Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovde imamo model koji je upotrebljen

0395007.48.jpg

110502044.jpg

Hamid Karzai (Foto: AP)

Hamid Karzai
"Bin Ladenovo ubistvo može okončati terorizam"

Afganistanski predsjednik Hamid Karzai izjavio je kako je ubistvo Osame bin Ladena u napadu u Pakistanu dokaz da se borba protiv terorista treba usmjeriti na susjednu zemlju. Kazao je kako se nada da će Bin Ladenova smrt značiti okončanje terorizma.

Karzai je u ponedjeljak poručio skupštini oblasnih zvaničnika da je ovo "veoma važan dan" i da je Bin Laden dobio zasluženu kaznu.

Dvoranom se prolomio aplauz nakon njegove izjave, prenosi AP.

Kazao je da ubistvo Bin Ladena u Pakistanu dokazuje da je bio u pravu kada je ukoravao međunarodne snage što koncentrišu svoju borbu na afganistanska sela umjesto na pobunjenička uporišta van Afganistana.

(FENA)

ko kaze da ga niko nije zeleo? i zasto mislis da bi im trebalo udovoljiti, cak i da ga je neko zaista zeleo?

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/134275/Bin-Laden-vec-sahranjen--u-moru

Kako se navodi, neimanovani zvaničnici su istakli da se želelo po svaku cenu izbeći da Bin Ladenov grob postane mesto hodočcašća. Da bi to izbegli, Amerikanci su odlučili da njegovo telo završi u moru, uz poštovanje svih verskih obaveza.
Brzopleta "sahrana" Bin Ladena u moru pokrenuće brojne sumnje i kontroverze
Neimenovani američki zvaničnik ocenio je da bi veoma teško bilo naći zemlju koja bi bila spremna da prihvati ostatke najtraženijeg teroriste na svetu, pa su zato SAD odlučile da ga sahrane u moru.
Lokacija gde je Bin Ladenovo telo spušteno u more nije otkrivena

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/134275/Bin-Laden-vec-sahranjen--u-moru

Kako se navodi, neimanovani zvaničnici su istakli da se želelo po svaku cenu izbeći da Bin Ladenov grob postane mesto hodočcašća. Da bi to izbegli, Amerikanci su odlučili da njegovo telo završi u moru, uz poštovanje svih verskih obaveza.
Brzopleta "sahrana" Bin Ladena u moru pokrenuće brojne sumnje i kontroverze
Neimenovani američki zvaničnik ocenio je da bi veoma teško bilo naći zemlju koja bi bila spremna da prihvati ostatke najtraženijeg teroriste na svetu, pa su zato SAD odlučile da ga sahrane u moru.
Lokacija gde je Bin Ladenovo telo spušteno u more nije otkrivena

eto lepo ti pise, samo si ti boldovala pogresno:
neimanovani zvaničnici su istakli da se želelo po svaku cenu izbeći da Bin Ladenov grob postane mesto hodočcašća

Ponavljam, jel' te pitao neko nesto?

cibe more :hahaha:

Вазда си био наивчина и понављач вести са ТВ-а.

Да ми је твој мозак на пет минута да се одморим.

nek si ti meni ziv i zdrav, volim i ja tebe brate moj hriscanski

Sto puta ponovljena laz postaje istina, rece Gebels, ameri uzeli za model a domaci praznoglavci ponavljaju kao papagaji :D

pa ti i tvoji pajtasi i pajtasice ovde non-stop ponavljate kako bin laden u stvari nije ubijen, dakle vi ste gebelsi :hahaha:

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13256676
Sta mislite, je l' ovo istina? Vise mi deluje kao propaganda da bi se podigao moral Amerikancima, ali videcemo...

"Al-Qaeda leader Osama Bin Laden has been killed by US forces in Pakistan, President Barack Obama has said."

:eek:

Шта то би? Они (Амери) сје6аше Авганистан због Бин Ладена, а он био у Пакистану?

Хбт... какви су то лицемери... :dash:

• Podržavam
Reactions: 27E
Ja podrzavam muslimane i podrzavam ustanike u Libiji i Siriji i podrzavam Kralja Saudijske Arabije pa zar to nije dosta da budem uz muslimane.Inace volio bih kad bi Al Shabab pobijedio u Somaliji i kad bi se proglasila Islamska drzava.

Back