domatrios
Primećen član
- Poruka
- 627
Ne zameri ali ova mi ne deluje realno. Evo mog pokušaja.Kada promenis par stvari al ostavis sliku kao template
Pogledajte prilog 1342167
Malo ima problema sa očima i sa levim zubom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zameri ali ova mi ne deluje realno. Evo mog pokušaja.Kada promenis par stvari al ostavis sliku kao template
Pogledajte prilog 1342167
Ne zameram, nisam ni isao da bude realno, vise kao Fantasycore a i artist su Takvi biliNe zameri ali ova mi ne deluje realno. Evo mog pokušaja.
![]()
Malo ima problema sa očima i sa levim zubom.
Ovoj tvojoj koja sasvim soidno izgleda našao sam momka.
Hebemliga. Priznajem da je tvoj bolji i realističniji. Bradu bi svakako trebalo smanjiti na centimetar max. Svaka čast i na ovome.
Sve je stvar do programa koji koristis I kako on posmatra ceo prompt, probaj StarryAi, mozes 7 dan za freeHebemliga. Priznajem da je tvoj bolji i realističniji. Bradu bi svakako trebalo smanjiti na centimetar max. Svaka čast i na ovome.
Ti si govorio o templejtu, gde je ta opcija?
Hvala, probao sam. Šteta što je paid.Sve je stvar do programa koji koristis I kako on posmatra ceo prompt, probaj StarryAi, mozes 7 dan za free
Nazalost, jako dobre stvari mogu da se dobiju, pogotovo ako imas neki prompt dobarHvala, probao sam. Šteta što je paid.
![]()
Slika nije fotorealistična pa ne možemo zameriti boji očiju. Po mojoj proceni devojka ima oko 25 godina, lepo izvajane uši. Zanimljiva je intervencija koju je uradila AI na šminki donje usne. Izvršila je korekciju šminke ne pokrivši celu usnu. Opšti utisak slike je veoma dobar jedino mi malo smeta dvostruki par naočara jer mi to deluje pomalo uvrnuto.
Ma naravnoSlika nije fotorealistična pa ne možemo zameriti boji očiju. Po mojoj proceni devojka ima oko 25 godina, lepo izvajane uši. Zanimljiva je intervencija koju je uradila AI na šminki donje usne. Izvršila je korekciju šminke ne pokrivši celu usnu. Opšti utisak slike je veoma dobar jedino mi malo smeta dvostruki par naočara jer mi to deluje pomalo uvrnuto.
Ovo spada u fantazi.Nije lose
Ovo oko vrata je jezički komunikator sa vanzemaljcima, ne ispada mi uvek ono šta želim.Jeste fantasy, ono pre je kao depression, sadness itd
Tako je.Jel si preko onog StarryAi?