Bilokacija

mislila sam kako se ponasa fizicko telo ako se astralno odvoji? tu mislim na sve fizicke funkcije tela, disanje, krvotok, mozak, sta se desava sa organizmom? da li utone u neku vrstu kome?
To zavisi od toga koliko je praktikant obučen i za naprednije šta nameravaju tim svojim poduhvatom. Kastaneda navodi razne primere i u svakom cenralno mesto zauzima namera praktikanta. Jedan drastičan je primer tzv. starog maga, koji je hteo da postigne besmrtnost, tako što je zakopao svoje telo i živi vekove u svojoj projekciji manje ili više kao da je u svom fizičkom telu.

Odvajanje od svog fizičkog tela je sasvim prirodna stvar i to svako od nas čini svake noći utanjanjem u san. Pa ipak, bivanje na fizičkom nivou se ne praktikuje budući da je neproduktivno.
Sa duhovnim razvitkom osoba može svesnije napustati svoje telo, sa naglaskom da je manje poželjno da se to izvodi u Astralnom telu, zbog mogućnosti kidanja veze sa fizičkim telom (tzv. srebrne niti). Zato je bolje putovati izvan tela u tzv čistom Duša telu kada se može ići svim višim svetovima - preko Astralnog, Kauzalnog, Mentalnog, Eteričkog pa u čisto duhovne svetove i to sve do samog Srca Boga.
Adepti Vairagi Reda to čine kao i njihovi sledbenici.
Ovi Adepti iz Reda Vairagi mogu se istovremeno pojaviti na većem broju mesta a ljudi ih često upoznaju najpre u njihovim duhovnim telima a kasnije i fizički, ako su još uvek u fizičkom telu. Danas ima više njih koji su još uvek u fizičkom telu i to po više stotina ili hiljada godina.
Ako nekoga zanima može pogledati ovaj link:

http://www.eckankar.org/Masters/index.html

Neko je pomenuo susret sa Svetim Duhom pa valja reći da Sveti Duh jeste bez oblika i forme ističe iz Srca Boga prostirući se sferno poput radio talasa iz antene i On prožima sve svetove i univerzume. Svako od nas kao Duša može kontaktirati Sveti Duh preko Njegova dva aspekta Svetlosti i Zvuka. Valja dodati da je Sveti Duh poznat u mnogim podnebljima i religijama ali pod nekoliko desetina različitih imena... Jedno od najinteresantnijih imena je Reč Boga što objašnjava šta znači "Ko sluša Reč Boga taj više ne umire."
......................................
Ko poseti navedeni sajt može pročitati priče onih koji su se susretali sa duhovnim velikanima iz Vairagi Reda čak i pre nego su saznali za njihovo stvarno postojanje. Njihov je zadatak da pomažu ljudima (Dušama) da i sami dosegnu najviši nivo duhovne realizacije........

Poslednja izmena:
Ne znam čemu tolika diskusija o tome. Ja to povremeno uspevam od svoje pete godine. Najčešće suptilno, ali kako sam stariji, mogu da se nateram da se podvojim.

Moj dopelganger se ne može odvojiti od mene (ili ja od svog "orginala") više od 20 metara, sve preko toga izaziva neopisivu fizičku bol. Zašto je to tako, ne znam.

Takođe, na percepciju dopelgangera utiče, koliko sam primetio, i lekovi protiv bolova. Kafetin i konjska mast protiv reume su najjači. Nakon njihove primene i dupliranja sebe, dopelganger mnogo više osetno zapaža nego bez konzumacije tih medikamenata.

Iz moje neposredne okoline, još troje deli isto iskustvo, ali oni nisu na forumu. Mislim da nas ima mnogo više nego što se misli.

Poslednja izmena:
Ja rekoh na pocetku, a drago mi je sto postoji jos ovakvih ljudi....Ja sam cesto (precesto) na dva i nekada na tri mesta u isto vreme.....
Nisam se sreo, ne mogu da potvrdim iz prve ruke, ali mi osobe bliske meni kazu da sam uradio tri stvari istovremeno, a na razlicitim lokacijama.
(da ne bi bilo zabune: ja mogu da prdnem i podrignem u isto vreme, mada znam neke koji bi sada usli u diskusiju oko toga da li se to racuna kao ista lokacija, buduci da se cuje sa razlicitih krajeva mene, ali se pomenuta svedocenja ne odnose na to!)

Nisam mislio na fizičke manifestacije dopelgangera, negoli na samo razdvajanje. Nisam siguran da li me neko "vidi", tj, moje drugo ja, ali rekoh već, samo uz analgetike moja percepcija dopelgangera se širi. Nekad na par metara unaokolo, a nekada kao da imam normalne a ne udvojene oči.

Meni to sve dolazi...onako...prirodno...
Ja samo izadjem iz kuce jutrom, a popodne mi stizu vesti o tome koliko me je ljudi videlo tokom dana i na kojim lokacijama...
Doduse, postoji mogucnost da su svedocenja vremenski neprecizna, ali imam par slucajeva gde sam vidjen i u razlicitim gradovima istog dana, a to je vec dokaz da postoji i neka dublja prica oko toga...

Juče sam okupio društvo i izveo demonstraciju razdvajanja. Iznenadilo me kako su to lako prihvatili.
Elem, jednom drugaru sam rekao da ode u susednu sobu i na svom mob otkuca neki br tel-a.

Sedeći u fotelji, odradio sam razdvajanje (i dalje osećam snažan bol u pleksusu i cevanicama, o glavobolji da ne pričam) i iznad njegovog ramena video brojeve. Nakon spajanja sam ih preneo prisutnima. Drugar je pozvan, i potvrdio niz cifara koje je otkucao.

Mislim da mi ne veruju, da smo se drugar i ja dogovorili jer niko nije bio šokiran ni iznenađen.
Sledećeg petka idemo svi kod jednog člana naše esp ekipe da gledamo kako pomera stvari telekinezom, pozvao nas je i jedva čekam.

Back