Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent br 12 ( PR domacih banaka )

АЛО СРБИ ИГНИРИШИТЕ ОВЕ ДЕБИЛЕ, НЕ СПУШТАЈТЕ СЕ НА ЊИХОВ ПЛИТКОУМНИ НИВО!!!

ИЗГЛЕДА ДА НЕКО НИЈЕ СВЕСТАН ШТА ЈЕ УРАДИО У ПОСЛЕДЊИХ ДЕСЕТ ГОДИНА СА СРБИМА, СТВОРИЛИ СТЕ ТОЛИКУ МРЖЊУ ДА ЋУ АКО НЕ ЈА ОНДА МОЈЕ ДЕТЕ ВРАТИТИ И ТО СА КАМАТОМ, А КАМАТНА СТОПА ЈЕ ВЕЋА НЕГО У ОНИМ ВАШИМ БАНАКА!!! :twisted: :twisted: :twisted:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Jerry??

"Srbijo sto cutis??? Politicari, gadne i jadne su vam ove pare kojima hranite i skolujete svoju decu. A mediji su zatvoreni kao u vanrednom stanju. Karadzic nije „haski optuzenik” već bivši predsednik Republike Srpske, i njen idejni i prakticni tvorac!!! Mi Srpski nacionalisti, pamtimo i cekamo trenutak kada ćemo se osvetiti! Nismo naivni, ne podcenjujemo vas, cekamo i vrebamo. Ali to i vi sami znate...Svi vi koji likujete nad ovakvim tuznim momentima za Srbiju, znajte da dolazi vreme kada ćemo se pogledati i oci, i obracunati jednom zauvek. Srbiju treba ocistiti od takvih dvopolnih pacova, ali samo polako, ovo vam je početak kraja jado i bedo ljudska, homoseksualna, nemoralna!!!!!!!!"
:super:

Ovaj kreten pod brojem 3....da ne povjerujes kakva primitivna krmetina bivstvuje u dijaspori, da li on zna za nesta osim lupanja kamenicom u svoju glupu glavu?

Dočim je tvoja naobrazba je izvrsna, a stil suveren.....Mislim, stvarno.....

Da li vi stvarno verujete da ste plaćanjem članarine u LDP-u platli i članarinu na pamet. Ja bih na vašem mestu tražio pare nazad, jer su vas očigledno prevarili.

pacijent br 16 ( zikica jovanovic spanac )

Индивидуално браћо, индивидуално. Страх у кости им треба утерати. Ни деца издајника не смеју се слободно кретати Србијом. Нека свако учини колико може и на начин који њему највише одговара. Нема ништа од чекања. Тешко је дисати исти ваздух са овим глибавцима.
:hahaha:

Mislim da ovaj zaslužuje mesto u top ten!:super:

Radosav 22.7.2008. 19:16
Свака част Вучићу и посланику СРС Милану Аврамовићу који је синоћ покушао да спречи хапшење чланова СРС!!! Где су други посланици и функционери из Београда, нарочито тврда струја?
Да ли вам је пало на памет, да је Караџић можда био регистрован на овом форуму? Обзиром на то да није комуницирао са фамилијом и пријатељима, а да је вероватно избегавао контакте са комшијама, претпостављам да је по форумима надокнађивао тај дефицит комуникације

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back