Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2412_2.jpg

Шта мислите да се нпр. после рушења оних зграда у Њујорку, Ладен појавио негде на некој телевизији и рекао "Људи, то нема везе са мном. То су урадили ти и ти..."
Али, ако га кокну, онда не може да се појави, и ствари могу да се одвијају даље по плану.

Mingo, šta se dešava sa muslimanima u slučaju kao sa Osamom, ubijen je u nedelju, pa nije stigao da se okupa, ni namaže onim vašim namazom. Jel' to znači da prljav ne može u raj (ili gde vi mislite da treba) pa će u neki pakao? Ili se računa ako sačekaju petak, pa ga okupaju, mada on je bačen u more, pa se možda i to računa kao kupanje, mada ne petkom. Komplikovana ta vaša religija, nikako da je dokučim.

Mingo, šta se dešava sa muslimanima u slučaju kao sa Osamom, ubijen je u nedelju, pa nije stigao da se okupa, ni namaže onim vašim namazom. Jel' to znači da prljav ne može u raj (ili gde vi mislite da treba) pa će u neki pakao? Ili se računa ako sačekaju petak, pa ga okupaju, mada on je bačen u more, pa se možda i to računa kao kupanje, mada ne petkom. Komplikovana ta vaša religija, nikako da je dokučim.

Molim te ne budi ironican.Mi se kupamo i drugim danima osim petkom tako da ostavi ti Islam i nemoj se praviti vazan.Inace Osama se klanjao Allahu ali je cinio nered na zemlji tako da samo Allah zna gdje ce on zavrsiti.Sigurno ga Amerikanci ne mogu poslati u pakao kad oni zele nego Osama ce kod Allaha na sud i on ce se ispovjediti njemu a Allah sve zna i zna ono sto mi ne znamo.

Mislim da su Amerikanci ovom akcijom pokazali Rusima da su bolji specijalci od Rusa i da znaju na Holiwoodski nacin da naprave spektakl.Mislim da su ovom akcijom Rusi ponizeni.

Jesu, bilo je na vestima da su Rusi proglasili sutrašnji dan danom poniženosti. Svi moraju da idu pognute glave, da gledaju u zemljui na svaki pun čas da se okrenu ka zapadu, kleknu i traže oprost od tolike sramote. A onda uzmu deterdžent za pranje lica i dlaka (nikako stidnih) i dobro se okupaju na kraju dana, i tako speru sa sebe uniženost.

Molim te ne budi ironican.Mi se kupamo i drugim danima osim petkom tako da ostavi ti Islam i nemoj se praviti vazan.Inace Osama se klanjao Allahu ali je cinio nered na zemlji tako da samo Allah zna gdje ce on zavrsiti.Sigurno ga Amerikanci ne mogu poslati u pakao kad oni zele nego Osama ce kod Allaha na sud i on ce se ispovjediti njemu a Allah sve zna i zna ono sto mi ne znamo.

Nemoj tako, nisam ja, nego si ti tvrdio da se muslimani kupaju samo petkom. :rtfm:

Posto se na temi "Ubijen Bin Laden" ne moze doci do rijeci i niko ne gleda sto se pise,a ja mislim da je ovo interesantno...Naime covjek po imenu Sohaib Athar koji (je) zivi(o) 200 m od Bin Ladenove kuce je u nedelju u 1 sat iza ponoci prenosio uzivo vijesti....ako ne razumijete engleski,prevescu nekolika komentara od njih masu...."Evo sada 1 sad po ponoci helihopteri kruze iznad kuce,ne znam o cemu je rijec" "Sada su posli nedje"..."Neko je slomio prozor,nadam se da nece biti gadno"..."Eksplozija".....sve to mozete procitati na http://twitter.com/#!/ReallyVirtual .....nevjerovatno ali ziva istina!....p.s Amerikanci pregovaraju da li da izbace slike mrtvog Bin Ladena da uvjere narod da je zaista mrtav ali se dvoume jer su slike brutalne,mozak prosuti jer mu je metak prosao kroz glavu....mozemo sjutra ocekivati slike,a oni su i sami izjavili da su one slike sto su se pojavljivale fotomontaza!Nema sumnje da je Bin Laden ubijen u nedelju jedan sat iza ponoci!

Poslednja izmena:
Inace Rusi imaju velika dupeta i nesklatno su gradjeni dok Amerikanci imaju vitalna dupeta i lijepo gradjena dupeta od Rusa tako da su Amerikanci pokretljiviji od Rusa.Rusi kad hodaju oni se gegaju i cisto se vidi da su seljaci.

Nuklearni napad preti Velikoj Britaniji
Vesti - Svet | Tanjug | 23 mart 2010
nuklearna eksplozija

Velika Britanija se suočava sa opasnošću od nuklearnog napada terorista Al Kaide pošto je uočeno pojačano krijumčarenje radiološkog materijala, objavio je danas londonski "Dejli telegraf", prenoseći vladin izveštaj.

U članku se upozorava da su Al Kaidini stručnjaci za bombe, koji su delovali u Avganistanu, stekli neophodno znanje preko Interneta i da su možda već sposobni da naprave "prljavu bombu".

Britanske vlasti strahuju da bi teroristi mogli da Temzom transportuju improvizovano atomsko oružje i da ga aktiviraju u centru Londona, a medju potencijalnim metama napada su i Bristol, Liverpul, Glazgov i Belfast, preneo je Bi-Bi-Si.

Prema pisanju londonskog "Tajmsa", u Britaniji su istovremeno objavljena tri izveštaja o mogućnostima zemlje da predupredi ozbiljan teroristički napad.

Posto se na temi "Ubijen Bin Laden" ne moze doci do rijeci i niko ne gleda sto se pise,a ja mislim da je ovo interesantno...Naime covjek po imenu Sohaib Athar koji (je) zivi(o) 200 m od Bin Ladenove kuce je u nedelju u 1 sat iza ponoci prenosio uzivo vijesti....ako ne razumijete engleski,prevescu nekolika komentara od njih masu...."Evo sada 1 sad po ponoci helihopteri kruze iznad kuce,ne znam o cemu je rijec" "Sada su posli nedje"..."Neko je slomio prozor,nadam se da nece biti gadno"..."Eksplozija".....sve to mozete procitati na http://twitter.com/#!/ReallyVirtual .

А тај Сохаб ПРЕНОСИО УЖИВО ШТА??? Знао је да ће ту бити убијен Бин Ладен, или??? Ма иди - исто као што је Б92 ЗАУЗЕО ПОЗИЦИЈУ И СНИМИО УБИСТВО ЗОРАНА ЂИЂИЋА - као, ето случајно се ту нашли...

Gluposti?
Ovo je ziva istina :)

Pa bilo bi glupo da samo izadju i da kazu "ubili smo ga", trebalo je da bude kao neka akcija, ovo ono, da bude uverljivije... ko zna, mozda je ovo i njihov covek, ne bih se iznenadio da je tako

Naime covjek po imenu Sohaib Athar koji (je) zivi(o) 200 m od Bin Ladenove kuce je u nedelju u 1 sat iza ponoci prenosio uzivo vijesti

Kako mislis "koji je zivio 200 m od Bin Ladenove kuce" on i dalje zivi tamo, nego je Bin Laden ziveo 200 m od njega... naravno pod uslovom da je citava prica istinita, a nije

Back