Kako i gde se moze utvrditi da li neko poseduje bioenergiju i koliko? HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr.koki:A mene su istrazivanja na pacijentima obolelim od tumora uverila u suprotno. Cak je jedno istrazivanje dokazalo da gledanje patka dace bolje utice na ishod bolesti nego bioenergija.

- valjda se i to moze videti.
A ko moze da vidi boju aure?Andreavk:Nisam sigurna da li se to odnosi i na bioenergiju ali Aura postoji (Kirlijanove fotografije) kao elektromagnetno energetsko polje koje okruzuje sva ziva bica. Jajolikog je oblika, pulsirajuce energije i siri se otprilike 2 metra oko ljudskog tela u svim smerovima. Sastoji se od slojeva obojene svetlosti koji slede oblik tela. Boje aure se razlikuju, npr. kod depresija preovladjuju bledi pastelni tonovi, blistave boje su znak dobrog fizickog i duhovnog zdravlja, gnev zamucuje boju aure....ma procitaj Barbaru Bowers "Kakva je boja vase Aure"
. Kirlijanova fotografija se 50 godina koristi za proucavanje elektromagnetne energije koja zraci iz svih zivih bica ali ona ne prikazuje Auru kako je Bowersova vidi vec kao dvodimenzionalnu svetlost koja se siri oko ruba tela. Ja nisam videla ni jednu ni drugu a bas bih volela 
bas kao:Kada je Hristos isceljivao, sila izlazila iz Njega, jevandjelista Luka zapisao u jevandjelju, svaki put je napomenuo, otpustajuci: idi, vera tvoja te je spasla (nikada nije sobom ili silom, energijom objasnjavao pozitivan ishod, tako da znate kome verujete); naravno, neko vec moze kaze, podsvest, moc sugestije, Emil Kue i sl., ali vera je ta koja je temeljac svemu, impulsu, sili, radu, energiji.
Inace, umesto preporucene pop literature o auri, preporucujem da procitate o Preobrazenju Gospodnjem na gori Tavor (nadam se da imate jevandjelje).
Koliko je meni poznato prilikom pravljenja tih fotografija koriste se metalni provodnici na visokom naponu koje model drži rukom i ta mi pojava najviše liči na koronu (ili vatru Sv. Elma) pojavu poznatu u elektrotehnici.Andreavk:Nisam sigurna da li se to odnosi i na bioenergiju ali Aura postoji (Kirlijanove fotografije) kao elektromagnetno energetsko polje koje okruzuje sva ziva bica. Jajolikog je oblika, pulsirajuce energije i siri se otprilike 2 metra oko ljudskog tela u svim smerovima. Sastoji se od slojeva obojene svetlosti koji slede oblik tela. Boje aure se razlikuju, npr. kod depresija preovladjuju bledi pastelni tonovi, blistave boje su znak dobrog fizickog i duhovnog zdravlja, gnev zamucuje boju aure....ma procitaj Barbaru Bowers "Kakva je boja vase Aure"