Biraci DSS-a i SRS-a zele vladu i koaliciju ove dve stranke!

Koštunica će nabiti rogove i radikalima, posle izbora, a zatim i narodu ove zemlje. Verujem da će, nažalost, SRS formirati novu vladu ali to će morati da se obavi u crkvi, pred bogom i narodom-(Nikolić reče jednom da samo tako pristaje na dogovor sa Koštunicom) :mrgreen:
Zatim, tu je knjiga Vojislava Šešelja: "Politički ortakluk ***** Del Ponte i ***** Del Koštunice". Ima još mnogo sličnih stvari. To vam je politička doslednost radikalčići moji.
:lol:

iznenadjujuca je ova anketa pre svega jer DSS-NS ima 16% podrske a DS tek 27% ....

Ovo istrazivanji je netacno, i to iz nekoliko razloga 1000 anketiranih u BGD je isuviše mali uzorak, DS ima oko 27 sa G17 ali DSS ima 13,6 u BGD, dok je za radikale tacno da imaju 31,6 - Cesid. Ova anketa namerno naduvava rezultate DSS kako bi zaplašili narod sa potencijalnom koalicijom DSS-SRS. BTW DS je mnogo izgubio zbog Canka i SPO.

a ldp i spo u sapcu na lokalnom novou zajedno...

kakav si ti cetnik da mi je znati :lol::lol:

А да је мени знати какви су четници СПО кад иду заједно са таквима,а и какви су ЛДП кад иду заједно са "четницима".У сваком случају ја најмање губим,а ове двије странке су се најбоље показале овим чином.
А по твом испаде да нисам четник јер не волим ЛДП.
Кад сам и ово чуо!!!

А да је мени знати какви су четници СПО кад иду заједно са таквима,а и какви су ЛДП кад иду заједно са "четницима".У сваком случају ја најмање губим,а ове двије странке су се најбоље показале овим чином.
Кад сам и ово чуо!!!

pa vuk je jedna sujetna budala i zato sklapa neprirodne koalicije sa socijalistima bivsim komunjarama i levicarima iz LDP-a i DS-a kao i sa separatistima iz LSV-a mesto da ide u prirodne koalicije sa cetnicima i nacionalistima iz SRS-a DSS-a i NS-a .

Ali Vuk Draskovic je poslusnik i sluga amerikanaca pa kako mu oni narede tako on i radi.

Zato je Seselj u Hagu a Vuk nije jer je Vuk pristao da bude americka sluga i spijun a da zauzvrat oni sprece podizanje optuznice protiv njega u Hagu.

Кад сам и ово чуо!!!

Pa koliko ja znam jedino se SPO jasno i glasno zalaze za Monarhiju... U koaliciji su jer imaju donekle slicne stavove, a potrebno je spreciti neke druge ljude da postave vlast... :roll:

nisam rekao da moras da volis ldp, ali ako moze spo a ti nikako ne mozes kakav si ti onda cetnik? Da nisi ovaj newbie cetnik iz devedesetih? :roll:

Pa koliko ja znam jedino se SPO jasno i glasno zalaze za Monarhiju... U koaliciji su jer imaju donekle slicne stavove, a potrebno je spreciti neke druge ljude da postave vlast... :roll:

nisam rekao da moras da volis ldp, ali ako moze spo a ti nikako ne mozes kakav si ti onda cetnik? Da nisi ovaj newbie cetnik iz devedesetih? :roll:

Какав Вук и његово залагање за монархију.Залагати се за монархију и правити коалицију са ЛДП-ом,па то могу само оригиналне будале какве и јесу у СПО.А још већи имбецил мораш бити па да мислиш да те не лаже кад каже да воли Дражу и кокарду а "мало воли" ЛДП.

А што се тиче који сам четник-па нисам ја крив што се нисам родио 1920 па да будем прави четник,а деда ми је био то, а његов отац је био солунац.Ето па ти мене гладај и као новог и као старог и како год хоћеш,али ја сам четник.

И само да те питам да ли мислиш да би Дража,да је жив,био заједно са ЛДП-ом?
Одговори искрено барем сам себи и све ће ти бити јасно око Вука Драшковића.

