Bioshock

Poruka
2
Kako vam se svidja igra?
Dosao sam do 2 nivoa i nemogu da predjem,skinuo sam sifre sa uputstvima a neznam da prevedem uputstvo. Treba mi pomoc u prevodu evo texta:

This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "defuser.ini" file in the game directory. Set a key binding to the following codes (for example, "F10=fly"). Then, press the corresponding key during game play to activate the corresponding cheat function. Note: Any active codes are disabled when a new area loads or intermission sequence plays. (mode on the left, code to type in on the right)
 
nemoj mlatiti chush mnogo zahtevna :lol: moj drug sa GeForce 6200 bez problema na low igra!!! A meni se bash svidja igra ima neki "neodoljivi shmek" :D
 
igra nije toliko igriva,ali je osvjezenje u odnosu na igre kao Crysis ,zatim svaka igra koju izda EA u zadnje vrijeme,koje samo promovisu grafiku,endzin i graficke kartice.
Prica je odlicna i atmosfera.
Tako da je vrlo dobra i zalsuzuje da ponese nagradu za igru godine.
 
zaista igra je nešto što treba da se odigra! Ja sam je prešao i odmah sam startovao ponovo i prešao je zato što ima dva završetka... inače najlepši detalj mi je u igrici početak kada se slupa avion i izroni čovek na površinu... Grafika je toliko impresivna da sam mislio da je u pitanju intro dok nisam provalio da mogu da se krećem!
 
PLEASE HELP!Nabavio sam Bioschock,i kad udjem u igru,onaj kao film pred igrom se vidi,al kad bas pocinje igra,on samo neke kockice.Imam Amd Athlon 2800+,512 Ram,Asus A9550 Series
 

Back
Top