Biti go pred nekim ne znaci imati nesto erotsko sa njim!Evo zasto se oblaciti provoka

kaoDaPostim

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
318
Znaci, sada zelim da objasnim svim zenama, i onima koje su udate ili su u vezi, zasto je lijepo oblaciti se razgoliceno, usko, providno, otvoreno, kratko, i kupati se skroz gola na javnoj plazi:
Evo zamislimo da pricam udatoj zeni: "ako te neko vidi skorz golu, to nikako ne znaci da si ti samim tim imala nesto sa njim, pa sve i da se namjerno skines pred njim. Ako ti je to drug, uredu je da mu das da te informise o tome sto mu se svidja na tebi, kakve sise voli i kakve su tvoje u odnosu na idealne itd., a ako ti nije drug nego nepoznata osoba naravno da to nije uredu da ti komentarise ako te vidi skorz golu na plazi, ali ipak je uredu da ti on kaze da uziva da vidi kako zene izgledaju, do kraja to da vidi, i da ti treba da uzivas sto izgleda da ces upoznati nekoga ko je mozda dobar a ima tu lijepu strast tako izrazenu. Najlakse bi bilo kada bi svi bili skroz nezainteresovani za seks - jer onda niko nikoga ne bi lagao, ali kada ti znas da se on jako pali na "nesto zensko" a istovremeno je i iskren prijatelj - sto je bolji dokaz iskrenosti i hrabrosti od toga. Znaci ono bi bilo najlakse, ali ne bi bilo najljepse. I glavno: ovo upamti: dobra zena treba da dok ulicom bude obucena tako da joj se vide ljepote tijela (svaka zena je lijepa) jer od svih tih nepoznatih ljudi koji ce te tada vidjeti tu se mozda nalazi neko ko je u dusi toliko dobar da je zasluzio da vidi to, ti to ne mozes znati jer ga ne poznajes, ali ispostuj tu mogucnost! Time nisi prevarila muza. A i ako te vidi neko ko je zao, mozda se on kasnije promijeni pa postane dobar u dusi, i onda ce ti biti milo sto ce tako dobar moci da se sjeti tebe u minisuknji iz koje vire gacice i da uziva u toj slici! I zasto da tvoj muz misli da ti ne bi zeljela i erotiku sa nekim drugim kada bi ti se taj drugi svidio vise od njega, kada bi. Na kraju krajeva, time ces dokazati i sebi i svijetu, time sto ces se obuci tako iako nisi laka zena, da postoje strastvene zene koje nisu vulgarne (vulgarne su lake, a ne razgolicene) - a i mozda ce to saznanje o tome da postoje takve zene na nekoga uticati da se promijeni u pozitivnom smislu na bolje.

Poslednja izmena:
Koga briga šta će da misle drugi muškarci, nepoznati svakakvi, dobri loši?
Jedno je izraziti svoju ženstvenost na jedan prefinjen način a sasvim drugo pokazivati bez ikakvog smisla svoje dupe i veš.
Znaci tebi je svejedno je li neko dobar ili los?
Pa ne pokazuje dupe i ves nego nosi kratku suknju da se vidi i ves da bi se vidjelo ima li dobar razmak izmedju nogu. A kako to mislis da je prefinjeno kad se obuce izazovno, a da istovremeno nije prefinjeno nego bez ikakvog smisla?
A sto se tice toga jesi li ti kozni tip za to me bas briga, nisam otvorio temu da bi ti pricala palis li se na dodir.
Da li si mi ti na privatnu poruku, ili nisi, ja necu reci, ali reci ti, rekla da nikad ne bi imala nista sa dosta mladjim muskarcem? E znas kakav si ti tip ako si to rekla? Vremensko-godisnje-starosno opredijeljen, a ne duhovno. A na drugoj temi pricas o Jungu... pih. Mada znam ja da je vama sto volite Junga nebitno da li je neko dobar ili zao, zato vas i ne volim.

Znaci tebi je svejedno je li neko dobar ili los?
Pa ne pokazuje dupe i ves nego nosi kratku suknju da se vidi i ves da bi se vidjelo ima li dobar razmak izmedju nogu. A kako to mislis da je prefinjeno kad se obuce izazovno, a da istovremeno nije prefinjeno nego bez ikakvog smisla?
A sto se tice toga jesi li ti kozni tip za to me bas briga, nisam otvorio temu da bi ti pricala palis li se na dodir.
Da li si mi ti na privatnu poruku, ili nisi, ja necu reci, ali reci ti, rekla da nikad ne bi imala nista sa dosta mladjim muskarcem? E znas kakav si ti tip ako si to rekla? Vremensko-godisnje-starosno opredijeljen, a ne duhovno. A na drugoj temi pricas o Jungu... pih. Mada znam ja da je vama sto volite Junga nebitno da li je neko dobar ili zao, zato vas i ne volim.

Poenta je da me zabole baš za nepoznate muškarce da gledaju moje dupe ili grudi, svejedno je da li su dobri ili loši.. Nemam tu potrebu.
Jeste mi što volimo Junga nama je to potpuno nebitno.
Ne sećam se takve izjave.

