Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Sta je to SrBkinje? Neka nova nacionalnost?![]()
Корен речи по правилу не подлеже гласовним променама, јер ако подлеже није корен, и требаће нам неки нови Куријак Караџић паписта, да нам ''реформише'' језик.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to SrBkinje? Neka nova nacionalnost?![]()
Kako su Amerikanci ''fini'' pa postuju islam. tradiciju..Prvi put cujem da se po islam. tradiciji telo baca u more.
Cak mislim da se po islamu telo zakopava u zemlju (bez ostalih varijanti) umotano u carsav.
Cisto sumnjam da su oni ubili Bin Ladena.

Slika je fotomontaza ,i to amaterski uradjena...
....retka americka akcija koju podrzavam.
Да, просто би човек очекивао да поред ТОЛИКЕ технологије то одраде много стручније... но, изгледа да су еХперти завладали целим светом (а не само код нас).
Да, просто би човек очекивао да поред ТОЛИКЕ технологије то одраде много стручније... но, изгледа да су еХперти завладали целим светом (а не само код нас).
БаЧили, него шта, вода ће испрати све доказе.
Ево, сад чух на вестима да ДНК анализа није урађена, а сад више никад и неће бити.
nije moguce da nisu uradili DNK analizu,..
)Ja uopste ne vjerujem da je taj Bin Laden postojao.. njegov lik samo je sluzio interesima Amerike da okupira i pojaca uticaj u Islamskom svijetu.
Jos ovo, naprave amatersku sliku njegovog tijela pa potom ga bacaju u more, i dijete vidi da tu nisu cista posla.
pa jel imas ti neki dokaz za to? sta cemo sa svim onim snimcima koje je ovih godina pustala Al Kaida, na kojima se vide saopstenja Bin Ladena u kojima komentarise tekuce dogadjaje u svetu? ili je i to osama snimio pre 20 godina, a bio je u stvari vracara pa je znao sta ce se kad u svetu desavati pa je unapred snimio svoje komentare na te dogadjaje?? pazi sad vec zalazimo u sferu teske patologije
http://en.wikipedia.org/wiki/Videos_and_audio_recordings_of_Osama_bin_Laden
Zao mi je sto ste nevjerne Tome i sto ne vjerujete realnosti .istina je da je Bin Laden ubijen i istina je da poginuo u okrsaju sa Americkim specijalcima i to je nesumnjivo istina jer znam iz pouzdanih krugova da je on ubijen.Tu nema sumnje i tu niko ne sumnja nego sami Srbi da je Bin Laden ubijen.Zvao sam jednog druga iz Pakistana i on me je vujerio da je Bin Laden ubiujen i da je zavrsena prica sa Al Kaidom.
Isto tako Pakistanska obavjestanja sluzba je zasluzna za navodjenje americkih specijalaca na utvrdu Bin Ladena.