Какав Вук и његово залагање за монархију.Залагати се за монархију и правити коалицију са ЛДП-ом,па то могу само оригиналне будале какве и јесу у СПО.А још већи имбецил мораш бити па да мислиш да те не лаже кад каже да воли Дражу и кокарду а "мало воли" ЛДП.

А што се тиче који сам четник-па нисам ја крив што се нисам родио 1920 па да будем прави четник,а деда ми је био то, а његов отац је био солунац.Ето па ти мене гладај и као новог и као старог и како год хоћеш,али ја сам четник.

Ne bi Draza bio zajedno sa ldp-om, samo od tada su se vremena malo promenila... Mi moramo pratiti i tradiciju i moderne trendove... Najbolje drustveno uredjenje za Srbiju jeste parlamentarna monarhija, a to bi spoj ldp-a i spo-a upravo dao... I, nije Vuk sa ldp-om nego ljudi iz lokala, zato sto su na lokalu malo drugacije stvari u odnosu na global ;);)

E pa zato si ti samo POČETNIK :lol:

Ma ko se jos osvrce na ta istrazivanja. Zna se da se dobar deo njih radi po narudzbi stranaka,tako da je u njima svasta moguce. Cak i da Bogijev PSS bude u skupstini. Neke stvari su sigurne. Da ce posle ovog protivprirodnog bluda DSS-a i SRS-a,jedan deo glasaca DSS-a dati glas Tadicevom bloku. To se narocito odnosi na glasace iz Beograda. Pa i jedan Vladeta Jankovic je pred drugi krug predsednickih izbora javno rekao da njegova ruka ne moze da zaokruzi radikala na listicu. E takvih je podosta u DSS-u.Sa druge strane DSS ce ovom svojom ala radikalskom politikom privuci jedan mali broj glasova,da kazem umerenih radikalskih glasova. Onih ljudi koji su pre svega nacionalno orijentisani i za radikale su glasali iz tog razloga,a ne zato sto su njihovi simpatizeri. Mislim da DSS nece biti ni blizu rezultata na proslim parlamentarnim izborima( 16-17 %). Dobice vise nego Velja na pedsednickim,ali ne mnogo vise. Moje ocekivanje je: SRS- 35-37 %, DS sa koalicijom - 36-38%, DSS-NS - 10-12 %, SPS- 6-8%, LDP 4-6 % s tim sto mislim da ce Cedi faliti Cankovi glasovi iz Vojvodine i da je pitanje da li ce preci cenzus.

Ma ko se jos osvrce na ta istrazivanja. Zna se da se dobar deo njih radi po narudzbi stranaka,tako da je u njima svasta moguce. Cak i da Bogijev PSS bude u skupstini. Neke stvari su sigurne. Da ce posle ovog protivprirodnog bluda DSS-a i SRS-a,jedan deo glasaca DSS-a dati glas Tadicevom bloku. To se narocito odnosi na glasace iz Beograda. Pa i jedan Vladeta Jankovic e pred drugi krug predsednickih izbora javno rekao da njegova ruka ne moze da zaokruzi radikala na listicu. E takvih je podosta u DSS-u.Sa druge strane DSS ce ovom svojom ala radikalskom politikom privuci jedan mali broj glasova,da kazem umerenih radikalskih glasova. Onih ljudi koji su pre svega nacionalno orijentisani i za radikale su glasali iz tog razloga,a ne zato sto su njihovi simpatizeri. Mislim da DSS nece biti ni blizu rezultata na proslim parlamentarnim izborima( 16-17 %). Dobice vise nego Velja na pedsednickim,ali ne mnogo vise. Moje ocekivanje je: SRS- 35-37 %, DS sa koalicijom - 36-38%, DSS-NS - 10-12 %, SPS- 6-8%, LDP 4-6 % s tim sto mislim da ce Cedi faliti Cankovi glasovi iz Vojvodine i da je pitanje da li ce preci cenzus.

Pusti snovi, pa DS sa sve cankom i G17nema sanse da predje 32%, ali ajde zivi bili pa videli. DSS/NS ce biti oko 15% (poznato je da DSS ima najmekse biracko telo i da svoj rejting povecava tek u izbornoj kampanji u ciji prilog i govori to sto je porastao sa 9,4 na 13,6 u BGD - izvor Cesid), dok su Radikali na 35/36%, Cheda ce imati oko 5-5,5% i SPS oko 6-6,5% ostali glasovi ce se rasuti na nacionalne manjine. Takodje postoji mogucnost da Unija Roma, Madjari, i Suljo udju u parlament.

