Bing Image Creator

Samsonight

Elita
Poruka
15.657
"Besplatno je, nema liste čekanja, a ne morate čak ni da koristite Edge da biste mu pristupili. Evo svega što treba da znate da biste počeli da koristite Microsoftov AI ART generator..."
OIG.Q6nuu2JLhoydj1_IHZbp

Photo Source: Samsonight with Bing Image Creator

"I Google i Microsoft su objavili sopstvene AI chat botove sa Bard-om i Bing Chat-om, respektivno, čak iako pomama za veštačkom inteligencijom nije bila bez bezbednosnih, etičkih i ekonomskih briga. Nedavno je Microsoft objavio svoj AI Image Creator u sklopu Bing-a, koristeći napredniju verziju DALL-E 2, još jednog od OpenAI projekata."
Source:
by Maria Diaz, Staff Writer on April 16, 2023, https://www.zdnet.com/article/how-to-use-bing-image-creator/


Poigrala sam se malo sa ovom inovacijom, obzirom da nema nikakvih uslova za korišćenje, ali na moje razočarenje, i verovatno svih koji bi prirodno pomislili da je proizvod/slika u našem ličnom vlasništvu, slike koje napravimo uz pomoć ovog generatora ne podležu nikakvim autorskim pravima, jer kako se navodi u istom članku:


"Generatori AI slika su stvorili kontroverzu jer AI botovi rade prema svim sadržajima, a u ovom slučaju slikama, koje se već nalaze online, tj. slikama koje je napravio neko drugi. Iako je umetnost koju smo kreirali pomoću alata za kreiranje slika jedinstvena, kreirana je pod uticajem miliona umetnika na internetu."


Da li ste isprobali Bing Image Creator ili nešto slično, i šta?
Kako ga ocenjujete?
Podelite sa nama i šta je po vašim instrukcijama uspeo da napravi.
 
Poslednja izmena:
Pitala sam Bing Image Creator, (BIC?) da napravi AI robot, ali odbili su da to bude baš Bing IMG Creator, koji slika belu ružu u cvatu, i imam nekoliko slika.
Npr:
OIG (1).jpgOIG.jpgOIG (2).jpg
Fascinantno!
Na jednoj od slika se čak vidi ljudska ruka koja drži specijalnu robo-četkicu...
 
Nije tajna, ovo ti je prompt " Photorelistic portrait photography of an old couple in there 80s. Old, wrinkled, gray hair. Dark tones, Dark background. Sephia color, Spotlight photography, Bokeh. Inspired by the masters of portrait photography. Sad, lonely, destitute. At the end of the tunnel. " E sada uvek mozes da menjas. Inace sada vidim da sam se zeznuo, Sepia je ne Sephia trebalo da pise. Bitno je da navedes tacno sta zelis, sa sam malo previse informacioja nepovezanih dao.
 

Back
Top