Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sve ovo sa saopstenjima, pa demantima, nelogicnostima i nesuvislim razlozima, postaje krajnje bizarno.
Ne mogu da verujem da je po sredi njihova neukost, jer ovakav niz gluposti ne bi napravila ni vlada Burkine Faso
Kao da namerno izazivaju potpunu konfuziju u vezi ove akcije i sami sebi podmecu nogu, sto je krajnje neshvatljivo i ne vidim motiv iza toga

Mingo, baš si mi falio danas nešto. Hajde ti nama sad objasni kako neko ko voli demokratiju i ide putem Alaha (pa ona slova sa tačkama) i propagira mir i ljubav, šetnju parkovima, spavanje sa braćom i slične nežne stvari, može da napiše da bi išao u osvajački rat i borio se, ubijao i ko zna šta još sve? Baš sam se razočarao. :eek: :sad2:

Isao bih u rat u Pakistanskoj vojsci jer bih znao da me podrzava Amerika i da je Amerika iza mene a u vojnom satoru bih spavao zajedno sa mojom bracom Pakistancima.

Inace sada kad nema Bin Ladena mastam da ulicom izadju metroseksualci i ljudi koji ce setati kucu na uzici i koji ce dzogirati stavljenih slusalica na usi gdje ce stari ljudi izaci parkom setati i biti bezbjedni od Bin Ladena.Inace volim da ovaj svijet bude siguran od terorizma ali dobro je sto znam da Amerika osigurava svim ljudima na svijetu da zive na sigurnom i da uzivaju u slobodi.

Jel istina reefer da ti sada mirnije spavas nego ranije i da sada imas mirne snove nakon eliminiranja Bin Ladena?Jel istina da ti je taj mirni san osigurala Amerika koja se brine o svim ljudima svijeta?
Inace amerika mora podrzati Pakistan koji ce izvrsiti inavziju na Indiju iu kome ce Kashmir biti prisajedinjen Pakistanu.

Poslednja izmena:
Nije istina, ne veruj lažovima. Nisam se ja ni ranije brinuo zbog Bin ladena, a da li je on postojao, da li je bio živ, mrtav godinama, ili je sad ubijen mi i nije nešto od značaja. Čovek je živeo daleko od mene, bez ikakvog uticaja na mene.
A i ako je tačno da su ga amerikanci ubili, pa šta? Još jedan muslima koji je od njih stradao. Još jedan čovek koji je od njih stradao. Koliko znam nije ubijen u Americi, već kako kažu, u jednoj muslimanskoj zamlji. Da li si se upitao šta rade ratne ptice i vojnici SAD toliko daleko od kuće? A eno ih i u drugim muslimanskim zemljama.

Nije istina, ne veruj lažovima. Nisam se ja ni ranije brinuo zbog Bin ladena, a da li je on postojao, da li je bio živ, mrtav godinama, ili je sad ubijen mi i nije nešto od značaja. Čovek je živeo daleko od mene, bez ikakvog uticaja na mene.
A i ako je tačno da su ga amerikanci ubili, pa šta? Još jedan muslima koji je od njih stradao. Još jedan čovek koji je od njih stradao. Koliko znam nije ubijen u Americi, već kako kažu, u jednoj muslimanskoj zamlji. Da li si se upitao šta rade ratne ptice i vojnici SAD toliko daleko od kuće? A eno ih i u drugim muslimanskim zemljama.

Sad vise nema opravdanja za njihovo prisustvo na srednjem istoku.

a sta tebi nije jasno
svaka velika sila u istoriji je imala svoje snage van svojih granica i to je to
cuvaju svoje interese
moze im se

zamajavajte-ih-jos-pa.jpg

Specijalci koji su ubili Bin Ladena
Foke su najtiše ubice na svijetu

Spektakularnom akcijom i ubijanjem Osame bin Lade, vođe terorističke grupe Al-Qaida, pripadnici specijalne jedinice američke vojske Navy Seals postali su novi američki heroji, koji će uskoro, poznajući američku kinematografiju, biti ovjekovječeni u brojnim akcionim filmovima.
110504079.1_mn.jpg

"Foke" su svoje prve akcije izvodile još tokom Drugog svjetskog rata, nakon čega su postali elitna jedinica koja je zadužena za izvođenje najsloženijih operacija.