PS Sto se VLadete tice, on ce moci da glasa opet za DSS kao i ja i mnogi drugi, a ja nisam ni u prvom krugu glasao za Velju.

Pusti snovi, pa DS sa sve cankom i G17nema sanse da predje 32%, ali ajde zivi bili pa videli. DSS/NS ce biti oko 15% (poznato je da DSS ima najmekse biracko telo i da svoj rejting povecava tek u izbornoj kampanji u ciji prilog i govori to sto je porastao sa 9,4 na 13,6 u BGD - izvor Cesid), dok su Radikali na 35/36%, Cheda ce imati oko 5-5,5% i SPS oko 6-6,5% ostali glasovi ce se rasuti na nacionalne manjine. Takodje postoji mogucnost da Unija Roma, Madjari, i Suljo udju u parlament.

PS Sto se VLadete tice, on ce moci da glasa opet za DSS kao i ja i mnogi drugi, a ja nisam ni u prvom krugu glasao za Velju.

Naravno da ce manjine uci.Njima je zagarantovano 10 mesta u parlamentu kroz manjinske liste. S tim da trebaju da skupe 10 000 potpisa prvo,sto ce posebno Uniji Roma predstavljati problem. Za radikale se slazemo,ali sam siguran da ce DS biti jaci nego sto ti mislis. I da je sam izasao na izbore ,DS bi imao bolji rezultat nego na proslim. Dodaj na to SPO ( koji donosi sigurno 3%,narocito Kg,Topola,Arandjelovac gde su oni uvek solidni),zatim Canka ( koji u Vojvodini donosi od 60 000 do 80 000 glasova sto na izlaznost npr. 4 miliona donosi 1,5-2%) i G17+(ciji potencijal sad ne mogu da pretpostavim,ali je sigurno ispod cenzusa da su samostalno izasli). Zato mislim da DS ide sigurno iznad 32%,vrlo blizu radikalima. A sto se tice DSS,mislim da ce se dobar broj biraca ( ne mislim tu sad na neki veliki broj u procentima, vec na to da ako umesto 12 dobijes 11%,to je vec 3-4 poslanika manje,pa i ako se 30-40 hiljada prelije DS,to je dobar broj biraca) okrenuti DS-u. Njihovi glasaci su se 10 godina borili protiv Milosevica I SRS takoda ce sigurno nekima tesko pasti ova gotovo sigurna koalicija DSS-SRS.

Ne znam koliko si "demokrata" ali ova predizborna kampanja ukazuje na to da je glas za DSS isto što i glas za SRS. Ja kao politikolog i politički analitičar :D mislim da Koštunica greši sa time što se približava radikalima (navodno zbog Kosova) kada svi znamo da po pitanju Kosova samo Bog može nešto više da učini.
A da, mogao bi da otkači onog Velju - on je samo problem

Naravno da ce manjine uci.Njima je zagarantovano 10 mesta u parlamentu kroz manjinske liste. S tim da trebaju da skupe 10 000 potpisa prvo,sto ce posebno Uniji Roma predstavljati problem. Za radikale se slazemo,ali sam siguran da ce DS biti jaci nego sto ti mislis. I da je sam izasao na izbore ,DS bi imao bolji rezultat nego na proslim. Dodaj na to SPO ( koji donosi sigurno 3%,narocito Kg,Topola,Arandjelovac gde su oni uvek solidni),zatim Canka ( koji u Vojvodini donosi od 60 000 do 80 000 glasova sto na izlaznost npr. 4 miliona donosi 1,5-2%) i G17+(ciji potencijal sad ne mogu da pretpostavim,ali je sigurno ispod cenzusa da su samostalno izasli). Zato mislim da DS ide sigurno iznad 32%,vrlo blizu radikalima. A sto se tice DSS,mislim da ce se dobar broj biraca ( ne mislim tu sad na neki veliki broj u procentima, vec na to da ako umesto 12 dobijes 11%,to je vec 3-4 poslanika manje,pa i ako se 30-40 hiljada prelije DS,to je dobar broj biraca) okrenuti DS-u. Njihovi glasaci su se 10 godina borili protiv Milosevica I SRS takoda ce sigurno nekima tesko pasti ova gotovo sigurna koalicija DSS-SRS.

