Biti dostojanstven

tesko je
muskarac je po izvornoj prirodi dostojanstven postojanjem
ali kako tome stremiti kad te odmalena indoktrinijraju da je cilj igre uvatiti zenku?
kad te svedu na maratonca za pickom koja je 0, prazan skup, kako tu moze da se prica o bilo kakvom dostojanstvu

U braku je uvek kaljuga i blato i da bi se u toj kaljuzi opstallo potrebno je zenu baciti pod noge i potopiti je u tu kaljugu a sebe drzati iznad te blastustine.Samo na taj nacin muskarac je pravi i neukaljan-

Svako od nas mora da ima neki limit ispod kog ne ide.
Dostojanstvo se mora cuvati i to je nesto sto treba da ima svaki covek.
Na osnovu toga cenim coveka , ne podnosim smarace i one koji kukumacu i stalno se jadaju da im je tesko.
Imamo svi mi svojih problema i zarad dostojanstva treba da ih nosimo u sebi i da se ne jadamo bilo kome.
Eto pre neki dan na poslu tri koleginice dobile otkaz pa se odmah dale u kuknjavu suze liju pritiskaju ih krediti , tu su i dugovi samohrane su majke trte mrte.
Smaraju svetski i dave me kao da i ja nemam svojih muka i problema.Muci i mene ovo vreme nema snega a ide mi se na skijanje pa cutim i trpim nikog ne smaram niti ga davim.Imam visak novca koji ne znam gde da investiram , BMW jos nije izbacio restilizovani X6 a meni se kupuje i sve to podnosim i cutim trpim i nikoga ne smaram.

Šugi, ti i Vrela Cica imate isti stil pisanja (prim.aut) :zper:

i ova se nabacuje ,sta je ovo opsti deficit pitona sta li jbte????/:roll:
kakve crne zene i dostojanstvo jos jedna stvar koja kod njih ne postoji ma sta pricale ,sirenje nogu u neprilici i spasavanje guzice je njihov jedini bioloski imperativ.

Back