Njihova tajna operacija eliminisanja Osame bin Ladena još je jedan trijumf za "najtiše američke ubice", kako su ih prozvali od milja pojedini američki mediji.

"Foke" su zadužene za najdelikatnije vojne akcije na moru, u vazduhu i na zemlji. Ujedno su osposobljeni za suočavanje sa neprijateljem lice u lice, što je potvrdila i akcija u Pakistanu, kada su pogledali Bin Ladena u oči prije nego što su ga ubili sa dva precizna hica.

I do sada su "Foke" važile za polulegendarnu jedinicu, sačinjenu od vojnika koji piju zmijski otrov i ubijaju svoje neprijatelje ujedom za obraz, o čemu su govorili neki od bivših pripadnika.

Trening za ulazak u jedinicu traje dvje godine, koliko i obuka astronauta. Mladi vojnici za kraj obuke budu počašćeni "paklenom sedmicom", simulacijom borbe, pucnjavom, bombama i testom izdržljivosti.

Jedinica trenutno broji oko 2.500 pripadnika raspoređenih u misijama širom svijeta, pokriveni velom tajne. Najbolji od njih budu izabrani u "Seal Team Six", koji su učestvovali u akciji ubijanja Bin Ladena.

(Sarajevo-x.com)

Ево доказа да је Осама пружао отпор иако није био наоружан - огреботина на врату и ујед око ока! :lol:

За слабовидеће :mrgreen: - плави тип, први ред у средини, и црни тип, одмах до овог

Americke trupe u Afganistanu i Iraku imaju svoj mandat tako da ce ove godine poceti prenos vlasti na Afganistansku drzavu u kojoj ce Afganistanska vojska cuvati svoje granice i cuvati zemlju od potencijalnih terorista.Znaci polako i Amerikanci se povlace iz srednjeg istoka tako da ce te zemlje poceti polako da razvijaju i da budu jake i da imaju neophodan mir.Na primjer Afganci nisu osjetili mir jos od prije 33 godine tako da je Afganicima potrijeban mir i zvanicno Afganistan je Islamska drzava tako da ce poceti da se prave Dzamije koje ce obiljezavati jedan narod i jednu vjeru koju ima Afganski narod.

apafghanistandefensemin.jpg

Portparol avganistanskog ministarstva odbrane Zahir Azimi (arhivski snimak)

Pakistan znao za Bin Ladena?

Predstavnik avganistanskog Ministarstva odbrane, Zahir Azimi, tvrdi da je pakistanska obaveštajna agencija morala da zna da se Bin Laden krio u kući nedaleko od jedne pakistanske vojne akademije, pre nego što su ga ubile specijalne američke snage.
Azimi je danas na konferenciji za štampu rekao da je lokacija kuće u gradu Abotabadu, u kojem se nalazi vojni garnizon, značila da pakistanske vlasti znaju ko živi tamo.
Azimi je rekao da je bin Ladenovo sklonište moralo da bude poznato ne samo "tako moćnoj" obaveštajnoj agenciji poput Pakistanske obaveštajne agencije ISI već i, kako se izrazio, nekoj veoma slaboj vladi sa slabom obaveštajnom službom' Azimi je dodao da se agencija ISI suočava sa mnogim pitanjima na koje treba da pruži odgovor.
Pakistanski premijer Jusuf Reza Gilani kazao je kako je činjenica da je bin Laden očigledno godinama živeo u tom kompleksu "propust za obaveštajne agencije čitavog sveta, a ne samo Pakistana.“ On je to izjavio danas, tokom posete Parizu.
Američki funkcioneri takodje traže odgovore na to kako je lider Al Kaide mogao da živi u luksuznom kompleksu u Abotabadu bez znanja pakistanskih vlasti ili pomoći neke spoljne mreže unutar Pakistana. Pakistanska policija i vojnici i danas sprečavaju svaki pristup u prostor oko pomenutog kompleksa.

VOANews

Back