DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
pacijent 56484 ( ponavljac )
pacijeng 46435 ( glas razuma )
![]()
StudeНт нije zapalio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pacijent 56484 ( ponavljac )
pacijeng 46435 ( glas razuma )
![]()
Инвиктуса сам звао, иде човек на море. Пожелео је успешан скуп и рекао да ће обавестити пријатеље.
pacijent 56464 ( uplatio aranzman )
Citat:Инвиктуса сам звао, иде човек на море. Пожелео је успешан скуп и рекао да ће обавестити пријатеље.
Такође, позната је чињеница да уши сваког човека су дугачијег облика као и отисци прстију те да се и по томе може упоредити да ли је то та особа (осим уклико не изврши пластичну операцију). Међутим код Краџића ниако се то не може видети, јер му коса увек пада преко ушију а и слике на којима је приказан он увек стоји некеко косо-бочно тако да је веома тешко то и видети.
pacijent 64385 ( hirurg plasticar )
![]()
pacijent 64385 ( hirurg plasticar )
Citat:Такође, позната је чињеница да уши сваког човека су дугачијег облика као и отисци прстију те да се и по томе може упоредити да ли је то та особа (осим уклико не изврши пластичну операцију). Међутим код Краџића ниако се то не може видети, јер му коса увек пада преко ушију а и слике на којима је приказан он увек стоји некеко косо-бочно тако да је веома тешко то и видети.
odakle bre vadite ove pacijente![]()
Ja vec pisem knjigu , skupljam ove bisere , i saljem u Holivud da se snimi komedija o srBskim patriJotama......inkasiracu milione![]()
Koliki je moj deo? Nećete me prevariti!tkacio:
![]()
ma jel moguce![]()
Brate, nema frke.......ima para za sve.......patriJote izvaljuju gluposti za seriju duzu od "dinastije".................obogaticemo se od bolida
![]()
Shvatam da nema druge nego da ga pitam: "A kako je stvarno otkriven Karadžić?" On se smješka, gleda me, a ja dodajem da i ne mora da mi kaže ako neće, podsjećajući ga da ga nikada nisam prodao kao moj čest izvor informacija koje su se kasnije pokazale tačnim. Pristaje, uz napomenu da i dalje važe pravila "naše suradnje". Potvrđujem. Objašnjava mi da je prije nešto više od mjesec dana uhvaćen i snimljen telefonski poziv pijanog Luke Karadžića, Radovanovog brata, upućen Draganu Davidu Dabiću. To je bio trag koji je otkrio pravi identitet čudnog praktičara alternativne medicine.
Duže od mjesec dana trajale su provjere, sve dok nije sa sigurnošću utvrđeno da se radi o Radovanu.
Znaš kako je, navikao sam da ovo ne radim za DŽ![]()
Očekuj neočekivano
ja bih izabrao jedno 15-20 ovih junačina, pa u kuću velikog brata! Ne bih se odvajao od ekrana
pacijent 55219 - Bil Gejts
АРКАН 25.7.2008.
Где може да се провери то за прислушкивање мејлова
Ali, moze se kupiti televizija sa vec dobijenom dozvolom, lokalnom recimo...Uloziti novac a zatim placati emitovanje preko kabla.
Služimo naroduLepo ste me nasmejali![]()