Da li stvarno mislis da ce neki SPO-ovac glasati za koaliciju u kojoj je Canak?

pa vuk je jedna sujetna budala i zato sklapa neprirodne koalicije sa socijalistima bivsim komunjarama i levicarima iz LDP-a i DS-a kao i sa separatistima iz LSV-a mesto da ide u prirodne koalicije sa cetnicima i nacionalistima iz SRS-a DSS-a i NS-a .

Ali Vuk Draskovic je poslusnik i sluga amerikanaca pa kako mu oni narede tako on i radi.

Zato je Seselj u Hagu a Vuk nije jer je Vuk pristao da bude americka sluga i spijun a da zauzvrat oni sprece podizanje optuznice protiv njega u Hagu.

Po onome sto pricas, vidi se da si neobavesten kao Mloha. Da vise citas i da si upucen u politicka desavanja od osamdesetih pa na ovamo, shvatio bi da je Vuk jedan od retkih, koji je sve cinio, i pokusavao da ovom jadnom i napacenom narodu otvori oci, zrtvujuci i sebe i svoju stranku visim nacionalnim interesima. Ali ne zameram ti , verovato si mlad i neiskusan.
A sto se tice, tih prozivki o izdajnicima. Da i ti slucajno nisi izdajnik? Meni nimalo ne smeta, ali, da li bi i dalje drzao slicisu Dzima Morisona pored nicka. Znas da je on Amerikanac, veliki Srbine?

a odkada ti to veruješ istraživanjima?:rolleyes::mrgreen:

nego, jel koštunica danas otvorio neku elektranu u kraljevu?

koliko sam video u medijima otvorio je elektranu na gas ili tako nesto u cacku a most u kraljevu.

nego pusti ti kostunicu , pa nam reci oce li sta boris u kampanji ovoj da otvori?

izgleda da nece - jer demokrate nista ne stvaraju i ne otvaraju - one samo razaraju i zatvaraju :lol:

Po onome sto pricas, vidi se da si neobavesten kao Mloha. Da vise citas i da si upucen u politicka desavanja od osamdesetih pa na ovamo, shvatio bi da je Vuk jedan od retkih, koji je sve cinio, i pokusavao da ovom jadnom i napacenom narodu otvori oci, zrtvujuci i sebe i svoju stranku visim nacionalnim interesima. Ali ne zameram ti , verovato si mlad i neiskusan.
A sto se tice, tih prozivki o izdajnicima. Da i ti slucajno nisi izdajnik? Meni nimalo ne smeta, ali, da li bi i dalje drzao slicisu Dzima Morisona pored nicka. Znas da je on Amerikanac, veliki Srbine?

nema sta taj vuk bilo kome da otvara oci imamo mi oci da vidimo i da cujemo za koga radi taj vuk draskovic . radi za amerikance i izvrsava njihove naloge i svaka mu prica ide njima u prilog. americki spijun i poslusnik nista vise.

zato mu se i stranka raspala.

niko nije lud da prati budalu i narkomana.

Nisi ti ni n od cetnika. Ti samo pokusavas da budes cetnik iz partizanskih filmova Veljka Bulajica. To su uradili i radikali, pa su sad cetnici sinonim za lose momke u svim stranim filmovima. Za razliku od toga, jedan od prvih americkih ratnih filmova u toku drugog svetskog rata bio je posvecen Drazi i njegovim cetnicima kao najhrabrijim momcima. Vase cetnikovanje blati ugled prvih gerilaca u Evropi kojima se divio citav svet, a ko nam se sad divi, samo dzigibau zemlje i zutaci. Nasa pravoslavna braca Rusi drzace nam stranu dok im bude u interesu, a nece me iznenaditi i da se uskoro ucute.

iskreno me je razočarao,razumem ga i za ibarsku i sve sta je preživeo ali ne možeš se više folirati da si monarhista i ići na ravnu goru a muljati sa čedinim guzonjama

Da li stvarno mislis da ce neki SPO-ovac glasati za koaliciju u kojoj je Canak?