A kad izrazis tu zenstvenost na jedan prefinjen nacin, da li ti je vise milo da u njoj uziva dobar ili los covjek?
To samo znaci da pricas da volis Junga a da ga nisi ni citala. Jung ima teoriju da covjek da bi bio dobar mora da bude i zao, a da bi bio iskren mora da bude i lazov - jednom rijecju, Jung je obicna budala. Jos kaze i da muskarac da bi bio muskarac mora da bude poluzensko, kao i da muskarac ima zensku dusu a zena musku (bukvalno tim rijecima) pa onda kaze i da zene fantaziraju kako imaju seks sa vise muskaraca odjednom ako su normalne, znaci grupno sa vise muskaraca, a da muskarac fantazira ako je normalan da ima seks samo sa jednom zenom. Kompletni kreten - jednom rijecju. Ja sam dobro svjestan toga koliko se neke POTPUNO NORMALNE zene ili cak curice od 18 godina pale na to da budu sa nekim ko vec ima zenu ili djevojku i da mu pokazu da ga vole iako su mu manje bitne od zene i ljubavnice/ca. A sa zenama koje imaju fantazije kakve Jung kaze da je pozeljno da imaju imao sam samo losa iskustva, i uvjek se uspostavilo da su zle.
Izvini mozda sam te pomijesao sa nekom drugom koja je to izjavila. Ali sigurno da ti shvatas da za takve deza reconscience (ili kako se vec zove, pogresna prisjecanja) postoji nesvjesni razlog.

Poslednja izmena:
A kad izrazis tu zenstvenost na jedan prefinjen nacin, da li ti je vise milo da u njoj uziva dobar ili los covjek?
To samo znaci da pricas da volis Junga a da ga nisi ni citala. Jung ima teoriju da covjek da bi bio dobar mora da bude i zao, a da bi bio iskren mora da bude i lazov - jednom rijecju, Jung je obicna budala. Jos kaze i da muskarac da bi bio muskarac mora da bude poluzensko, kao i da muskarac ima zensku dusu a zena musku (bukvalno tim rijecima) pa onda kaze i da zene fantaziraju kako imaju seks sa vise muskaraca odjednom ako su normalne, znaci grupno sa vise muskaraca, a da muskarac fantazira ako je normalan da ima seks samo sa jednom zenom. Kompletni kreten - jednom rijecju. Ja sam dobro svjestan toga koliko se neke POTPUNO NORMALNE zene ili cak curice od 18 godina pale na to da budu sa nekim ko vec ima zenu ili djevojku i da mu pokazu da ga vole iako su mu manje bitne od zene i ljubavnice/ca. A sa zenama koje imaju fantazije kakve Jung kaze da je pozeljno da imaju imao sam samo losa iskustva, i uvjek se uspostavilo da su zle.
Izvini mozda sam te pomijesao sa nekom drugom koja je to izjavila. Ali sigurno da ti shvatas da za takve deza reconscience (ili kako se vec zove, pogresna prisjecanja) postoji nesvjesni razlog.

Tako je, animus i anima, muškarac u ženi i žena u muškarcu.
Kad muškarca preplavljuju emocije a razum stoji iza anima dominira, njegova ženska strana.
I obrnuto, kad vidiš ženu koja racionalno, precizno diskutuje, donosi sudove strogo umom a ne emocijama to je njen animus.
Sada ćaskaš sa mojim animusom. Muškarcem u meni.
On, muškarac u meni, kaže da jedna žena sigurna u sebe nema potrebu da hrani svoj ego pokazivanjem sisa i dupeta na vulgaran, degutantan način niti da joj to bude prvo oružje zavodjenja, jer kojoj jeste prvo, drugo ni nema.
Svakako i fizička pojava treba da šalje jednu poruku skrivene strasti koja će se izliti na nama posebnog muškarca, ne na svakog tupana ili pametnog, dobrog ili zlog kojim ulicom hodi.

I mislim da nikome nije prijatno da u njemu uživa neko ko je zao, pa ni pogledom. Tako da to tvoje pitanje baš i ne razumem, tj tvoj motiv postavljanja takvih pitanja.

Jung je čista genijalnost, bolji poznavaoc ljudskog bića se nije još pojavio.
Svi imamo i dobro i zlo u sebi, pitanje je kako ćeš iskoristiti tu svoju slobodu i do kog nivoa u razvoju jednog ili drugog ćeš doći.

Poslednja izmena:
Shojo, aj vidi jesam li iza ugla...
Kao prvo: haluciniras: ja nikad nisam rekao da golotinja treba da bude prvo oruzije zavodjenja, cak sam se u temi obracao udatoj zeni zamisljenoj.
Kao drugo: da bi ti znala ko je genije, i ko je najbolji poznavalac ljudske duse koji se ikad rodio, ti i sama moras to da budes, inace ne mozes biti u stanju to da procijenis
Kao trece: jungova teorija o ogranicenom kapacitetu psihicke energije (defnisana u knjizi "Dinamika nesvesnog") u smislu toga da je psiha "zatvoren sistem" koji ne moze da primi energiju od spolja je susta glupost zbog koje kasnije mehanicisticki a neproduhovljeni umovi misle da je nemoguce istovremeno biti i racionalan i emotivan. Da, i meni je tesko da to budem istovremeno, ali ja necu zbog svoje nesposobnosti da to ostvarim bas uvjek kad zelim da proglasavam covjeka za hendikepirano bice kao sto je to uradio Jung. Za ograniceno bice.

Anegdota dje se ja borim protiv Jungovaca zajedno sa Frojdom: Evo kako se Frojd jednom narugao Jungu: nagovorio ga je da popije casu vina, iako Jung nikad nije volio da pije, i ovaj popio, a Frojd pao sa stolice od smijeha bukvalno. Sto mislis, da li mu se smijao sto je pio, ili sto je podvodljiva licnost?

Back