- Poruka
- 5.486
pacijent 34253 ( klimaktericna baba - devojka )

Ja nocas dugo nisam mogla da spavam.Sinoc sam na Tv gledala emisije visila na pojedinim sajtovima i forumima i razmisljala o Radovanu.
Koliko god da sam strepila gde je da li je u nekoj pecini gladan ,neopran sa svojom strazom sada mi je drago da je bio tu medju nama .
Pitam se samo kako nije neko mogao da ga prepozna po boji glasa.
Gledam one fotografije.To je stvarno Radovan.Bez obzira sto su godine ucinile svoje kao i kod svakog drugog coveka ipak je to njegov pogled, oci, obrve ruke.Cak na onim predavanjima isti pokret ruku kao kada je nekada drzao govore u Republici Srpskoj.
Sticajem okolnosti ja sam ga videla i kada je bio mlad doktor u kosevskoj bolnici jer sam vodila moju sestru kod njega na pregled.Uvek ,ljubazan ,nasmejan ,neposredan i naravno lep muskarac.
Pitam se kako je uspeo da se tako dobro transformise u drugi lik?
Glumac kada je na sceni dok traje predstava nije on nego neko drugi ali Radovan je trebao da igra tu ulogu tolike godine .Nije mu bilo lako.Verujem u dugim nocima kada bi ostao sam sa sobom da je ceznuo za svojom porodicom za unucima.
A sto se tice muslimana u Sarajevu zao mi ih je jer neznaju ni ko su ni sta su , bili nekada Srbi pa muslimani pa sada bosnjaci a mi i Radovan makar znamo ko smo i sta smo.