Svaki SPO-vac ce glasati za koaliciju koja je za Evropu, svet, bilo u koaliciji sa DS, LDP, Cankom, i svakom drugom strankom s kojom se borila nekad zajedno, nekad i u suprostavljenim taborima ali protiv zajednickog neprijatelja: gluposti, nazadovanja, unistavanja svoje nacije, stvaranja neprijatelja od svojih vekovnih prijatelja, i trazenja prijatelja medju papuancima i tunguzijancima koji nam nisu ni do kolena. Gde je tu ponos. A ti vise volis africku ili kinesku kuhinju, njihove pisce, muziku, stripove, filmove,majice, patike, parfeme, farmerke, letovalista???????????

Svaki SPO-vac ce glasati za koaliciju koja je za Evropu, svet, bilo u koaliciji sa DS, LDP, Cankom, i svakom drugom strankom s kojom se borila nekad zajedno, nekad i u suprostavljenim taborima ali protiv zajednickog neprijatelja: gluposti, nazadovanja, unistavanja svoje nacije, stvaranja neprijatelja od svojih vekovnih prijatelja, i trazenja prijatelja medju papuancima i tunguzijancima koji nam nisu ni do kolena. Gde je tu ponos. A ti vise volis africku ili kinesku kuhinju, njihove pisce, muziku, stripove, filmove,majice, patike, parfeme, farmerke, letovalista???????????

ti lupas li lupas.

svaki pravi cetnik ce se boriti za oslobodjenje kosmeta od okupatora a nece surovati i sklapati koalicije sa onima koji kazu da je "nezavisno kosovo realnost"

i 1941 godine je "okupirana i rasparcana srbija bila realnost" al cetnici i draza mihajlovic nisu hteli tu realnost da prihvate vec su se borili protiv nacista da je menjaju i da okupiranu srbiju oslobode.

draza bi da je danas ziv isto to uradio ,podigao bi ustanak protiv amerikanaca i borio bi se da oslobodi srbiju americke i NATO okupacije.

ti i tebi slicni meni licite na "cetnike" koste pecanca koji su saradjivali sa okupatorima da bi se borili protiv drugih srba zza vlast i po nalogu samih okupatora...

ti lupas li lupas.

svaki pravi cetnik ce se boriti za oslobodjenje kosmeta od okupatora a nece surovati i sklapati koalicije sa onima koji kazu da je "nezavisno kosovo realnost"

i 1941 godine je "okupirana i rasparcana srbija bila realnost" al cetnici i draza mihajlovic nisu hteli tu realnost da prihvate vec su se borili protiv nacista da je menjaju i da okupiranu srbiju oslobode.

draza bi da je danas ziv isto to uradio ,podigao bi ustanak protiv amerikanaca i borio bi se da oslobodi srbiju americke i NATO okupacije.

ti i tebi slicni meni licite na "cetnike" koste pecanca koji su saradjivali sa okupatorima da bi se borili protiv drugih srba zza vlast i po nalogu samih okupatora...

Moj nesrecnice znas li ti da se Draza povukao iz Srbije u Bosnu da bi zastitio srpski narod zbog onog 100 za jedan. I tada je mislio o visim nacionalnim interesima. Znas li da je Draza a i Srbija uvek imala pola sveta na svojoj strani kad je ratovala. Sta ti mislis, ako bi svi izginuli, ko bi ziveo u ovoj nasoj Srbiji, duhovi?
Oteli su nam i Turci posle Kososke bitke i Srbiju i Kosovo , ali je Kosovo kasnije bio motiv ne samo za oslobodjenje Kosova nego i za oslobodjenje celog srpskog naroda. Ceo nam se svet divio i odavao nam pocast zbog toga. Ima pametnijih nacina za oslobodjenje Kosova. Treba imati mozga. Procentualno smo najvise stradali od svih naroda u Evropi u toku i I i II svetskog rada kad smo iza sebe imali najmocnije saveznike, Koliko bi stradali sada kada iza sebe nemamo nikog. Sta mislis da bi nas Rusi branili? Isto kao i za vreme bombardovanja 99.

Back