Biramo najlevicara u Srbiji

Najjaci levicar u Srbiji je

• Latinka

• Ceda

• Canak

• Bogi

• Vulin

• neko ko nije naveden (navesti ko)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
posto se govorilo o nekoj mogucoj opste-ideoloskoj odrednici, pojam liberalizam je covek verovatno u opstem znacenju i upotrebio. a pojam libertarianac kao partijsku odrednicu. oba ovako shvacena prevazilaze cisto ekonomski diskurs (trzisne politike).da ne budemo bas iskljucivi...

Па добро Господине Јабучило,
у тако општем значењу ја се слажем да је либертеријанизам у неку руку како у логичком смислу тако и у хронолошком дериват либерализма...

Ја сам само хтео да укажем да појам либерализам не= либертеријанизам. Економско питање у свести америчкој сигурно заузима главно место тако мислим да је било погодно упутити на ту разлику.

Zarathustra:
Па добро Господине Јабучило,
у тако општем значењу ја се слажем да је либертеријанизам у неку руку како у логичком смислу тако и у хронолошком дериват либерализма...

Ја сам само хтео да укажем да појам либерализам не= либертеријанизам. Економско питање у свести америчкој сигурно заузима главно место тако мислим да је било погодно упутити на ту разлику.

dapache o veliki jedaja, dapache :) ja sam samo hteo da sve bude fer i korektno :)
i nemoj ti meni gospodine :) kad kao jedaja sa svim polozenim ispitima sa desetkom dobro znas da sam ja po protokolu ZAO CHIPS ;) :)

@Јабучило

Поштовање Екселенцијо,

Ви сте по мени ипак идеални за репрезентацију ил неко ново амбасадорско место.
У дипломатији сте доајен !

У сваком случају :"Нек сила буде с Вама !" :mrgreen:

Back