Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent 74233 ( optimista )

Nije to Dr Karadzic vec duplikat, isto kao sa Sadamom Huseinom!
Pogledajte "geometriju" obrve se nemenjaju u starosti samo se malo iskrive a kod ovog "Dragana"on ima"lukaste obrve" ne kao kod pravoga da su horizontalne! BIA je stavila macka u dzak za hag! Dala njima "Budzu" Radovanovu, Brat mora da kaze daje to "On"da netraze pravog brata.
:hahaha::hahaha::hahaha:

(mnogo sam ljut)
BSMILOSE, vise od svega bih voleo da te vidim na ulici pa da ti izlomim tu suplju glavu o plocnik, xxcka li ti materina tupava! Sve vas smrdljive demoNkrate treba xxbati!Zbog takve gamadi nam je zemlja u xxrcu a ne zbog nekih radikala. A ti budes li ikad smogao hrabrosti da i na ulici lajes kao ovde na internetu, bices silovan vrlo uskoro, pedercino plavo-zuta smrdljiva oloska! MRS! Idi napusi se xxxxa cedi jovanovicu i ostaloj gamadi, izmetu ljigavi!!!!

(zuti mrav)
kisa pada. nebo place za srpskim junakom radovanom. demokratski zuti mravi su ubili srbiju i ono malo demokratije sto je ostalo u njoj. sledeci korak je tadicevo priznavanje nezavisnog kosova. nema nam spasa, najebali smo. nek nam je bog u pomoci.

(inostrani patriot-a)
Tadicu ,sa Karadzicem si potpisao svoju smrtnu presudu.
Braco Srbi uzmite bombe,noze i pistolje u ruke i ubite to djubre prvom prilikom.

Cek, cek... Ne kapiram. Tadic *****, a ako izadje na ulicu, "bice silovan". ?!? (Da li ja jedina vidim nelogicnost u ovim iskazima?)

Svakako nisi jedina, ali ukazivati na svaku nelogichnost u patriJotskim postovima bi zahtevalo mnogo vremena.

Zvezdica:
Kanda ce to (silovanje) uraditi radikalske omladinke, jer, naravno, nema pedera radikala. A tesko Boti kad ga budu silovale omladinke, sto ce da se napati...

Valjda ce onaj koji poziva na silovanje, to i svojim rukama i ostalim delovima tela, i odraditi...

Shto znachi da je replika na boldovano - citiranje prethodnog forumasha : :think:

Organizator protesta:mrgreen:

NACIONALISTA 23.7.2008.
Realno, mi da oslobadjamo Karadzica ne mozemo! To je jasno kao dan. Nazalost, izdajnici ce ga isporuciti, ali ta njegova zrtva bice inicijalna kapisla za neka druga desavanja u Srbiji, ali da ne pricamo dalje.

Svi da dolazite svaki dan na proteste od 17 casova i molim vas da sprecite premlacivanje novinara od strane ubacenih ljudi na protestu. Novinare nemojte da bijete!

Ovo je Djuka-Djukanovic(zabravih mu ime),novinar na radio srs-Fokus ,na zadnjim izborima je bio kanidat za poslanika SRS-a.....bolid na kub.:dash::dash::dash:

pacijent 55202 - mozak operacije

Kordunas 24.7.2008.
Zelim da OZBILJNO, bratski skrenem paznju pojedincima ovde a i svima ostalima:

1. PRESTANITE DA LUPATE GLUPOSTI O NEKAKVIM USTANICIMA I BILO CEMU NASILNOM. TO SAMO STETI A NE POMAZE NICEMU. NEMAMO MI SILU ZA TAKVE STVARI A I NE TREBA NAM DA SE PROLIVA SRPSKA KRV.
.
.
.

10. NABACITE OSMEH NA LICE, UKLJUCITE MOZAK, SAMO MIRNO, SAMO IZUZETNO KULTURNO ALI ODLUCNO !!!

Kordunas 24.7.2008.

1. PRESTANITE DA LUPATE GLUPOSTI O NEKAKVIM USTANICIMA I BILO CEMU NASILNOM. TO SAMO STETI A NE POMAZE NICEMU. NEMAMO MI SILU ZA TAKVE STVARI A I NE TREBA NAM DA SE PROLIVA SRPSKA KRV.
.
.
.

10. NABACITE OSMEH NA LICE, UKLJUCITE MOZAK, SAMO MIRNO, SAMO IZUZETNO KULTURNO ALI ODLUCNO !!!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.....steta sto mu je taktika neizvodljiva, zbog one preporuke radikalima da "ukljuce mozak":hahaha:

Kordunas 24.7.2008.

.
.
.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
A do sada bio iskljucen?:think::think:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

pacijent 55204 - 'vataj babu!

АРКАН 24.7.2008. 20:10
Било је добро на протесту!!!! Сутра сви сложно сви ко 1!!!!! Да нас буде још више!!!! СВИ НАВИЈАЧИ НА УЛИЦЕ!!!!

Једна баба дебилка извадила нож маму јој ј**** али је добила своје после!!!

Babo*ebac
:mrgreen:

pacijent 55204 - 'vataj babu!

АРКАН 24.7.2008. 20:10
Било је добро на протесту!!!! Сутра сви сложно сви ко 1!!!!! Да нас буде још више!!!! СВИ НАВИЈАЧИ НА УЛИЦЕ!!!!

Једна баба дебилка извадила нож маму јој ј**** али је добила своје после!!!

......baba jadna htela da isece jabuku.....:dash:

ali, sta zna udrogirani patriJota sta je baba i sta je jabuka.........:dash:

pacijent 55203 - član kreativnog tima

krstonosa 24.7.2008.
Imam odlican predlog. Posto mediji uglavnom bruje o huliganima, nazivaju nas cak bitange( studio U ), ne treba im dati povoda u ovoj pocetnoj fazi. Tako da sam smislio par parola kojima bismo odobrovoljili i dali nadu ljudima da nam se pridruze.

Mislim pre svega za pocetak na ZASTAVE humoristickog tipa, kako bi neprijatelji crkli od muke. NPR SLOBA JE BIO BOLJI( MOZE I BRAVAR ), DACIC ZA PREDSEDNIKA! CEDO SVE TI JE OPROSTENO! CEDO SRBINE! EKSPERT ZA DINKICA! Pa poludece od muke! DAJTE PREDLOGE!

Порука gej_nacionalista 24.7.2008. 0:39

postavljam vam pitanje: od 1 do 10, koliki sam ja patriota?

dakle, nesto malo o meni: srbin. i to republicki. rat, i sve to. desnicar. monarhista. vredan, radim, placam porez (sto je, nazalost, retkost). pomazem svom narodu tako sto kupujem domace proizvode kada god stignem. iz istih razloga ne letujem u hrvatskoj jer necu genocidnoj tvorevini novac da ostavljam.

i gej. u ozbiljnoj vezi sa buducim muzem. razradjujemo planove da usvojim decu. bar dvoje. da budu odgojeni kao mali srbi. da doprinesem demografskom jacanju nacije. =D>

a sada me strasno zanima vase misljenje. gledajuci objektivno moj zivot, da li mislite da sam ja istiniti patriota?
Tamo ima vise zajebanata nego na protestima....
:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Evo i mene opet posle nepravednog, i nicim izazvanog banovanja, i moram reci da je ovo najjaca tema na celom pdf-u! A kad sam ja skrenuo paznju na onaj kretenski forum, niko nije obracao paznju, dokaz: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7066828&postcount=713

A forum im je inace sou, mene su tri puta dozivotno banovali, jer sam im puno pljuvao onu dzukelu seselja i tako te traktoriste!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back