Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, ljudi, nemojte da postavljate ovakve teme, mal'ne sam srcku dobila! Znam da nije smesno... al' opet jeste. Sad znamo kako Kovacevic smislja replike za svoje drame... ne smislja ih. Samo slusa.

I pored svog postovanja prema pesniku, ipak sam vise prozni tip i glasam za broj 4, evroskeptika. Koji, sudeci po promasivanje padeza i slicnih stari, moze da prodje i kao pravopisni genije.

I da napomenem da je moj apsolutni favorit gosn Bilef, koji se zahvaljuje sreci da su u Knezu bile izvesne cigle za gadjanje murije.

"па је био онај билеф или битеф и оне цигле па је могло да им се узврати"

Poslednja izmena:
I da napomenem da je moj apsolutni favorit gosn Bilef, koji se zahvaljuje sreci da su u Knezu bile izvesne cigle za gadjanje murije.

"па је био онај билеф или битеф и оне цигле па је могло да им се узврати"

ahahahahahahha....joooj, mukice mucenicke... u stvari ne treba da se smejem. vecina tih ljudi je za lecenje... dugotrajno... sem ako se neko nije sprdao glumeci radikala :whistling:

pacijent 20345 ( zvezdas )

Штагод да је радио и урадио, нема право да прича овакве издајничке ствари. Он пропатио због Радована, док је трчао за лоптом, играо за велике свјетске клубове и млатио паре и паре!!! Он патио због тога што је Радован бранио српску сиротињу која није узимала милионе ко Мајмун!!! Требало је да Радован пусти балијама да кољу Србе да се Саво не би патио... смеће педерско.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back