Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kRadikal komunista :hahaha:

Приједор 25.8.2008. 1:31

Кључ свега, с тим што немамо авионску индустрију. Ако на власт у Србији икада више дођу патриоти, мораће провести национализацију приватизованог - посебно оног што су узеле стране фирме. Онако како је то урадио Моралес у Боливији.

'ebo lud zbunjenog:mrgreen::rotf:

NACIONALISTA ::Горане, иди питај људе на протесту шта мисле о Немањи Шаровићу и што су ми смислили песмицу!

Горан
А је ли знаш какву су теби песмицу смислили кад си напустио протесте?Ти си свој задатак обавио, разбијање и минирање протеста

NACIONALISTA Горане, а када сам ја то напустио протест?
Па данас сам га водио!!!

:super:

'ebo lud zbunjenog:mrgreen::rotf:

NACIONALISTA ::Горане, иди питај људе на протесту шта мисле о Немањи Шаровићу и што су ми смислили песмицу!

Горан
А је ли знаш какву су теби песмицу смислили кад си напустио протесте?Ти си свој задатак обавио, разбијање и минирање протеста

NACIONALISTA Горане, а када сам ја то напустио протест?
Па данас сам га водио!!!

:super:

I onda nek kazu da se srs ne raspada, sa sve clanstvom i simpatizerima!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

konačno istina:mrgreen:

lakys
NIKADA necu reci da Vucic ne valja. Poznajem ga dobro i imam samo reci hvale za njega kao coveka. Medjutim, pritisci su ogromni, covek je hteo da poludi...

Bilo mu je ponudjeno da ako izda Seselja, postane gradonacelnik.

.
:super::rotf:

Ako je takva ponuda postojala, a ne sumnjam puno, ispao je glup, jer ce ga sad napustiti, a nije Gradonacelnik, niti bilo sta. Pogresna procena ***... :thumbdown:

file.php

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Adrian Mutu (na Krstarici poznat kao MaradonaLazić):mrgreen:

ШЕШЕЉ ЈЕ ЦАР, он је за мене најпаметнији политичар, зато сам се и прошле године представљао на овом форуму као Шешељ_цар.

Све док постоји странка чији је председник и оснивач др Војислав Шешељ, ја ћу бити члан те странке и подржаваћу је. А за оне јаднике бабе и деде посланике СРС што се свађају у скупштини у Србији искрено заболе ме k****! Ја сам у Српској радикалној странци зато што сам са 14 година пратио и гледао на телевизији како Шешељ наступа, шта прича и шта ради и то ми се свидело, од онда сам за радикале, било је то 2000. године.

Ускоро после тога сам се прикључио и младим радикалима у мом граду, у време кад је ретко ко био радикал.
И остао сам све до сад радикал. Значи због Шешеља сам у странци

Jeste i vi čuli?:mrgreen:

Бранка Стојановић 11.9.2008
више пута сам чула да ће Путин , ако не буде другог начина, Србима на Космету помоћи тако што ће им дати руско држављанство поред српског. Па онда, нек неко покуша , ако сме , да дирне руског држављанина!

Adrian Mutu (na Krstarici poznat kao MaradonaLazić):mrgreen:

ШЕШЕЉ ЈЕ ЦАР, он је за мене најпаметнији политичар, зато сам се и прошле године представљао на овом форуму као Шешељ_цар.

Све док постоји странка чији је председник и оснивач др Војислав Шешељ, ја ћу бити члан те странке и подржаваћу је. А за оне јаднике бабе и деде посланике СРС што се свађају у скупштини у Србији искрено заболе ме k****! Ја сам у Српској радикалној странци зато што сам са 14 година пратио и гледао на телевизији како Шешељ наступа, шта прича и шта ради и то ми се свидело, од онда сам за радикале, било је то 2000. године.

Ускоро после тога сам се прикључио и младим радикалима у мом граду, у време кад је ретко ко био радикал.
И остао сам све до сад радикал. Значи због Шешеља сам у странци
Ovo su žalosne stvari. :(

sto je nabolje taj Vladimir Djukanovic aka Nacionalista ,inace poznata budala i vodja protesta za onog bosanskog nadrilekara , im je svima na SN forumu i u SRS bio Bog Otac cija se rec slusala kao jevandjelje, a sada ga svi pljuju na sva zvona :mrgreen:

I treba da ga pljuju, tako će proći svaki izdajnik:super:

Evo ako, na primer, sutra Vučić pređe na Tominu stranu (što bih, iskreno, voleo - bila bi to III noć bensedina:mrgreen:) ima sve da pršti, naći će mu hiljadu zamerki. Ono što smo mi pisali to je za malu decu kad počnu oni da ga kunu i pljuju:lol:

i do sada su dss,radikali i sps ozbiljno ugrozavali vlast tzv.demokratskih snaga iako to svojim politickim delovanjem nisu zasluzili.to je samo dokaz da u ovoj drzavi postoji ogromna populacija zdravopatriotski opredeljenih gradjana koji nisu imali veliki izbor pri dosadasnjim glasanjima.nadam se da je ova ostavka tomislava nikolica samo pocetak nastanka neceg novog sto je trebalo i ranije da se desi.tomislav nikolic ne treba da se plasi mircica,krasica i ostalih jer ce oni brzo otici na politicku marginu,ali treba da se plasi poteza vlasti i njihovih opasnih medijskih demagoga koji nece tako lako dozvoliti formiranje ozbiljnog patriotskog bloka koji bi mogao da ih relativno brzo pocisti sa vlasti.

Nezavisni srpski patriota

Odavno se nije desilo da jedan dogadjaj ovoliko uzburka nasu javnost.To pokazuje koliko smo zeljni da se konacno pojavi neka nova,mozda nova,patriotska opcija.Jos uvek ne znam da li je Tomislav Nikolic ta osoba koja je spremna da to predvodi.Ali znam sigurno da on trenutno ima sansu da to ostvari samo ne znam dali on to hoce i zna.za Za pocetak mu preporucujem da verbalno ne bude brzoplet kao cesto do sada,npr. unapred odbijanje saradnje sa Majom Gojkovic,jer to sad na pocetku nema potrebe da radi.Takodje mu preporucujem da je put nove stranke bolji od puta preuzimanja SRSa jer ta stranka nosi i suvise tezak teret svoje istorije koji bi stalno visio kao mac nad bilo kakvim novim idejama

Nezvisni Srpski patriota

Odavno se nije desilo da jedan dogadjaj ovoliko uzburka nasu javnost.To pokazuje koliko smo zeljni da se konacno pojavi neka nova,mozda nova,patriotska opcija.Jos uvek ne znam da li je Tomislav Nikolic ta osoba koja je spremna da to predvodi.Ali znam sigurno da on trenutno ima sansu da to ostvari samo ne znam dali on to hoce i zna.za Za pocetak mu preporucujem da verbalno ne bude brzoplet kao cesto do sada,npr. unapred odbijanje saradnje sa Majom Gojkovic,jer to sad na pocetku nema potrebe da radi.Takodje mu preporucujem da je put nove stranke bolji od puta preuzimanja SRSa jer ta stranka nosi i suvise tezak teret svoje istorije koji bi stalno visio kao mac nad bilo kakvim novim idejama

Nezvisni Srpski patriota

Kako to mislis da je dss ugrozavao vlast?
Pa taj dss je vladao 5 godina. Koga je ugrozavao,samog sebe?

i do sada su dss,radikali i sps ozbiljno ugrozavali vlast tzv.demokratskih snaga iako to svojim politickim delovanjem nisu zasluzili.to je samo dokaz da u ovoj drzavi postoji ogromna populacija zdravopatriotski opredeljenih gradjana koji nisu imali veliki izbor pri dosadasnjim glasanjima.nadam se da je ova ostavka tomislava nikolica samo pocetak nastanka neceg novog sto je trebalo i ranije da se desi.tomislav nikolic ne treba da se plasi mircica,krasica i ostalih jer ce oni brzo otici na politicku marginu,ali treba da se plasi poteza vlasti i njihovih opasnih medijskih demagoga koji nece tako lako dozvoliti formiranje ozbiljnog patriotskog bloka koji bi mogao da ih relativno brzo pocisti sa vlasti.

Nezavisni srpski patriota

Lepo sto sam sebe stavljas u bisere, da se mi ne mucimo....

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::super:

Cudno ali istinito je da mnogi koji ne vole SRS i zele joj najgore u ovom trenutku zele da Vucic ostane sa njima i da ih navodno pojaca.To je podsvesna reakcija kao rezultat straha od pojavljivanja nove i sveze patriotske opcije kojoj bi i Vucic takav kakav je dao odredjenu tezinu.Pa tako bi najbolje bilo da sve ostane nepromenjeno i da se nastavi rutinsaka medijska manipulacija sa SRS i DSS kao siguran garant da postojeca vlast moze mirno da spava.Mozda tako i bude ali sam siguran da je ovo sad sansa da tako ne bude.Mnogo nas ima koji znamo da su devedesetih pravljene greske ali koji vide i da ovo sada nista ne valja.Postoje i oni koji znaju da mi to znamo i kolika je nasa snaga i ciji je posao ili hir da to sto vise zamagle.

Samo polako?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back