Biti budan ili utonuti u san?

U Srbiji se situacija nije promenila u poslednjih godinu dana već se menja iz meseca u mesec
U Srbiji ne postoji ništa konstantno i trajno i organizovano, nego je sve ad hoc po principu smenjivanja Kurte i Murte
U Srbiji se život ne meri espresima, letovanjima i platama već količinom beznadežnosti nekritičnosti umrtvljenosti
U Srbiji su domeni mašte silikoni, sponzori, seperei, kola, Baliji i Bora Bore al ne zbog okeana već jer zvuči skupo i da se natrlja nekome na nos da si bio

Pa dobro ali opet...opet ne shvatam sto bi me pogadjalo gde letuje Severina? Ili sa kim je...da li ima silikon...takvih stvari ima svuda...poenta je u posmatracu...i cime on boji svoj dan...

Jedina prituzba koju razumem je nedostatak posla a ostalo neka samo ima ponude...odabracu sta mi godi...

Ne mogu da shvatim ljude koji gledaju smece kako bi ga pljuvali posle...

I toliko potenciranje "ima se moze se" je pomalo degute...ali je degute ocekivati da ljudi srednje klase treba da zive izopsteno da ne bodu oci drugima...toliki bes usmeren na druge je malo spuki. Od vise ljudi sam cula da nece na odmor u Srbiju , svaki put se iznerviraju, familija ih na finjaka iznabocka...ljudi bre, toliko udubljivanje u druge ljude koji nam nista nisu zgresili je nenormalno. Cak i na samom forumu se pre par godina pisalo i o skupim markama i odeci i destinacijama ali ljudi su otisli...nece ljudi da budu poligon za potkusurivanje. Medjutim, to nije normalno. Svesti svaku temu na tri floskule i jednu te istu pricu je smor jer ovde ti niko ne moze resiti ni Vucica, ni naprednjake, ni posao...niko...Dragana Mirkovic zivi svoj zivot, ako ja imam potrebu da joj oci iskopam jer je bogata...pa to malo vise govori o meni nego o njoj koja i ne zna da postojim. To ti je savet, uzmi ili baci, probaj svoje dane da bojis drugacije, vise ka unutra manje ka spolja...politiku svejedno ne mozes da resis. Na mastu imas pravo a bice bolje onda kada je sudjeno da bude bolje...ili gore...mozda je nama vernicima utoliko lakse...kazem sebi bice kako biti mora ali mi je lepo da gledam u magazin o uredjenju iako nista ne uredjujem...

Moj san je da mi sada dodje san na oci...a ne da gledam FTV ko tinejdzer...i reklamu za cartier koji nikada necu imati...ali je reklama lepaaaaa...

Sto se Srbije tice...od romanticara idealiste sam dosla do...na korak do pa jes mi bolje van...a tuzno je to jer sam se odlasku godinama opirala...

A uvek mozes da se vratis...jednom nasa, uvek nasa :)

Ma salim se, zivis gde si srecniji a nikada sve neces imati. Sve je to promenjivo, oni koji su mislili da ce ostati zauvek su se vratili, oni koji su otisli sa idejom da zarade i da se vrate su ostali. Niko ne zna sta nosi noc a sta nosi dan. A zivot je sada, u ovom trenutku. Kada zamisljam, za mene bi to bilo idealno, malo tamo, malo vamo, ali znam da je to izvodljivo u buducnosti samo dok deca (koja su isto zelja i san) ne budu isla u skolu, a onda im treba stalno mesto boravka. Mada i tada moze ceo raspust negde. Samo da se osamostalim pa da ne zavisim od odmora 25 dana godisnje. Eto, to su moji snovi.

A uvek mozes da se vratis...jednom nasa, uvek nasa :)

Ma salim se, zivis gde si srecniji a nikada sve neces imati. Sve je to promenjivo, oni koji su mislili da ce ostati zauvek su se vratili, oni koji su otisli sa idejom da zarade i da se vrate su ostali. Niko ne zna sta nosi noc a sta nosi dan. A zivot je sada, u ovom trenutku. Kada zamisljam, za mene bi to bilo idealno, malo tamo, malo vamo, ali znam da je to izvodljivo u buducnosti samo dok deca (koja su isto zelja i san) ne budu isla u skolu, a onda im treba stalno mesto boravka. Mada i tada moze ceo raspust negde. Samo da se osamostalim pa da ne zavisim od odmora 25 dana godisnje. Eto, to su moji snovi.
Lepi su ti snovi Sokiću, i nadam se da će ti se ostvariti

Back