Meni licno se ogadilo to sto svi u Srbiji vole da spuste drugoga i da istovremeno sebe drze i kao bezvrednog i kao iznad drugih coveka..
To je zanimljiv oksimoron, biti istovremeno ni po cemu vredan i izvanredan, a za sebe smatrati da si izuzetan, po uspehu , obicno ...
A onda ide sledeci korak a to je pocnu tebi da serendaju , umanjuju , pripisuju lazi , rugaju se , e bas ti , zasto bas ti , e ti se nasao a toliki nisu uspeli...
Tak medokritetski a seljacki prvoizbornik to je nesto cemu vecina tezi u Srbiji...ili kao diktator, ili kao lider, a ostali samo podrzavaju kao submisivci , zene obicno...a znaju da budu vrlo otrovne i krvave, mislim na nokte i njihovu podmuklu agresiju da se nameste pa da ispadnes da si ti nasilnik....da da prosla su vremena prirodnih zena i prostih dusha, sad misle da sve mogu i moraju da bi sebe spustile na mesto koje sanjaju..ne zasluzuju ali sanjaju.
Nigde nego u Srbiji te toliko ne spustaju...nigde..
Negde vole da te malo spuste, npr hoce poneki Grk da proba malo da te podhebava, ali nikad u smislu da ne mozes da iznenadis....
Vise ono kao kad ti izmisljaju nadimak...ali nisu glupi , meni su jedne godine nadenuli , stari gazda , nadimak brzi , a sto , zato sto su muskarci bili u velikoj manjini, u tom letovalistu, ja sam bio normalno plivacki oblikovan, telo bas kako treba, mada ja ne oblikujem telo , ja brate volim da plivam, po 10h, to mene oblikuje, a ne sto ja gledam gde ce koji misic da legne...a nadimak brzi sam dobio sto je u okviru hotela bio kafic , koji je bio i za spolja, i fine curice dodju sednu , ablenduju i umesto da se dosadjujem , ja pridjem i pocnem razgovor...ne muvam, ali se zabavljamo...obicno posle krenu one mene da muvaju , sto ne promakne matorom gazdi pa mi je vecito nudio pice na racun kuce....vise on gleda , iz racuna koja devojka trzne , nego sto ja iskoristim...
Ali neki narodi bas ne spustaju , nego guraju samo svoj interes, ali ne spustaju , Tajlandjani npr, vi mozete da se ozbiljno posvadjate, ali nema uvreda...bar ja nisam nikad video...