tu tu tu
Buduća legenda
- Poruka
- 45.209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mingo, šta se dešava sa muslimanima u slučaju kao sa Osamom, ubijen je u nedelju, pa nije stigao da se okupa, ni namaže onim vašim namazom. Jel' to znači da prljav ne može u raj (ili gde vi mislite da treba) pa će u neki pakao? Ili se računa ako sačekaju petak, pa ga okupaju, mada on je bačen u more, pa se možda i to računa kao kupanje, mada ne petkom. Komplikovana ta vaša religija, nikako da je dokučim.
Mislim da su Amerikanci ovom akcijom pokazali Rusima da su bolji specijalci od Rusa i da znaju na Holiwoodski nacin da naprave spektakl.Mislim da su ovom akcijom Rusi ponizeni.
Mislim da su Amerikanci ovom akcijom pokazali Rusima da su bolji specijalci od Rusa i da znaju na Holiwoodski nacin da naprave spektakl.Mislim da su ovom akcijom Rusi ponizeni.
Molim te ne budi ironican.Mi se kupamo i drugim danima osim petkom tako da ostavi ti Islam i nemoj se praviti vazan.Inace Osama se klanjao Allahu ali je cinio nered na zemlji tako da samo Allah zna gdje ce on zavrsiti.Sigurno ga Amerikanci ne mogu poslati u pakao kad oni zele nego Osama ce kod Allaha na sud i on ce se ispovjediti njemu a Allah sve zna i zna ono sto mi ne znamo.

Samo sam rekao da su na majstorski nacin Amerikanci ovo izveli i cisto su bacili prasinu u lice Rusima koji se hvale da su bolji specijalci od Amerikanaca.

Posto se na temi "Ubijen Bin Laden" ne moze doci do rijeci i niko ne gleda sto se pise,a ja mislim da je ovo interesantno...Naime covjek po imenu Sohaib Athar koji (je) zivi(o) 200 m od Bin Ladenove kuce je u nedelju u 1 sat iza ponoci prenosio uzivo vijesti....ako ne razumijete engleski,prevescu nekolika komentara od njih masu...."Evo sada 1 sad po ponoci helihopteri kruze iznad kuce,ne znam o cemu je rijec" "Sada su posli nedje"..."Neko je slomio prozor,nadam se da nece biti gadno"..."Eksplozija".....sve to mozete procitati na http://twitter.com/#!/ReallyVirtual .
Gluposti?
Ovo je ziva istina![]()
Naime covjek po imenu Sohaib Athar koji (je) zivi(o) 200 m od Bin Ladenove kuce je u nedelju u 1 sat iza ponoci prenosio uzivo vijesti