гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi bre al imaš stažJa 93 nisam pusila![]()
Al 94 vec jesam![]()
Ja 93 nisam pusila![]()
Al 94 vec jesam![]()
N'a koji staz sad ti mislis?idi bre al imaš staž
ja sam propušila skoro![]()
Haha, dobra fora, duhovita, ali ne prosta.![]()
N'a koji staz sad ti mislis?posto sam cigarete odavno batalila
- - - - - - - - - -
Ali istina je
Propusila sam n'a nekom vasaru,valjda 4. Jul
I kupila kasetu smells like a teen spirit
Eeej mlados ludos
N'a koji staz sad ti mislis?posto sam cigarete odavno batalila
- - - - - - - - - -
Ali istina je
Eeej mlados ludos
isuse kak si razuzdana, nismo mi za ovaj fini svijet)))
Ti si najfiniji od svih, znamo, znamoisuse kak si razuzdana, nismo mi za ovaj fini svijet)))
Ma jasno
- - - - - - - - - -
Mladost ludost, ali i pihtije idu s' godinama![]()
Ma bre šalim se samoN'a koji staz sad ti mislis?posto sam cigarete odavno batalila
- - - - - - - - - -
Ali istina je
Eeej mlados ludos
Mislis da se vole pihtije?ili se doope raspihtija?ili penis? Pu pu pu
Nista te ja ne razumem
Jedna dama nikad ne prica ô tomemene zanima onaj drugi staz![]()
Jedna dama nikad ne prica ô tome![]()
U Srbiji se situacija nije promenila u poslednjih godinu dana već se menja iz meseca u mesec
U Srbiji ne postoji ništa konstantno i trajno i organizovano, nego je sve ad hoc po principu smenjivanja Kurte i Murte
U Srbiji se život ne meri espresima, letovanjima i platama već količinom beznadežnosti nekritičnosti umrtvljenosti
U Srbiji su domeni mašte silikoni, sponzori, seperei, kola, Baliji i Bora Bore al ne zbog okeana već jer zvuči skupo i da se natrlja nekome na nos da si bio
Moji san sada je sest meseci topli krajevi, sest meseci Srbija.
Moj san je da mi sada dodje san na oci...a ne da gledam FTV ko tinejdzer...i reklamu za cartier koji nikada necu imati...ali je reklama lepaaaaa...
Sto se Srbije tice...od romanticara idealiste sam dosla do...na korak do pa jes mi bolje van...a tuzno je to jer sam se odlasku godinama opirala...
Lepi su ti snovi Sokiću, i nadam se da će ti se ostvaritiA uvek mozes da se vratis...jednom nasa, uvek nasa
Ma salim se, zivis gde si srecniji a nikada sve neces imati. Sve je to promenjivo, oni koji su mislili da ce ostati zauvek su se vratili, oni koji su otisli sa idejom da zarade i da se vrate su ostali. Niko ne zna sta nosi noc a sta nosi dan. A zivot je sada, u ovom trenutku. Kada zamisljam, za mene bi to bilo idealno, malo tamo, malo vamo, ali znam da je to izvodljivo u buducnosti samo dok deca (koja su isto zelja i san) ne budu isla u skolu, a onda im treba stalno mesto boravka. Mada i tada moze ceo raspust negde. Samo da se osamostalim pa da ne zavisim od odmora 25 dana godisnje. Eto, to su moji snovi.