Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Да бих гласа фали опција умро природном смрћу.
Nema veze, ti onda glasaj za "živ".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да бих гласа фали опција умро природном смрћу.

bin laden je mrtav bar 10 godina
sigurno su ga se prvog reshili da mogu da kontrolishu situaciju oko sprovodjenja 9/11
ovo je samo bio povoljan trenutak da se sa tim izadje u javnost,kao dobar pochetak ugljeshine predizborne kampanje
pa ne sluze tegle samo za dzem i tursiju... : )))
hebote valjda si chula da arapi svi ne zive na moru neko po raznim pustarama mekama medinama i takvim sranjima koje su od mora udaljene stotine kilometara i gde je voda vrednija od zlata
sigurno ce da je troshe na potapanje mrtvaka lol
))"Posle 10 godina, dva rata, 919.967 mrtvih i 1.188.263.000.000 potrošenih dolara, uspeli smo da ubijemo jednu osobu. Nadam se da je vredelo. Sada, kada je Osama bin Laden mrtav, možemo li da dobijemo nazad one slobode koje nam je savezna vlada oduzela posle 11. septembra? Možemo li ponovo da budemo prava Amerika?"
Komentar čitaoca Čarlija Čila na Rojtersovom blogu
Кажу да су ДНК анализом установили да је он али како када је у море бачен

samo da znas, meni je slon stao na uvo kad sam bila mala...)))))))))))
ne zna se je li istina... ali se zna da su objavili dan nakon sto su koknuli gadafijevog malog i unuke
Nemoj tako, nisam ja, nego si ti tvrdio da se muslimani kupaju samo petkom.![]()
Ovaj Paneta k'o da je napravljen od voska i tutkala....!
Odlomili su mu prače uveta prvo...![]()

Шта мислите да се нпр. после рушења оних зграда у Њујорку, Ладен појавио негде на некој телевизији и рекао "Људи, то нема везе са мном. То су урадили ти и ти..."
Али, ако га кокну, онда не може да се појави, и ствари могу да се одвијају даље по плану.
Ja znam da bi ste vi voljeli da sada muslimani pocnu se svijetiti ali muslimani ce uciniti veliku glupost ako se budu svjetili jer muslimanima treba da je jasno da kad je ubijen Osama Bin Laden tada je nestalo terorizma u muslimana.Znaci muslimani se moraju ponasati dobro i da budu razumni kako bi se oznacio jedan novi pocetak Islamske civilizacije na ovom svijetu.Znaci muslimani imaju puno piosla da urade a jedan od tih poslova je Palestina koja treba dobiti neovisnost.Ako bi muslimani ucinili koju glupost u Americi da na primjer bace atomsku bombu u Vasingtonu onda bi to bila katastrofa za muslimane i Palestinski problem se ne bi nikada rijesio.