Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent 64385 ( hirurg plasticar )

Такође, позната је чињеница да уши сваког човека су дугачијег облика као и отисци прстију те да се и по томе може упоредити да ли је то та особа (осим уклико не изврши пластичну операцију). Међутим код Краџића ниако се то не може видети, јер му коса увек пада преко ушију а и слике на којима је приказан он увек стоји некеко косо-бочно тако да је веома тешко то и видети.
:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent 64385 ( hirurg plasticar )

Citat:Такође, позната је чињеница да уши сваког човека су дугачијег облика као и отисци прстију те да се и по томе може упоредити да ли је то та особа (осим уклико не изврши пластичну операцију). Међутим код Краџића ниако се то не може видети, јер му коса увек пада преко ушију а и слике на којима је приказан он увек стоји некеко косо-бочно тако да је веома тешко то и видети.

:hahaha:

pacijent 55217 - očajnik

vemavuk 25.7.2008.

Одите на сајт ратела и прочитајте странице против личних слобода човека.

Овако нешто није се усудио ни Александар да предузима Обзананом, ни Пиноче укидањем устава, ни Стаљин спроводећи своју идеологију, ма нико бре сем ових наших данас у Србији.

Због овога мора да устане сваки слободоуман човек и патриота.
Отворено саопштавају да је службама пацовским и подрумским дозвољено комплетно праћење у реалном времену:
-свих телефонских разговора,
-свих порука мобилним,
-саобраћаја мобилним,
-личну интернет пошту,
-комплетан интернет саобраћај

И још се наглашава да су сви провајдери обавезни да подрумским пацовима омогуће све податке и приступе.

Па због овога мора одмах да се дигне на ноге сва српска интелектуална садржина, сви грађани, СПЦ, све институције, сви новинари, ма бре СВИ.

odakle bre vadite ove pacijente :hahaha::hahaha:

Draga moja, provalili smo da su naciJonalisticki forumi nepresusni izvor gluposti.......kao nafta u saudi arabiji.......gde god ubodes na "srpske naciJonaliste " sikne mlaz gluposti.......:hahaha:

Ja vec pisem knjigu , skupljam ove bisere , i saljem u Holivud da se snimi komedija o srBskim patriJotama......inkasiracu milione:hahaha:

pacijent 55219 - Bil Gejts:rotf:

АРКАН 25.7.2008.

Где може да се провери то за прислушкивање мејлова

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Nije sa nacionalista, ali je biser.
Shvatam da nema druge nego da ga pitam: "A kako je stvarno otkriven Karadžić?" On se smješka, gleda me, a ja dodajem da i ne mora da mi kaže ako neće, podsjećajući ga da ga nikada nisam prodao kao moj čest izvor informacija koje su se kasnije pokazale tačnim. Pristaje, uz napomenu da i dalje važe pravila "naše suradnje". Potvrđujem. Objašnjava mi da je prije nešto više od mjesec dana uhvaćen i snimljen telefonski poziv pijanog Luke Karadžića, Radovanovog brata, upućen Draganu Davidu Dabiću. To je bio trag koji je otkrio pravi identitet čudnog praktičara alternativne medicine.

Duže od mjesec dana trajale su provjere, sve dok nije sa sigurnošću utvrđeno da se radi o Radovanu.
:super::super::klap::klap:

Očekuj neočekivano:super:
ja bih izabrao jedno 15-20 ovih junačina, pa u kuću velikog brata! Ne bih se odvajao od ekrana:mrgreen:

pacijent 55219 - Bil Gejts:rotf:

АРКАН 25.7.2008.

Где може да се провери то за прислушкивање мејлова

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Yebote, nisam znao da mejl moze da se prisluskuje!!! Koji sam ja cayber strucnjak!!!! :dash::dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back