Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.888
Toliki novac , Vucic nije uspeo da ga sprovede. Ovi Caci 1 i Caci 2 sa sve opozicijom potpuno beskorisni....плански су хтели ванредно стање, али се оно није десило...
Среди се
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliki novac , Vucic nije uspeo da ga sprovede. Ovi Caci 1 i Caci 2 sa sve opozicijom potpuno beskorisni....плански су хтели ванредно стање, али се оно није десило...
Среди се
To nije resenje gde ce opet pokrasti i samo zarotirati iste ljude.
Mora da postoji nacin da se organizuju , za sve postoji resenje.Ne mogu izbori u ovakvim uslovima.
Vucicevic izgleda kao novinar sto i jeste.Pa rekoh ti, za vas navikle na Dragana J. Vučićevića, ovaj čovek nije standard.
Imaš puno stranaka, eto neka bude i studentska stranka.To nije resenje gde ce opet pokrasti i samo zarotirati iste ljude.
To je problem sto ima puno stranaka, pokreta.... a nista ne mogu da urade, rezimu to odgovara.Imaš puno stranaka, eto neka bude i studentska stranka.
Nije. Mi smo dobro i 99% u pravu, oni su zlo i 99% u krivu. Nema sredineJel neko primetio da su ovde i najveci protivnici u mnogim segmentima poklapaju svoja misljenja?
"novinar" koga zene sutiraju u dupeVucicevic izgleda kao novinar sto i jeste.
Raznovranost je uvek dobra kako bi se cula razlicita misljenja. Ali generalno tesko je tako delovati kao homogena celina, a ona puca pred prvom preprekom.To je problem sto ima puno stranaka, pokreta.... a nista ne mogu da urade, rezimu to odgovara.
Da li strucnjaci, profesori sa fakulteta mogu ispunjavati uslove vrsenja duznosti vlade i ministarstava i svojom strucnoscu i znanjem pomoci razresenje krize u Srbiji. Mislim na stabilizaciju politicke krize?Zoran Đajić je idealan kandidat za Ministarstvo, infostrukture, saobraćaja, građevinarstva.
Po mom mišljenju mogu.Da li strucnjaci, profesori sa fakulteta mogu ispunjavati uslove vrsenja duznosti vlade i ministarstava i svojom strucnoscu i znanjem pomoci razresenje krize u Srbiji. Mislim na stabilizaciju politicke krize?
Može li neki dokaz da huška na sukobe i rat?Koliko dugo će biti najgledaniji? Ljudi su juče hteli da vide pad ratnog huškača i profil ne novinara već plaćenog lajavca vlasti. Posle toga, ostaće mu gledaoci sa sniženim nivoom svesti, kao i do sada.
Sad svi čekaju šta će ona mrlina sa informirca da kaže i prikaže. Ispade borac, mučenik za slobodnu reč. I ova Krsta je neki blesavi plenum.видећемо се за 3-4 месеца овде....можда огладниш па сам поједеш те сендвичиће?
Шта студенти СТВАРНО штете СНС-у? ПА НИШТА!
што нису блокирали ЕКСПО, ЈАДАР.....АЕРОДРОМ....
нешто озбиљно, јуначки....не блокирају просветни систем и раскрснице испред факулета?!
која је СТВАРНА добит од овога? НИКАКВА!
када је крај? НИКАД....кад они кажу да је крај! ујее!
показаће време....било је сасвим довољно времена
да се направи ЗАЈЕДНИЧКА ПРОФЕСОРСКО-СТРАНАЧКА листа
иза које би стали СВИ и одували СНС на изборима на мајски маслачак!
али то се не дешава! баш зато што би СНС био одуван!
и нек стане Ђоца ректорица на чело, као онај Здравко што је стао у ЦГ
и проблем решен!
а да има добити!
ИНФОРМЕ ЈЕ ПОСЛЕ ПРОТЕСТА НАЈГЛЕДАНИЈА ТВ У СРБИЈИ!
ето то је добит једина од ових протеста!
Spred zadruge i pijem pivo. Čistili neke odvodne kanale pa na pivo. Šta fali tome?!I to ćeš da kupiš ti i par drugara ispred zadruge![]()
Sad svi čekaju šta će ona mrlina sa informirca da kaže i prikaže. Ispade borac, mučenik za slobodnu reč. I ova Krsta je neki blesavi plenum.
Studenti su 10 puta korumpiraniji od njih, samo obrcu male pare pa je ucinak nesrazmeran.Studenti podizu nivo svesti korumpiranih i otupelih matoraca koji bi sve na tacni a da ne mrdnu dupetom..
Eeee, ja sam mislio ako krenu da traze ovo i ono , a roditelji nisu mogli da ih nauce sta je moral, jer ne znaju ni sami , nema ga vec 40 godina u Srbiji , da ce biti neka blentava rulja..Studenti su 10 puta korumpiraniji od njih, samo obrcu male pare pa je ucinak nesrazmeran.
Koliko je takvih i među obrazovanima? Da ne pričamo o nekim drugim slojevima. Usput nevezano za studente ja tvrdim da bi dobar dio ovih ( ajde ne većina ) što sad najstrašnije pljuje po SNS i sistemu generalno bio isti ako ne i gori od ovih sada. Jer im smeta ne što SNS pljačka nego što oni to ne mogu.Nije poenta u tome koliko je neko obrazovan ili ne, već koliko je svestan dešavanja i mogućnosti procene ljudi koji bi trebalo da rade u korist države a ne sopstvenih džepova.
Znaš šta će biti. Reagovaće ae nasilno i neorganizovano. Mom prijatelju su jurili neki klinci sa nekim raspalim Cliom pored kuće, dovikivali, pretili deci zato što isu u školu. Poslidao je gusane rešetke sa kanala koji preseca put( njegov privatni) i bagra uletela. Otpali točkovi. Dobili nogu u doope.ЗАШТО СЕ НЕ БЛОКИРА ПИНК?!
па зато што је власник ПИНКА секташ са дна каце
а власник инфорема обичан ћаци из ивањице...
информер можеш да заливаш а ПИНК не смеш ни да поменеш?!
доследно нема шта !" врло!
лигичан след вишемесечног мучења ЦЕЛОГ србског народа
ће највероватније бити нешто што не желим јавно да поменем
јер ови пленумаши СВЕСНО беже од решења кризе и проблема
већ људима кидају живце до краја
а шта ће бити када пукну ти живци?!
е изгледа ће то што се надам НЕЋЕ ДЕСИТИ бити заправо циљ блокада
Kakve veze ima filozofski kad je to pitanje gradjevinskog?Studenti pokušavaju da im ispune sve zahteve, plenum koji je sam sebi dao legitimitet a to je filozofski fakultet koji je samo on merodavan u vezi ispravnost dokumenata o padu nadstrešnice,kažu fali par dokumenata,a ja se pitam da li oni znaju šta je građevinska dozvola, građevinska knjiga, nadzor,supernazdor itd.