goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
I meni Del nije materijal za pretnje...Ko zna ko te to ''lovi''...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavi nick moderatorima i smanji doživljaj.
Ja ti nikad ne bih pretio, tvoji postovi su blago za ovu temu![]()
tebi sam sinoc odgovoriomozda je oboleo od paranoje ko ce ga znati , a bas je bio simpatican mladic![]()
ja sam ti jednom rekao ako se secas,meni su zapalili kucu na kosovu bez razloga i zato mrzim siptare do dna,i rado bih ih ......... a ti zavali se lepo u fotelju i samo seri po forumu
a ti nastavi da se voledes sa njima i srecno,mozda te neko opali po dupetuNe znam ja šta si ti meni rekao, vidim da si učlanjen pre 7 dana, a ko će vas sve popamtiti.
Nastavi da se boriš protiv šiptara i srećno.
a ti nastavi da se voledes sa njima i srecno,mozda te neko opali po dupetu
Koliko te neriviram, ajde priznaj![]()
Ali je po zakonu da joj DB upadne u kucu odvede je i da niko nikad vise ne cuje za nju
Po zakonu je jer bi se DB ne bi legitimisao tako da bi se prijavilo kidnapovanje,policaja bi tragala i to je to................znaci sve po zakonu![]()
potreban sponzor
igorutin
Изгледа да смо остали без озвучења тако да ћемо сутра са мегафоном да протествујемо.
Човек од кога смо изнајмљивали озвучење добио је посао у некој фирми и више неће моћи да долази на протесте.
Покушавамо да нађемо ново озвучење а ако неко има предлог нек га да.
Имајте у виду да треба да буду јефтини предлози јер смо ово озвучење плаћали 1500 динара дневно.
Mislim da preteruješ ovaj put.
Ovo je tako iskreno, simpatično i istovremeno tužno
Nije tužno. Čovek dobio posao.
Od Tadića
A ti ne tuguj nego spremi 1500 dinara i nadjemo se sutra u 17h na trgu![]()
pacijent -pravnik
"Ali je po zakonu da joj DB upadne u kucu odvede je i da niko nikad vise ne cuje za nju
Po zakonu je jer bi se DB ne bi legitimisao tako da bi se prijavilo kidnapovanje,policaja bi tragala i to je to................znaci sve po zakonu"
tamo sve luđe i luđe
nema ozvučenja, popičili se obraz i 1389, Vučić osuđuje Srebrenicu
materijal za kratak spoj u nečijoj glavi, pa da ne bude belaja
to se moglo hospitalizovati na vreme