marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.563
a sto oma na reeferatokovi novca vode k hromom dabi!
jel sto je dobio sve od njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto oma na reeferatokovi novca vode k hromom dabi!
dobio al ne ceni, ne poštujea sto oma na reefera
jel sto je dobio sve od njega

Овде ући без турпије, или бонсека...грех!evo , kazu reefer zapeeo sa likvidnoscu i prodaje
ono u titino doba sto je maznuo , ovaj kupio
dao na licitaciju i trazi 10 miliona i pogresio stavio dinare a ne dolare
bilo mu se smrklo pred ocima i tako...pogresio
Pogledajte prilog 1813608
Ćao ćaoЋао Пикац
Лепо је видети те сваке друге светлосне године.

Znači, odatle je popcorn matrica ? Nisam znalaДивно!
Таман да се присетим првих жураја и брда синглица ееее...
A zašto Muja nije s o...?

Ja sam dugo verovao da je ŽMŽ tvorac...Znači, odatle je popcorn matrica ? Nisam znala
„Popcorn“ (прва верзија „Pop Corn“) је инструментална песма коју је компоновао Гершон Кингсли 1969. године за албум Music to Moog By. Изведена је на Moog синтисајзеру и објављена за издавачку кућу Audio Fidelity. Назив је комбинација речи pop за поп музику и corn за кич. Нумера је постала светски хит 1972. године, када ју је обрадио Hot Butter, амерички поп бенд. Од тада, продуцирано је и објављено више верзија композиције, укључујући оне од Anarchic System, Omar Khorshid, The Boomtang Boys, Popcorn Makers, Vyacheslav Mescherin, M & H Band, Crazy Frog и Muppets.Ja sam dugo verovao da je ŽMŽ tvorac...![]()

Može da vodi kojekude , a da mi idemo svojim putem.Nego, sad kasam dovoljno popijo da napokon doručkujem, da ve sve upitam nešto...
A sve u izvornom duhu ove političke kaafneee...
Kude bre sve ovo vodi... kod nas, a i gloobalno...?
![]()
O, kako kratko i tačno.Može da vodi kojekude , a da mi idemo svojim putem.![]()