Truman
Elita
- Poruka
- 24.088
WithdrawnWater ( nadam se da sam dobro napisa ) gde su ti izmerili da imas ljubicastu auru? Da li neko zna nesto o tom Kirlijanu ( cisto biografski podaci)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr:Ciste ne nastaju zbog stresa nego zbog hormonalnih disbalansa u najvecem broju slucajeva.
WithdrawnWater:TRuman:
ko sto rekoh bilo je jako davno, covek se vodio kao bioenergeticar, ja sam tamo otisla vrlo skepticna kao stuident medicine i samo iz zezanja jer su me naterali neki prijatelji ciji je on dobar prijatelj bio......To je bilo ovde u Beogradu.
Ako nekog zanima kvantna fizika neka nadje neshto od Hajzenberga, Shredingera, Frisha... koga god... samo NIKAKO NE Spasoja Vlajica.asta_manjana:Ako nekog zanima kvantna fizika,to je na neki nacin oblik bioenergje,neka procita neke knjige od Spasoja Vlajica.Kvantna fizika proucava energiju misli,misaone talase....vrlo je interesantno.
.... i tako on nam se predstavio i mi nismo bas bili ubedjeni da je neki fanatik ali video sam ! sve sam videooo...sve smooo videlii,,....On je obican prosecan covek sa velikim darom. Svi mi imamo bioenergiju ali u raznim kolicinama. Da se vratim na detinjstvo. On nam je pokazao neke kasete kako je lecio devojcicu od ne rupaaa nego kratera od bubiljica (secam se svega k'o da je juce) u glavnom sve je izlecio,...ocistio joj lice,...i mi i dalje ono kaoo ajde....pa staa... on je zamolio moju majku da ustane i da se ne pomera....gde je on nju pomerao napred nazada,...dok nije jednom nagnuo unazad gde po teoriji nema sanse da je mogla da tako stoji sama bez ikakve pomoci , ja sam se jako uplasio, jer nisam znao sta radi i ko radi da li moja majka ili taj cudan covek....DREKNUO SAM MAMAA.... ona se uplasila i trgla je pogled, oci ali nije teloo, mislio sam da me zezaju,.... to pamtim i dan danas. Posle toga je uzeo neki nakit ili neku "AMAJLIJU" koji je stavio nad nasim telom i pocelo je da se vrti oko nasih udova ali ne stalno,...malo miruje pa se krece,...pa je po nasim dlanovima vrteo to cudo,...i tako nam mogao reci sta nam fali,...uglavnom: jos prvi kontakt dodir sa tim covek mi je bio jakooo cudan !!! poput nekih lepih secanja,...ne znam mozda mi to bila masta ali ono,....NIJE! Posle prve seanse covek me pozvao i rekao da dodjem opet ali da probam da ne dodjem u suskavoj trenerici, te mi je rekao da ne govorim nikome o ovom niti da probam da imitiram bilo kakve pokrete, mimike, sto je on izvodio, jer losa upotreba moze i da loshe deluje....SVE U SVEMU Pazite se od hladnog betona i preforsiranja. I BIOENERGIJA POSTOJI,..... poz svima koji imaju neke slicne susrete i mnogo bolje molim vas kontaktirajte me,... zelim da cujem vase susrete i misljenja. Da probamo da nesto otkrijemo Hvala na paznji Deki. ICQ 98174648. za kontakt ili majl.vesna1356:Moj muz ima neverovatno tople ruke i imam utisak da poseduje energiju kada je napolju hladno mraz i sneg njegove ruke i dalje ostaju tople kad ih spusti recimo meni na vrat to je takva toplina da vam nemogu opisati
Kako i gde se moze utvrditi da li neko poseduje bioenergiju i koliko? HVALA
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10029312&postcount=62Moja je bila ljubicasta, svojevremeno kada su mi je utvrdjivali. Tad mi je receno da su ljudi sa ljubicastom aurom 'deca nase nade!'
To sa fotografijama sam videla, stvarno je super, kod sina mojih prijatelja koji je bio jako lose, radejeno u Svajcarskoj, zatim je lecen homeopatski (kao sto znate u Svajcarskoj je homeopatija zvanicno prihvacena i u rangu drugih naucnih disciplina). Nakon sto je lecen, i izlecen, opet je fotografisan i promena je bila neverovatna.....
A sto se tice bioenergije, ne znam ni sama sta da kazem, imala sam licno iskustvo sa nekih 24 godine; bilo je prilicno neverovatno. Istina je da mi je covek koji me apsolutno nije znao (pa nije mogao znati ni od cega eventualno bolujem ili sam bolovala), vrlo jasno rekao da sam imala uzasan lom 3 prsta desne sake 2 godine pre toga (sto je bilo apsolutno tacno), upalu desnog jajnika ili ciklus u tom trenutku (sto je takodje bilo potpuno tacno) i sklonost ka problemima sa zglobovima desne noge (sto je takodje bilo tacno, jer sam imala vise povreda desnog kolena, a i desni skocni zglob mi je do dana danasnjeg slaba tacka, nedavno sam lecila upalu ahilove tetive). Jos mi je rekao da imam ljubicastu auru, i da nikad necu bolovati od raka jer je moja energija prosto takva da ne postoji mogucnost da ova opaka bolest radi u meni.......
Ja sam naravno lekar, ali sam otvorena za razne alternative, energija je cudo i na kraju krajeva nesto sto nase telo stvara ( svaka nasa celija radi na struju, najzad!), prema tome, uz pazljivo cuvanje od sarlatanstva, verujem u razlicite vrste energije tela i psihe.

.
!