Kako i gde se moze utvrditi da li neko poseduje bioenergiju i koliko? HVALA
dr.koki:A mene su istrazivanja na pacijentima obolelim od tumora uverila u suprotno. Cak je jedno istrazivanje dokazalo da gledanje patka dace bolje utice na ishod bolesti nego bioenergija.
A ko moze da vidi boju aure?Andreavk:Nisam sigurna da li se to odnosi i na bioenergiju ali Aura postoji (Kirlijanove fotografije) kao elektromagnetno energetsko polje koje okruzuje sva ziva bica. Jajolikog je oblika, pulsirajuce energije i siri se otprilike 2 metra oko ljudskog tela u svim smerovima. Sastoji se od slojeva obojene svetlosti koji slede oblik tela. Boje aure se razlikuju, npr. kod depresija preovladjuju bledi pastelni tonovi, blistave boje su znak dobrog fizickog i duhovnog zdravlja, gnev zamucuje boju aure....ma procitaj Barbaru Bowers "Kakva je boja vase Aure"
bas kao:Kada je Hristos isceljivao, sila izlazila iz Njega, jevandjelista Luka zapisao u jevandjelju, svaki put je napomenuo, otpustajuci: idi, vera tvoja te je spasla (nikada nije sobom ili silom, energijom objasnjavao pozitivan ishod, tako da znate kome verujete); naravno, neko vec moze kaze, podsvest, moc sugestije, Emil Kue i sl., ali vera je ta koja je temeljac svemu, impulsu, sili, radu, energiji.
Inace, umesto preporucene pop literature o auri, preporucujem da procitate o Preobrazenju Gospodnjem na gori Tavor (nadam se da imate jevandjelje).
Koliko je meni poznato prilikom pravljenja tih fotografija koriste se metalni provodnici na visokom naponu koje model drži rukom i ta mi pojava najviše liči na koronu (ili vatru Sv. Elma) pojavu poznatu u elektrotehnici.Andreavk:Nisam sigurna da li se to odnosi i na bioenergiju ali Aura postoji (Kirlijanove fotografije) kao elektromagnetno energetsko polje koje okruzuje sva ziva bica. Jajolikog je oblika, pulsirajuce energije i siri se otprilike 2 metra oko ljudskog tela u svim smerovima. Sastoji se od slojeva obojene svetlosti koji slede oblik tela. Boje aure se razlikuju, npr. kod depresija preovladjuju bledi pastelni tonovi, blistave boje su znak dobrog fizickog i duhovnog zdravlja, gnev zamucuje boju aure....ma procitaj Barbaru Bowers "Kakva je boja vase Aure"