Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato shto si ljigavi preletach.
Tu kao molish boga da ds primi dss u Zemunu,a na drugoj temi prichash da je zutima doshao kraj.
Ljigav si kao i shef ti.

Konjino jedna, vise treba DSS DS-u u Zemunu nego obrnuto, a to zasto bi ja voleo da je takva vlast, to ovde necu reci, i to tebe ponajmanje zanima, i da ponovim, nadam se da ce zutima doci kraj!!!! Pricas mi o ljigama, a tvoj narkoman usao u vlast sa sps-om?! Pokri se usima imbecilu!

pacijenti - kozi mi se jeza + neki cobanin budala

Чворовић 26.7.2008. 0:02
Pozdrav Za Becke jatake

Pomoz Bog Beograde,ovakve najvise volimo,kao ovaj klinac,,luser",picajzle u narodu.Doci sokole pa nam reci u oci kako nam pljujes po grobovima nasih najmilijih.U 18h danas 25.07.08 stiglo 451 Sarajevski osvetnik na podrucje grada Beograda,do utorka ce stici jos nekoliko stotina,okaljnih Romanijaca,Visegradjana,Rudjana ,junaci iz Srbinja,Dobruna,Vardista,iz Krajine,Doboja ,Dervente itd.Ovih 451 vec cuvaju vrhovnog komadanta Radovana Karadzica,tu su ali ih niko ne vidi.Da vidimo tu silu koja ce kukavicki i tajno kao Milosevica poslati za Hag.Ljudi urazumite se,a vi klinci i klinceze na spavanje,dosta je bilo zuluma nad Srbima,sad ili nikada...Ako niste uz nas nemojte biti ni protiv nas ne terajte nas na zlo da dize brat na brata ruku.Nasa zakletva je sve za Srpstvo ,vidimo se u citulji ako je Bozja volja.Nije Srbija Tadiceva babovina,koliko je njegova toliko je i nasa. Sarajevski osvetnici

Ово управо прочитах на ПРЕСС-овом сајту и још увек ми се кожа јежи од убојитости коментара. Како ли је тек жутим кад прочитају овако нешто ? ... "Бјежте ноге ... " - претпостављам.

=============
Samo mi nije jasno ako ga oni cuvaju, znaci rade kao strazari u zatvoru ili sta?:think::think:

:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

НЕК УСТА ПРОКЛЕТА ПРЕКРИЈЕ ТАМА ШТО ИЗДАДЕ НАШЕГ ВЕЛИКАНА,
ТА НАМ ЈЕ БОЛ САДА ИСТА КАО ДА СЕ СОЛИ РАНА ЧИСТА.
НЕЋУ ДАТИ СВОГ ХЕРОЈА, МА КАКВА БИЛА СУДБИНА МОЈА.
ОВЕ РЕЧИ ПРОСЛЕДИ ДАЉЕ И НЕ ДОЗВОЛИ ДА ЛАНАЦ ИКАДА СТАНЕ...
ЖИВЕО РАДОВАН КАРАЏИЋ - СРПСКИ ХЕРОЈ!

ZIVEO HASHKI TRIBUNA!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back