- Poruka
- 34.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ide
E jesi balvan, pa kupi mi u zlatnoj boji.ne ide
nikako ti se ne slaze sa zlatnom kupatilom
jook
balvana imas puno , lepo uzmi zlatnu boju i premazi balvanE jesi balvan, pa kupi mi u zlatnoj boji.
Jes pa da nam budeš i ti zlatan.balvana imas puno , lepo uzmi zlatnu boju i premazi balvan

Evo ja pijem upravo.
Mi mladi ne sećamo tog perioda kad ste ti i marsi zidali Novi Boegrad. Naši udarnici omladinci.Некада је смртност дечака била велика, па је до 15-те године на 99 девојчица остајало 97 дечака, а то су она времена када су се деца играла напољу, а не са мобилним телефонима

Mi mladi ne sećamo tog perioda kad ste ti i marsi zidali Novi Boegrad. Naši udarnici omladinci.![]()

Nije mi samo jasno, koji je od vas dvojice bio beduin a ko kamila?Ti se sa nama nikada nisi ni mogao igrati u pesku dok je bila 1 zgrada u 1 bloku.
nije ti baba dala, pa si čežnjivo gledao sa terase u sve te hiljade dina peska...![]()

Baba Rifke kaže, najmanjem uplakanom Rifketu, "...ije6ate pijesak, da je kamen il ploča pa i nekako da te pustim međ đecu..."Nije mi samo jasno, koji je od vas dvojice bio beduin a ko kamila?![]()
Znači ti si bio kamila.Baba Rifke kaže, najmanjem uplakanom Rifketu, "...ije6ate pijesak, da je kamen il ploča pa i nekako da te pustim međ đecu..."

Znači ti si bio kamila.![]()

vepar?Ne bre ja sam onaj što se non stop valjao u pesku oko cele tvoje zgrade ...![]()