Bioshock

Ljudi ovde nema demona i undedova vec su sve živi ljudi koji su postali zavisni od Adama toliko da ih je izmenio u fizički i psihički! Predozirali su se!
a i igrica nije uopste toliko mračna osim prvog nivoa dok ne pokupite prvi plazmid a posle toga.... ma grafika je keva!
By D way ključem rokaš samo prvih 10 min. a onda uzimaš pucu! a posle samostreli, bacači plamena i granata... tompsonka!

Ljudi ovde nema demona i undedova vec su sve živi ljudi koji su postali zavisni od Adama toliko da ih je izmenio u fizički i psihički! Predozirali su se!
a i igrica nije uopste toliko mračna osim prvog nivoa dok ne pokupite prvi plazmid a posle toga.... ma grafika je keva!
By D way ključem rokaš samo prvih 10 min. a onda uzimaš pucu! a posle samostreli, bacači plamena i granata... tompsonka!

ma reci ovo podvuceno crysisu ili assassin`s creedu,ili conanu :)

Sto se tice conana tu ne mogu da komentarisem jer nisam igrao, Assassin's creed nije jos izasao za Pc (i neću da baksuziram jer portovanje sa konzole na Pc nekad može baš ružno da završi) a što se tiče Crysisa tu moram da priznam da se slažem sa tobom (iako sam odigrao samo demo - i radio je fenomenalno na medium :devil: )

moze li neko pomoci , nivo APOLO SQUARE , pokupim lot 192 i onda treba i drugi dodjem do
njega ali ne mogu da ga pokupim kaze da moram jos nesto da uradim , sve sam probao ali ne nalazim nista...... !!!
pomoc

zaista igra je nešto što treba da se odigra! Ja sam je prešao i odmah sam startovao ponovo i prešao je zato što ima dva završetka... inače najlepši detalj mi je u igrici početak kada se slupa avion i izroni čovek na površinu... Grafika je toliko impresivna da sam mislio da je u pitanju intro dok nisam provalio da mogu da se krećem!

Kazes da imas 2 kraja!?
Ja sam je presao spasavajuci male sestre,pretpostavljam da je drugi kraj kad ih harvestujes!?

Spasao si sve little Sister-s? Onda ti je kraj bio kako napustas Rapture i kao matorac zivis sa klinkama. harvestuj makar jednu...
Zauzimas Rapture i odlazis na povrslinu sa svim Splicerima koji su sad u tvojoj moci i otimas podmornicu sa nuklearnim oruzijem... tri tackice... Osvajas svet kao neki zli naucnik! :twisted:

evo sad sam presao bioshock..sad shvatam zasto je ovo bila igra 2007 :)
ovo je pravo savrsenstvo u igri!!
naravno bilo je jace od mene pa sam poklao sve one male kalasture i pridobio rapture..ona sekvenca na kraju mi malo glupa :confused: al nema veze
igra je VRH!!!:worth:

ODlichna igra... Odigrao sam je chim je izashla (iako na X1300 pro, 2 gb rama, i nekom shugavom cpu sa zapanujuih 1500 MHz xD), i vishe puta kad sam qpio novi komp... Jedna od retkih igara koje bih mogao da odigram vishe puta. Grafika je fenomenalna, i igra je nezahtevna u odnosu na ovu drsku bagru poput Juiced 2 (na 8800 GTS, 2 GB RAM, i Intel E6750 seche ko ludo na max), neoptimizovano drubre... Za igru sam na vishe mesta (po forumima, chasopisima, itd) glasao za igro 2007... Ima i mozgova koji ne mogu da predju najlakshe zagonetke, ali nisu jadni krivi, majka priroda i tata boric... Shta ce... Traite walkthrough, ako mozete i to da predjete... Inache, igra je veoma laka. Svi je porede sa System SHock 2, koji ja, nazalost, nisam bio u stanju da predjem, jer mi je dosadila posle 10-ak minuta, shta cu... Ajd pa vidimo se...

Back