teci, teci Ibar vodo
MARATONCI 3.11.2008. 21:56
Zbog ociglednog krsenja statuta saljem mail stranci. Posto sam slao sa mog primarnog maila ostalo je i moje ime i prezime, a i bilo je potpisano. Sta mislis, sta je bilo.
Iz centrale su javili ko je sta javio i da obrate malo paznju na mene, da ne talasam.
Bilo je tu svacega. Evo ti primer danasnji:
Ko vodi SRS u Kraljevu. Vesna Vukajlovic - Nikolic dama iz JUL-a. Mozda mi ne verujete ali je tako.
Gospodja je dosla da se uclani par dana pre izbora novog predsednika opstinskog odbora. Nikada je pre niko nije video. Naravno na glasanju je bila prisutna i Radeta koja je bila zaduzena za Kraljevo a koja je takodje ponikla iz JUL-a , sve sami cvetovi JUL-a.
Kandidat broj jedan dobija 20-ak glasova od oko 30 prisutnih (cini mi se 27)
a Vesna dobija samo SEST GLASOVA i to od onih koji su bili dovedeni u stranku neposredno pre tih izbora ili su pak, bili placeni. E sad....
Kako to da je ona dobila mandat kada je dobila 4 puta manje glasova od protiv kandidata?
Pitaj Todorovica i Radetu. I ostatak kompanije. Njen mandat je kostao 6000 evra, i da sam znao cenu, ja bih uleteo. Dao bih i vise, sto da ne. Novac je Vesna pozajmila od Branka Kaplarevica, sadasnjeg predsednika SO Kraljevo. Da li znate koliko su zla svojom losom vlascu naneli stranci? Stranka se u Kraljevu nikada nece oporaviti. Imas jos pisanija o tome, trazi po korpi, nadji sve moje postove, i bice ti jasno....
Koga menjati? Kazu da riba od glave smrdi, ali da se cisti od repa. Medjutim, kako nam je taj rep od sustinske vaznosti, ja ga ne bih dirao, vec bih gadjao zmiju pravo u glavu.
Todorovic, Radeta, itd...
Samo da znate da je opstina Kraljevo najveca u Srbiji, i da nikada necete izgraditi onu infrastrukturu koju ste izgubili sa mnom i mnogim drugim iz stare ekipe.
Jel ima neko iz Kraljeva ili okoline da ovo malo raspravimo