Bing Image Creator

Kada promenis par stvari al ostavis sliku kao template
Pogledajte prilog 1342167
Ne zameri ali ova mi ne deluje realno. Evo mog pokušaja.
OIG.n8XtF2Kd8OsJhOvLRjgk

Malo ima problema sa očima i sa levim zubom.

Slika nije fotorealistična pa ne možemo zameriti boji očiju. Po mojoj proceni devojka ima oko 25 godina, lepo izvajane uši. Zanimljiva je intervencija koju je uradila AI na šminki donje usne. Izvršila je korekciju šminke ne pokrivši celu usnu. Opšti utisak slike je veoma dobar jedino mi malo smeta dvostruki par naočara jer mi to deluje pomalo uvrnuto.

Slika nije fotorealistična pa ne možemo zameriti boji očiju. Po mojoj proceni devojka ima oko 25 godina, lepo izvajane uši. Zanimljiva je intervencija koju je uradila AI na šminki donje usne. Izvršila je korekciju šminke ne pokrivši celu usnu. Opšti utisak slike je veoma dobar jedino mi malo smeta dvostruki par naočara jer mi to deluje pomalo uvrnuto.
Ma naravno :) pokusavao sam sa nekim drugom artist-ima i kao tehnika. Uvek mozes da kombinujes, ja recimo volim fotorealisticne ili da bude kao splash art ili drip art.

Jel si preko onog StarryAi?
Tako je.
Zanima me ako znaš da li već postoji program koji opisuje neku fotografiju da bi odatle mogli kombinovati promt.
Pregledao sam desetak generatora da li podržavaju unos slike, ali to izgleda radi samo u plaćenim verzijama.
Pokušao sam da od GPT-a dobijem ideje za promptove ali ona ne razume najbolje šta tražim pa mi počne uopštavati umesto da detaljiše.

2200d7a9-e26f-440f-9899-0c32cd5f89ec.webp

Back