasnjavajuci ti zasto hoce da raskine.
u stvari, on u vezi sa tobom nije ni bio - ti si jedina koja je vas odnos videla tako.
sada ne zeli cak ni da te udostoji odgovorom na poslatu poruku.
kratko - smaras ga.

dizi sidro i pali.
nije mi jasno zasto zene stalno pravdaju nekorektno ponasanje one druge strane izmisljenim razlozima u koje ni same ne veruju?
i gde je granica gde prestajes sa svojim ponizavanjem?
da je hteo bilo sta da ti kaze, rekao bi ti jos pre mesec dana.

neki muski atroficni mozgovi funkcionisu na takav nacin.
sta ces pi... su.

sreca pa nisu svi muskarci takvi.

Back